divendres, 3 d’octubre del 2008

Novetats Paranormals

Després de solucionar els problemes amb el meu oridnador, els contes de correu que se m'han desconfigurat, així com recuperar tota la feina que he fet este matí (Gràcies Vicent) vos comente:
- El dissabte dia 4 a les 19 hores reunió al lloc habitual: temes a tractar seran el campionat individual, l'aniversari del club i l'exhibició de pilota a Ulldecona.

- La lliga vaig proposar de començar-la el dia 18 d'octubre, i son els següents enfrontaments:
MANYÀ – TITO
AGUT – XATET
OSCAR N – JESUS
HUGO – MAÑES
GARRIDO – CARCELLER
CRISTIAN – JON
ERIC – OSCAR P.
CARLOS - JORDI

I res més, ens veiem pel món.

73 comentaris:

Anònim ha dit...

Consultar a Iker Jimenez:

http://www.misterios10.com/videos/cuarto-milenio/

Josep ha dit...

Us anuncie que el proper dijous 9 d'octubre haurà una gran partida de Llargues a Crevillent.

A les 11.30h al carrer Eres podrem gaudir de quatre dels millors jugadors del moment:
David de Petrer, Màlia de la Vall de Laguar, Martines del Campello i Santi de Finestrat.

Tots ells membres de la Selecció Valenciana en els campionats europeus i mundials, lluint el títol de campiona absoluta a Nivelles'07.

Va de bo!

Anònim ha dit...

i com és que s'avança la lliga quasi un mes? Bé, demà ens assabentarem :P

Per cert, ho repeteixo que s'ha esborrat, algú pilotejarà demà. Si és aixi que deixe un aviset, avore si em puc passar ;)

òscar

Anònim ha dit...

dema dissabte de mati anira algu al fronto?

esteller

Natros ha dit...

Les partides les podrieu ficar al forum avore si sanime un poc mes que pareix que estiga abandonat i donarem faena al administrador jaja es broma

Esteller

Anònim ha dit...

yeeeeeeeeeeee
Avui diumenge, sobre les 16:30 va algú a jugar...jo si algú s'anime igual em passaré una estoneta...ja direu alguna coseta..
Per cert que tal la junta d'ahir?? Alguna novetat??..Jo no vaig poder anar perquè vaig estar en castelló tot el dia..però ja m'informareu de les novetats jeje...xaoooo
Per cert jordi...una pregunta extradeportiva..jeje Al final vosaltres anaveu al concert d'extremoduro??Que m'estic pensant pillar-me l'entrada...Salut

Anònim ha dit...

El que es va dir a la junta;
1-El dia 25 d'octubre a les 16h comença la jornada de pilota interpobles. Castelló confirmat, vilallonga encara no i tirig ho té difícil per vindre. De nosaltres jugarien dos parelles.
2-El dia 1-11 la partida a Ulldecona a les 16h. Volen jugar Crístian, Victor, Jon, Eric, OScar N i P, Jordi Pere. De totes formes ja ho mirarem per planificar la partida.
3-Respecte la lliga individual vam començar el cap de setmana de l'aniversari, per així omplir de contingut la data i pq si ho fèiem el dia 18 d'octubre estàvem molts caps de setmana liats. El MUCBE està reservat el dia 22-11.
5-Respecte el tema del material cadascú paga allò que demane. Si algú vol comprar-se alguna cosa truqueu-me que jo soc l'encarregat. El dimecres faig la comanda.
Res més d'important. També vam estar pensant una mica de fer una normativa per escrit per regular certs aspectes de les partides en la lligueta individual. Ja ho parlarem més avant.
Que us vaja tot com voleu i alegria.
Titot

Anònim ha dit...

si agut
jo em pasare sobre eixa hora tambe ja ens vorem

Esteller

Anònim ha dit...

segurament jo tb em passaré

òscar I

Pedro M.P ha dit...

Jo a esta quiniela li veig moltes variants. Per cert demà la Penya El Xato donarà una noticia, xicoteta per al club, però molt gran en la història de la humanitat.

