dimarts, 26 de febrer del 2008

Arrea-li bona partida de Galotxa en Castelló

AQUEST CAP DE SETMANA TOTS A CASTELLÓ

















El proper diumenge dia 2 de Març el club de Pilota Arrea-li Bona jugarà la seva primera partida fora del municipi de Benicarló. Serà en Castelló i jugarem per primera vegada una nova modalitat de la pilota valenciana:La galotxa. La partida enfrontarà als jugadors del nostre club amb els equips de pilota de Castelló i de Borriol. Es tracta d'un triangular que és jugarà al carrer Papa Lluna (entre el carrer d'Amunt i el carrer d'Enmig) a les 16:00H del diumenge.
Arrea-li bona vol convidar a tota la gent que ho desitge a apropar-se a la ciutat de Castelló a gaudir d'una vesprada que promet ser força entretinguda i emocionant. Així doncs, ens veiem als carrers de Castelló el diumenge. Salut.


11 comentaris:

Agut ha dit...

el proper diumenge ens toca estrenar-nos contra nous jugadors i en nova modalitat..tot un repte. LA veritat és que durant tot el dia es fa un homenatge a MEzquita que s'ha retirat de l'esport i hi han programades varies partides al frontó i al carrer per part de la federació. El millor és que nosaltres juguem a les 16:00 i hi haurà molta gent relacionada amb la pilota per la ciutat...es a dir hi haurà ambient de festa i pilota...que canyaaa
Molaria saber qui jugarà segur el diumenge i organitzar un poc la partida i sobretot anar el dissabte a practica un molt, per no fer molt el ridícul jeje...ja ens parlem per ací..saluttttttttttt

Agut ha dit...

MIREU EL PROGRAMA DE LA FEDERACIO PER AL PROPER DIA 3 JEJEJE

22/02/2008 - 13:54
LA DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ PRESENTA ELS ACTES DE PILOTA VALENCIANA A LA CIUTAT DE DE CASTELLÓ
Federació de Pilota Valenciana

Hui divendres dia 22 de febrer a les 12:30 hores en la Excma. Diputació de Castelló ha tingut lloc la presentació dels actes que s’han preparat per a rebre dins de les FESTES DE LA MAGDALENA 2008 en Castelló, a la Selecció de Pilota Valenciana Campiona d’Europa 2007 i que actualment está preparant el mundial que és celebrarà en Equador el mes d’octubre de 2008 i retre-li el merescut homenatge a José “Mezquita”, jugador mític de Vila-real en la seua retirada com a jugador professional.

Per a tal event no podien faltar la Federació de Pilota Valenciana i la Excma. Diputació de Castelló, que a través del l’Institut Provincial d’Esports organitza i patrocina aquest event esportiu.

A l’acte de presentació han estat presents, el Diputat d´Esports de Castelló, el Sr. Luis Martinez, el Sr. José Vicente Diago Palasí Vice- President i Coordinador de Pilota en la Provincia de Castelló de la Federació de Pilota Valenciana, i el Sr. D. Pasqual Pigat “PIGAT II, el seleccionador de l selecció Absoluta de Pilota.

PROGRAMA; día 2 de març de 2008.

_ 10:15 h., Partides de Pilota Valenciana de la selecció Cadet de Castelló a Llargues a càrrec dels alumnes seleccionats d’entre les Escoles de Pilota Valenciana de la Provincia.

_ 11:15 h. Presentació de les Escoles de Castelló.

_ 11:35 h. Presentació dels alumnes de l’Escola de Técnificació de la FPV 2008, patrocinada per la Excma. Diputació Provincial.

_ 11:45 h. Presentació de la Selecció de Pilota Valenciana Campiona d’Europa 2007.

_ 11:55 h. Entrega de placa–homenatge a Mezquita de la Excma. Diputació Provincial.

_ 12:00 h. Traure d’honor de Mezquita.

_ Partida d’Exhibició de Llargues a càrrec de la Selecció de Pilota Valenciana.

Laura ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Bon carreronet per a fer la partida. A vore si puc passar-me a fer de suporter.

Quins seran els "gladiadors"? ;-)

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Agut ha dit...

doncs esperem que t'apropes a veure-ho de moment falta saber qui jugarem..molaria que la gent ho vaja dient ací mateix per anant sabent-ho..jo m'apunte jeje

Anònim ha dit...

jo també m'apunto. A veure si en podem tornar alguna entre tots. Les que tornem bé tanto, les que no puguem tornar, tanto per ells i avant.
Ho passarem bé, segur!

Anònim ha dit...

iepa patxí, jo tb soc un gladiator que tornarà les enveninades pilotes dels orelluts i borriolencs. El tito hi estarà, conteu-me. El diumenge nem allà les 11, començem a fer camí i així tindrem temps de passejar, mirar partides i dinar amb tranquilitat. Estaria molt be que tots els que estarem jugant practicàrem el dissabte al matí al coromines. Així decidim llocs on traure més profit de les capacitats de cadascú. Ja direu que us pareix. Jo anire cap a les 10:30 a arrear-li.
Una altra cosa, us sembla si anem amb samarretes negres?
vinga gladiators/es, cuideu-vos molt.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

ei que tal va anar per castelló?

Anònim ha dit...

Bon dia jugadors de pilota valenciana!
Sóc un/a estudiant d'un institut, i m'han manat fer un treball sobre la pilota valenciana.
Vosaltres hem podrieu donar informació sobre aquest joc?

Gràcies! :)
Anònim/a.