dilluns, 9 de juny del 2008

I Jornada Escolar

Amigues i Amics, ho torno a repetir: hi ha futur.
El passat dissabte 7 de juny del 2008 vam disputar la I jornada Escolar de Pilota Valenciana.
Vam començar el matí amb la protecció de les mans per a jugar a la modalitat de Raspall per Equips de 3 components. Es va disputar una lligueta entre els tres equips i l'equip que va conseguir més victòries va ser l'equip I. L'última partida va estar molt igualada, ja que l'equip nº II anava per danant al marcador amb un 10 a 0, i finalment l'equip I va fer una gran remontada i es va emportar la victòria, amb un 10-15.

Després d'aquest gran esforç i d'aguantar el gran discurs de SOLana es va disputar el I campionat escolar de Pilota Valenciana en modalitat de frontó. A continuació teniu el cuadre de resultats i el guanyador de la Jornada.



I pròximament es disputaran unes profies (per parelles) que seran històriques. Us mantindrem informats.

Ah, se m'oblidava, cal passar per Base a vore si tenen material; com més vegades anem a visitar-los, més probabilitats hi hauran per a que ens porten material.

Vinga, una forta abraçada!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

profies per parelles històriques...quina emocióoooooo
Aix`te que anar coent-se per a fer una jornada de pilota maja..que ultimament el temps en ha fotut i hem de tornar a engantxar a la gent al frontó..així que a entrenar i a pensar bones profies...salut

Anònim ha dit...

les profies per parelles són dels nanos? si és aíxí hauríem de fer diverses categories d'edat, per anivellar-lo una miqueta