Enhorabona a la junta per oferir-nos un calendari tant prometedor per davant. A Ulldecona no pot faltar ningú!

Xatet, sempre amunt!

Anònim ha dit...

Eixa Penya el Xato, a vore si li porte una pilota al seu xuaor que se queda a mitges en les partides.

Agut, Extremoduro per al 18 d'octubre a les 21 h. en Onda. Si vens ja mos diràs alguna coseta, que igual tenim llocs als cotxes.

Anònim ha dit...

Hola companys pilotaris, sembla que aquest pont el tindrem passaet per aigua; ja que mos plourà, podrem anar a l'october Fest, a menjar frankfurt i beure cervesa com a locos.

Pos bé, ens veiem pelmón.

Pedro M.P ha dit...

Penya el Xato informa:

OSCAR VIDAL PRESIDENT HONORÍFIC DE LA PENYA


Joc generós, Xatet lo Roig!!

Anònim ha dit...

esta tarde anira algu al fronto si no plou??
Esteller

Anònim ha dit...

no anirà ningú perquè estan tots fent-se birres a la festa alemanyaaaaaaaaaaaa!!!!!! jejejej...Em sembla que la pluja no ens deixarà massa temps per a poder entrenar-nos..però sempre es pot anar al squas del polisportiu i organitzar-nos els horaris per a no coincidir 12 persones al mateix temps...nosaltres som 3 o 4 persones que igual anàvem a la vesprada, així que si reservem la pista un parell d'horetes ja ho direm per a no coincidir tothom allí...a més a més hi ha gent que porte uns quants dies jugant al squash i segur que comprenen que aprofitem els dies de vacances per anar..salut i visca la cervesa alemanya!!!!

Anònim ha dit...

al foro hi teniu noves intervencions :P

Anònim ha dit...

Al 3x4.info surt l'article que s'ha enviat sobre les actualitats del Club (molt ben fet)
El dissabte 18 a les 17:00 al Frontó per parlar de les novetats de la lliga i del llistat definitiu de jugadors.
Ens veiem el dissabte.

Anònim ha dit...

eiiiiiiiiiiiii El dissabte ens han convidat a jugar a Tirig en una trobada de clubs de pilota de tota la comarca...serà una jornada força interessant ja que aniran clubs de pilota molt bons...i bé allí anirem nosaltres (esperem no fer massa el ridícul..jeje) De moment entre la gent que va de concert, i els que estan enfeinats ..em semble que només estem Tito i jo ...Només falta preguntar si Juanito o Hugo, es veuen preparats per muntar i jugar....Si algú els veu que els diga...
Si algú vol muntar a veure les partides i fer contactes ..nosaltres crec que jugarem a les 17:00h... havien joves que volien muntar a veure-ho...així que igual caldria canviar la trobada del dissabte a les 17:00h....no se cal parlar-ho..que la gent vaja donant la seva opinió per açí...Salut

Anònim ha dit...

Si perdeu no torneu!

Anònim ha dit...

si guanyem l'ancalde i el regi ens faran una recepció oficial; està assegurat pel flamant tècnic de l'ajuntament (apuntaet en un paper ho té)

Anònim ha dit...

jajaja...aleshores en deixem perrdreeeee!!!! només faltaria recepcions oficials..jejeje...Intentarem no fer massa el ridícul..i ja haurem fet prou..(que per ahí dalt hi ha molt nivell).Salut

Anònim ha dit...

Per cert al final juguem la primera partida a les 15:00h ..i possiblement juguem després una altra volta...si algú vol muntar a jugar a les 15:00h o despres..endavant..
Algú sap si hugo o juanito poden o volen anar a jugar???

Anònim ha dit...

