dilluns, 10 de març del 2008

Partida de Galotxa a Benicàssim

El proper dissabte dia 15 de març del 2008 anem a jugar a Benicàssim la segona partida de Galotxa.
Aquesta partida està dins de la programació de L'Aplec Internacionalista que enguany se celebra en el marc del IV Encontre Ibèric d'Esperanto, coorganitzat per la Joventut Portuguesa d'Esperanto, la Societat Juvenil Espanyola d'Esperanto i la Joventut Catalana d'Esperanto. Aquesta vegada és Benicàssim la ciutat que acull l'esdeveniment.



El programa de l'aplec es basa sobretot en la diversitat lingüística i cultural. La idea principal és d'interactuar els diferents col·lectius esperantistes organitzadors amb associacions, entitats i col·lectius de la comarca, el país i el poble que ens acull. La base de l'aplec que siga l'intercanvi de cultures, coneixements i savieses, donar a conèixer la cultura local als esperantistes de fora, i el món de la llengua internacional Esperanto als d'ací.

Si voleu vore el programa complet, mireu Aplec Internacionalista

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Haurem de fer una recolecta de les pilotes que tenim, per què si mos surt una partida com la de l'altre dia, quasi no podrem jugar!!
Ens veiem.

Anònim ha dit...

Jo sí que puc anar a jugar a Benicàssim. Pel que fa a les pilotes allò interessant és que si sabeu d'algú que va a València, o està allí durant la setmana i ve aquest cap de setmana que en compre de pilotes de badana, de les negres unes 10 i es pagaran amb diners del Club, no? Perquè amb les de tec no es pot jugar al carrer, ens ho carregarem tot!
Bé algú que tinga més confiança li podeu dir a Vigína, no?
Ja direu com quedem dissabte, si mengem allí, si sortim prompte... Vosaltres direu.
Fins ara.

Agut ha dit...

Jo també m'apunteeeeeeeee...si algú va a valència que compre uns guants de pel de talla gran per a l'home major que ve els dissabtes al frontó que ens els ha demanat.També volia tres o quatre pilotes negres..així que si algú fa compra que ho tinga en compte...Ja quedem i organitzem el viatge i la partida.El dissabte estareu de resaca i no anireu a jugar pel matí nO??? Jo com he de fer de papi no crec que vaja de concert si algú s'apunta a jugar que diga alguna cosa.Saluttttt

Agut ha dit...

pereeeee que anem tu i jo solssss jajja on esta le gentetaa que encara no són falles. Vinga una abraçada a tots i fins el dissabteee

Anònim ha dit...

Jo també puc anar!!
Estic mirant lo de les pilotes a vore si ens les poden comprar.
Bé, ja quedem.
Adeuuuu

Anònim ha dit...

Jo segur que tambè vaig, estaré una mica reventat, el dia anterior tinc guardia. Una cosa haurem d'agafar la xarxa ja que vaig quedar en l'organització que la ficaven nosaltres.

Bueno ja ens vòrem, aquesta tarde en ficarè en contacte en els organitzadors per aclarir algunes cosetes.

SALUT i calenteu be la mà!!!!!!!

Anònim ha dit...

anirà algú al coromines el dissabte al matí o el diumenge a la vesprada?

Anònim ha dit...

hola companys pilotaires, soc el titot i jo tb em sume a l'equip de benicàssim i si puc a la partideta del de matí.
Jo no recorde qui va agafar la red l'altre dia, quí la té?. Bé ja preguntarem.
El tema de les pilotes és important tindre'l clar i saber si jurem nosaltres o més gent tb estaria bé saber-ho, Victor has aclarit el tema dels equips??
Vinga joves, ens veiem en els carrers, salut!

Anònim ha dit...

David mos comprará les 10 pilotes, demà divendres me les donarà.

Anònim ha dit...

llavors el dissabte pel matí anirà algú en clau al coromines? Si és així aniré al matí al Coromines.
Salut.

Jesús

Anònim ha dit...

Bueno gent!!!! ja he parlat amb els organitzadors de la trobada. La activitat comença a partir de les 17h i ells no han contactat amb ningù d'altres pobles, per tant nosaltres som els protagonistes de l'exhibició, aixins haurem de ser com a minim sis persones.
una proposta és fer entre natros una partideta, i després animar a la gent que haurà d'altres cultures a provar el joc; això ens ha paregut interessant a mi i als organitzadors. Dieu a vore que os pareix.

Aixi que ja sabeu, per a eixe dia, preparar un parell de samarretes una de cada color.Una cosa més; les pilotes i la xarxa la fiquem natros.

Tambè m'han dit que el carrer fa uns 50m aproximadament i que de ample fa sobre els cinc metres.

Vinga ja ens vòrem,SALUT!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

molt bé per a ra confirmats crec que som. Jo (tito) jordi, bruno, pere i chatet, sols faltaria saber si el carlos o juanito poden sumar-se. El pere i jordi han quedat a les 15.30 al casal municipal (mucbe) a mi em sembla bon lloc, per arrivar i eixir sense complicacions de trànsit fallero.
Bé, ja sabeu serem els entesos de la piloteta, així que a cuidar-se el divendres de nit, però sense deixar de ballar al concert.
Vinga caompanys cuidaeu-se i ens veiem el dissabte a les 15:30 al mucbe.

Anònim ha dit...

Hola Jesus, pos no et puc contestar, no sé anirà algú. Però t'invitem a que vingues a jugar a Benicàssim el dissabte per la tarde!! Sortim sobre les tres i mitja i a l'hora de festeta ja estem al poble.

El Xarli també vindrà a xuarrr, el Juanito no ho sé.

La red la tinc jo, la corda també.
Jo fico un cotxe.
I res més, estem en contacte.

Anònim ha dit...

demà si m'alço correcte aniré de matí a fotre quatre pilotades. Com que som nosaltres sols, bé ens haurem d'aclarir per entretindre la gent i fer una bona exhibició, no? Així que si pel matí m'encertem alguna, és possible que per la tarde exhibim quelcom, val?
Que la pilota no pare, no pare, no, que la pilota no pare.
Victor té un punt dels que li havíem llevat, eh? El tio ha complit!
Molt bé Xatet.

Agut ha dit...

hei ja falte menys per a la partideta de demà així ja som 6 jugadors segurs ara tan sols ens falta fer-ho el millor possible als carrers.
Jo no agafaré cotxe en un principi així que a les 15:30 estaré al casal..jo pel mati no aniré a jugar. Ja jugarem per la vesprada , per cert surtim al dissabte per la partida en castelló..tots molt templats..bé demà ens veiem i per cert xatet molt bé, si senyor, ha complit a la perfecció be una abraçada pilotairessss salut

Anònim ha dit...

Gràcies per la invitatació però, demà per la tarde estic ocupat.

Jo de totes formes em passaré pel matí sobre les 10.45-11.00 si hi ha algú ja ens veurem.;)


Salut

Jesús