dimarts, 26 de febrer del 2008

Arrea-li bona partida de Galotxa en Castelló

AQUEST CAP DE SETMANA TOTS A CASTELLÓ

















El proper diumenge dia 2 de Març el club de Pilota Arrea-li Bona jugarà la seva primera partida fora del municipi de Benicarló. Serà en Castelló i jugarem per primera vegada una nova modalitat de la pilota valenciana:La galotxa. La partida enfrontarà als jugadors del nostre club amb els equips de pilota de Castelló i de Borriol. Es tracta d'un triangular que és jugarà al carrer Papa Lluna (entre el carrer d'Amunt i el carrer d'Enmig) a les 16:00H del diumenge.
Arrea-li bona vol convidar a tota la gent que ho desitge a apropar-se a la ciutat de Castelló a gaudir d'una vesprada que promet ser força entretinguda i emocionant. Així doncs, ens veiem als carrers de Castelló el diumenge. Salut.


dimarts, 19 de febrer del 2008

Resultats 3ª Profia d'Hivern 2008

Amics i amigues de la pilota valenciana, la 3ª Profia d'Hivern va crear afició, es va omplir la vorera de gent, les cadires estaven totes ocupades i quan s'estava dins del frontó era una sensació molt agradable, notaves que estaves fent història, que estàvem revivint grans moments de la pilota valenciana en la ciutat de Benicarló.
A totes aquelles persones que vau vindre, moltes gràcies!!

Les partides es van jugar amb molta intensitat, amb moltes ganes, amb una força... que jo personalment vaig acavar rebentat!!

Els resultats vols confirmaré en el pròxim misstage, ara us invite a contemplar alguna de las fotos que es fan fer.