Bé crec que seria interessant posposar la reunió del dissabte de la lliga individual pal diumenge així podrem participar els que vulguem, ja que este dissabte el tenim molt ocupat, entre concerts, escapades i partides a tirig.
Us comente com ha anant coent-se la història de Tírig. Doncs com nosaltres voliem organitzar per a al propera setmana la trobada de pilota comarcal, vam trucar al xic que va vindre de tirig. Aquest ens va contar que per al finde d'abans (19-10-08) ells estaven aparaulant una trobada amb gent de les useres, borriol, moncofa i ells i si voliem muntar; i clar com som com som de desvergonyits, doncs li vaig dir que sí. El diumenge em va trucar per comfirmar que ells sñi que ho anaven a muntar i si teniem parella o no,. Jo el dimarts dsprés de parlar-ho amb jordi, pere i bruno vam aparaular que muntariem bru i jo per jugar i els juniors per fer afició. Però el dimecres vaig parlar amb juanito i potser tb munte per jugar amb hugo; així que ja us contarem com ho fem i com surt l'experiència.
Qui vulga muntar que ho faci, jo us diré l'hora que quedem el divendres a la tarde o a la nit en aquesta mateixa pàgina.
Res més, a cuidar-se i que tinguem sort!
Titot.

Anònim ha dit...

eii
la reunio no es podria aplaçar per al diumenge??
tito depen com tinges el coxe jo muntare a vorevos jugar. lpoga neve o hi haviga un tornado jaja.
res ya parlarem.

Anònim ha dit...

Pos posposem la reunió pal diumenge, que a mi també hem va millor, ja que el dissabte anem a bicicletejar per les montanyes dels Ports, per la zona de Casetes Velles, i no sé a quina hora tornaré.
Pos el diumenge a les 17:00 hores al frontó, ok??

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

ok lareunio per al domenge

Tito ya diras algo que vull muntar a vorevos jugar jaja
si algu te coche em podria munta??


Esteller

Anònim ha dit...

A les 12 a l'olivera del marqués per a qui vulga vindre a tirig a jugar. Em pensat que millor dinar allí d'alt ja que jugem a les 15:30.
Per ara s'han apuntat Garrido, Bruno, Xarli, Mañes, Cristian, tito.
Si algú vol vindre que parle amb algú d'ells. El tema dels cotxes, jo l'agafe. Si en falten algú més sortirà, no cal patir.
Ja parlem.
titot.

Anònim ha dit...

Si algú pot llegir el dissabte d'aquesta setmana no te desperdici...per una banda surt el comunicat del club sobre la nova temporada..per l'altra surt un acte de celebració del nou d'octubre, amb foto inclosa, de l'Associació cardona i Vives que va celerar aquesta data jugant al frontó del marques d blo...
Així que al final després de 30 anys sense pilota ara apareixen dos iniciatives...(te collons la cosa)ara sols falta que organitzem unes partides uns contra altres a veure qui guanya, ficats a fer xarlotades....a veure si accepten...sabem que de tant en tant entren al blogg..a veure que diuen...
L'última volta que entraren afirmaren que el club no feia país...i ells que fan fent propaganda política mitjançant la pilota valenciana?? Veure per a creure

Anònim ha dit...

Com ja ens esperàvem, el joc de pilota valenciana per alguns no és més que una part de la política, igual que utilitzen la llengua.
La veritat, jo m'ho esperava, però no ho desitjava. Em volia fer el pensament que amb la Pilota no passaria, que no s'aprofitarien del NOSTRE esforç per fer de la Pilota una reivindicació política.

Perquè la Pilota és una realitat al nostre poble gràcies a nosaltres, i a ningú més.

Recordeu-ho sempre.

Anònim ha dit...

Jo crec el mateix...em sembla tindre molt poca vergonya..però ja s'ho faran.....de moment és el nostre club el que és invitat als actes, qui treballa en les escoles. o en les campanyes d'esports organitzades per l'ajuntament i qui du el nom del nostre poble i del País Valencià per la resta dels països catalans....AIxí que endavant amb la pilota i ànims a tots...

Anònim ha dit...

Es manté la trobada de demà al frontó?

Òscar

Anònim ha dit...

la trobada al fronto s'ha eft esta vesprada a les 17:15 min. I més o menys està replantejada la lliga. Se vos informarà en amb un e-mail des del correu del club.
Pel que fa les partides a tirig, dir que finalment es van celebrar a catí pq tenen FRONTÓ COBERT!!, però no va sortir tot lo bé que desitjaríem; per un costat la gent que hi havia, eren molt jugadores (molt, molt) i per un altre l'organització ens va fer una jugadeta fea. Tot i això les conclusions són molt positives, pq el marge de millora que hem de fer és molt gran i pq s'han fet contactes que fan País i terreta.
Fins la pròxima i esteu atents al e-mail, salut, esport i lluita!
Titot.

Anònim ha dit...

he dixat un altre comentari al fòrum, pa que digueu que no s'usa!

Anònim ha dit...

Per a qui propossa caps de grup per a la lliga una pregunta:
Com determinar-los?
Això es una feina difícil perquè per a cadascú pot ser siguin uns o uns altres.
A més, si fem proves previes com es propossa al forum potser duren més aquestes que la pròpia lliga, no?
Per evitar discussions i que ningú es vegi abans de començar la lliga com a favorit o no el millor seria un sorteig, i toque qui toque.
Al fi i al cap, els que passen a la fase eliminatòria segur que seran competents, doncs hauràn guanyat les seues respectives partides (dues o tres) i s'ho hauran suat de veritat.
Ahí queda la proposta. Respondre plis.

Anònim ha dit...

Jo crec, (ja ho he posat al fòrum, però com te poc èxit..jajaja )que és important crear grups que almenys estiguen igualats. Escollir caps de grup és complicat, tot i això si que, en funció de la gent apuntada, es pot arribar a escollir la gent que en funció de l'experiència que tenim jugant tots contra tots podrien considerar-se rivals més forts....
El problema de deixar-ho a la sort es que si en grup toquen (suposem)3 dels favorits junts, vol dir que queden 2 grups molt més fluixos q el dels 3 favorits..i sobre el paper això pot ser injust i baixar el nivell dels quarts o semis...
Per cert encara es pot apuntar a la lligueta?? jo si són menys partits del que semblava en un principi igual m'animaria ..no se.
Per cert conteu en garrido, que no te internet i no se si diumenge va poder anar o no...però vol jugar segur.
Els grups estan ja decidits?? Jo no estava apuntat i no se si jugaré però us dono igual la meua opinió, per si val per alguna cosa.Salut
Per cert com jugaven els de tirig xeeee!!!! i quin meneo em van pegar a mi i al morellà(que era prou fruixet ehhh!!)jajaj de tot s'apren així que a entrenar i a profiar-los d'ací uns mesos.

Anònim ha dit...

El millor serà reunir-nos el cap de setmana que ve o l'altre, a poder ser la major part dels que vulguem jugar, i decidir. De totes maneres queda obert el blog per recopilar opinions i per confirmar si qui juga i qui no.
Si som 16 jugadors seria de luxe, així els integrants de tots els grups jugarien el mateix nombre de partides. Qui no ho tingués clar que s'apunte per favor...només són tres partidetes per a fer durant un llarg periode de temps, i és molt facil possar-se d'acord entre rivals per realitzar-les.

En cas de ser menys de setze participants l'ideal seria dotze, així no es desquadraria la previa. I sino doncs ja veuriem la manera de compensar-ho tot...amb algún grup coix.
Per cert, jo m'apunto.
Juanito.

Anònim ha dit...

Per tal d'agilitzar podem fer un grup de teball de 4-5 persones que s'assenten i acaben de concretar el que falta. El diumenge no erem més i ho van arreglar en un moment. El fet és que tots acabe sent una reunió molt trabada, així si un grup és responsable de la lliga, un altre grup de les profies, l'altre de la publicitat i mitjants, etc. El fet és que si distribuïm les tasques un grups de treball serem més eficaços en els nostres esforços.
Si no triomfa la idea jo soc de la opinió de intentar fer caps de sèrie, però si ho fem entre tots serà un jaleo, jaleo.
Res que vaja bé. Titot.
Al forum hi ha una opinió meua una mica més reflexionada (per donar-li vidilla, jeje)

Anònim ha dit...

Penso que lo millor serà fer un sorteig, i quede com quede.
Si algun dels suposats caps de sèrie queda eliminat, que haguera guanyat!! jejeje Bromes a part, el més senzill, ràpid, eficaç i just per a tots és fer un sorteig.

Jo a la lligueta sí que jugaré, i per cert, guanyaré!!!!!!

Ale, a vore qui queda segon, que el primer sóc jo. jajajajajaja

Anònim ha dit...

jajaja..ahi ahi calentant la lligueta el xorx...ben fet...Jo soc partidari de deixar el mínim marge a la sort, i més quan hi ha capacitat racional per poder organitzar les coses; però també he d'admetre que triar caps de sèrie(que lleig el nom) pot arribar a ser molt complexe...així que em sembla correcte qualsevol opció.
per cert és més facil sobre el paper (ehhhh que ningú s'enfade), passar a quarts en un grup amb pilotaris més fruixos del club que en un format, fiquem l'exemple, per hugo, juanito,esteller i tito...tot i això també es cert que seria un grup de la mort i seria un grup molt atractiu..tot te la seva part positiva i negativa...I és positiu anar xarrant per ací i que la gent vaja aportant idees..
Per cer em sembla super bé lo de crear grups de treball i que tothom agafe responsabilitats, així la feina queda repartida i no saturem a uns pocs.Salut i visca el fòrum del club!!!!!
pd- La gent que juga a pilota al MArqués els 9 d'octubres no volen apuntar-se??? Xe que entreu a llegir i ja no dieu res..jeje.Salut

Anònim ha dit...

Una coseta
el diumenge el fronto estara reservat durant uns minutets perque es fara una partida que hem acordat Jon i jo(Esteller) perque vindra gent de vinaros a vore-nos jugar.Despres ja podreu jugar tots els que vullgeseu. La partida es fara a 41 tantos. Comensarem a les 4 o 4:30 ya vos informarem sobre aquesta hora de joc de la partida.

Esteller

Anònim ha dit...

El públic femení vinarossenc s'apropa a les nostres pistes de frontó a veure als xicons pilotaris!!!Quin èxit tu..jejeje
Però una coseta, el dissabte no és la partida contra els de castelló???Jo crec que aquestes coses són millor decidir-les en les reunions..jo vaig a enviar avui els cartells de les partides als MMCC incloc també aquesta partida???? Se sap ja qui juga el dissabte?? L'hora crec que era a les 17:00 no??Una ajudeta...si pot ser abans de la vesprada que serà quan envie el cartellet .Salut

Anònim ha dit...

si el dissabte jugen els de castello i el diumenge nosatros.si vols incluirl la partida al cartel per mi estic d'acord.
Esteller

Anònim ha dit...

Xorx...tú guanyaràs la lliga però el nostre cor l'ha guanyat Xatet.
Aupa'l Xato!

XATET, JOC AMBICIÓS

Anònim ha dit...

ok esteller m'he fet un embolic de dies i hores..jajaja perdó per la confusió...jo aposte per esteller com a vencedor del partit ...tot i que últimament està passant una petita crisi de joc...Ànim i a per el bessó!!!Salut.

Anònim ha dit...

Grasies agut per els anims jeje

Esteller

Anònim ha dit...

Normes de la partida de Jon Vs Esteller:

1- Al saque 2 vegades a la canasta= falta
2- Es jugara en pilota de tek (Ruiz)
3- Es valdra fer un descans entremig de la partida
4- Es jugara en tota la pista
5- si mentres es juga un tanto li pegem a la canasta es repetira el tanto.
6- Hi hauran arbits a linea de pasa i falta
7- linea sera falta
8- Es tirara una moneda per a determinar quin jugador saque primer.

Aixo es tot

Esteller

Anònim ha dit...

els vuit manaments de la partida de pilota...AMEN

Anònim ha dit...

ei qui tinga el cartell que el penje on es puga vore jeje

Esteller

Anònim ha dit...

Esos juniors van forts i amb els vuit manaments i tot. Jo aposte pel bessó, sempre i quan estiga tranqui i pensant el que fa, no tindrà rival...però aixo del descans per a dos masquels com vosaltres em sembla.. una mica.. bé. Ke vaja be Titot i no passa res cristian que es pot pedre

Anònim ha dit...

Esteller a per ell!!!!!!! Som-hi, qui meneja les apostes ací??? Ens falta un tipet per a menejar els dinerets home!!! jO APOSTE PER eSTELLER ..SOBRAT. (CANELLA D'OR)

Anònim ha dit...

OFERTA EXCEPCIONAL:

Venga, venga, apuntarse a la liga...que me la quitan de las manos.
Tengo liga calentita, calentita.
Precio del pack liga: 0 € (para los diez primeros apuntados descuento de......0 €).
Animarse niños y niñas...que mañana ya será tarde.

Dimecrero.

Anònim ha dit...

AGUT moltes felicitats

Esteller

Anònim ha dit...

gràcies homeeeeeeeeeeeee!!! Un poket més vell i per molts anys!! Esteller a cuidar-se i a preparar-se per a la partideta...Salut me'n vaig a fer-me unes cerveses ara que la peke dorm..jeje

Anònim ha dit...

xe lokos que no sabeu que el besso guanyara? té un joc de bot i braç excepcional i la treta a la canasta la fa com ningú. 5 pel bessoó, qui done més?

Anònim ha dit...

jajja...però que dius ara!!!! Esteller te la millor ma dreta dels joves i a més es molt inteligent en la pista..(cosa molt important) potser li falla la velocitat, però no li fa ni falta per a guanyar al bessó!!10 per esteller

Anònim ha dit...

eixe toc a canasta!!!
ale gen a cuidase i vos aspero a la partida
dw.


dema per la tarde,alli a les 5 vol anar algu al fronto?

ja direu algo

ale a cuidarse!!!

Unknown ha dit...

ste ultim soc

JON pilotari

Anònim ha dit...

Hola!! Veig que les partides ja estan funcionant, ara només mos falta el corredor d'apostes jejejej

El dissabte no podré anar ni a jugar ni a vore la partida, perquè estic tot el dia liat. Si algú vol passar i fer-me envegeta, estaré a la plaça de la Constitució.
El diumenge no em perdré per a res el gran pique.

Ens veiem, adeuuu

Anònim ha dit...

Xe que plooooou!
Esteller: previsions per a aquest cap de setmana per favor, que torno el dissabte de Castelló aposta a jugar i encara m'arremullaré.
Xorx, com que no jugaràs? Qui deixarà el pavelló d'Arrea-li allà dalt...vaja futur campió de la lliga.
Demà vos truco per informar-me com està l'oratge.
A10

Juanito

Anònim ha dit...

Dissbte 25:
35% probabilitats de ploure
22 grauss de temperatura maxima
11 graus d temperatura minima
A 22km/h bufara el vent

Diumenge 26:
5% probabiltats de ploure
24 graus de temperatura maxima
11 graus de temperatura minima
14km/h bufara el vent

Esteller el meteoroleg

Anònim ha dit...

Si entreu açi voreu el cartell del pike pero sense titus ni res nomes la foto

http://www.metroflog.com/kristian_blo

Anònim ha dit...

XE!!!!El jordi cau del cartell per jugar dissabte quina llastima!!!Juanito al final Hugo juga??? Em sembla que Albert, Pere i Tu esteu fixes no??
Gràcies al pilotari del temps per la seva informació..tranquils que demà segur no plourà, no cal patir....
Ara sols queda gaudir d'un cap de setmana de pilota..que ja hi han ganes de veure partidetes i gent al frontó...una abraçada a tos i fins demà...per cert sobre quina hora quedem...a les 16:00 h??...les partides seran a les 17:00 i les portes s'obriran a les 16:30 h..així que per preparar tota la infraestructura podem quedar un poc abans i dur el marcador, cadires, una tauleta per a intentar fer nous socis, la beguda...Vinga Salut

Anònim ha dit...

Hellou.
Acabo de parlar en Hugo i demà de tarde té futbol sala, així que necessitem a algú per completar una parella.
Truquem al de Morella? je,je,...
Ara en serio...Agut, tú estàs disponible no? Manquesea un ratet.
I sino algún junior amb ganes de guanyar.

Ja parlem demà. Salut i Falera.

Juanito.

Anònim ha dit...

he parlat amb bru i ma dit que res del morella però si be algú del s que li van pegar a Catí casi que sí jeje, en serio ell vindrà a jugar que si que pot.
Per tant les parelles són; juanito i tito i Pere i Agut.
Vinga pilotaires ens veiem al frontó a les 16h com molt tard.

Anònim ha dit...

jajja que cabrons que sou..jajaja
El de morella que vinga pero que jugue a la parella rival...als de cati no penseu que no m'agradaria tornar a jugar...tinc una espineta clavada..igual el coque que entre de tant en tant al blogg..pot organitzar una expedició per vindre cap a Benicarló i fem unes partides...(per cert el coque com juga el tio....cagen deu)Demà em toque jugar en el pere...recordant vells temps...Vinga salut i pilotaaaaaaa

Anònim ha dit...

necesito saber de qui munte a ullecona qui muntaria despres de dinar?
per a poder portarme alli.

Esteller

Anònim ha dit...

A la pàginaweb www.3x4.info està la crònica de les partides, i també a la pàgina web de www.vinarosnews.info
realitzades per Vicente Ferrer.

Des d'ací, moltes gràcies a Vicente pel seu treball.

Anònim ha dit...

Ieeee que m'he equivocat en una pàgina web. La segona pàgina web és http://news.vinaros.net/v10/

Ala, a jugar.

Anònim ha dit...

Ieeeee. Bon dia.
Veig que ja meneo ja de matinet...bó.
Esteller, jo si pujo a Ulldecona (ho confirmaré més endavant esta setmana) ho faré de tarde, així que te guardo lloc per anar. Per cert, no has comentat res de com va anar ahir xe...je,je.
Esta per a tots. Ahir vaig anar a jugar al trinquet de Castelló amb la gent d'ací. La experiència, tot i que no vaig tocar molt, molt però que molt gratificant.
Ara bé, cal espabilar moltíssim per estar al nivell d'esta gent, doncs el trinquet es un mon molt diferent: les pilotes van al doble de velocitat, la distància és el doble de llarga, les pilotes fan el doble de mal, i es juguen gaire bé totes a l'aire (tela).Com veieu...tot doble.
Encara així no perguem la oportunitat de venir a provar...qui vinga no s'arrepentirà. A més tenen un frontó al costat del trinquet d'alló més cuco (amb rebot).
I el millor de tot, gent molt agradable i oberta que t'aconsella molt bé.
Ahí queda la proposta.
Ens veiem dissabte! Salut.

Juanito

Anònim ha dit...

La gente se mueveeeee!!!!
Tranqui cristian, l'afició està amb tu.

Anònim ha dit...

cristian i jon volem un altra partida com la de ahir...quin nivell!!!!!!!!!!molt bona partida..llàstima que la gent no va apropar-se perque hagueren gaudit molt....Yeee juanito molt bona recomanació la que ens fas...a veure si un diumenge fem una expedició cap al poble més gran de la província i juguem al trinquet....Salut i felicitats a Jon per la partida d'ahir...i felicitats també al del marcador que és un mestreeeeeee!!!Salut

Òscar Nos ha dit...

Xee moltes gràcies Agut!
Es un plaer ser el speaker de les partides (sobretot si son importants) li vaig agafar gustet al micro (o a pel, com normalment faig) i no el solto per a res de res xD
Òscar