dimarts, 9 de setembre del 2008

NOVETATS TARDOR

Bon dia pilotaris!!!!
Us he enviat l'esborrany dels enfrontaments de la lliga individual de pilota valenciana modalitat de frontó.
El que molaria seria sortejar les jornades, i així els enfrontaments serien aleatoris, i així el que descansa l'última jornada no podrà protestar jejejejejeje (no sia cas que li falte guanyar un partit per a passar al play off i comence a protestar)

Si alguna persona es vol apuntar que ho faça saber i si parleu amb algú que vullga jugar doncs m'ho dieu.

Ens veiem, adeuuuu.

Hi han més novetats, però ja vos les comentaré més avant.

Au

arrealibona@gmail.com

dilluns, 1 de setembre del 2008

Crònica de les Partides d'Agost

Bé, després d'haver representat el Club per les nostres terres i per les de més enllà, ha arribat l'hora d'informar de tot el que ha passat durant aquest agost.
La primera partida va ser a Rossell, on vam disputar diferents partides, on es van veure alguns bons punts i molts mals cops. No teníem el dia encertat. Va estar molt animat, va vindre molta gent de Rossell, tot i que la nit abans van acabar tard de ballar.
Foto:


Al dia següent, el diumenge de festes Patronals de Benicarló, un representant del Club, en Xarli, es va desplaçar fins el poble de Tronchón per a disputar diferents partides entre altres pilotaris de la zona. La foto està en procés.

Com no, la partida estrelar va ser la de festes, jugant a casa i amb el públic a favor, es van jugar diferents partides. Agrairia a la gent que va estar a la partida que hem passes els resultats i els ficaré per a que tots puguem saber quins van ser els primers guanyadors del Torneig de Festes juvenil.


El dijous 28 d'agost vam realitzar una partida de Galotxa en la ciutat de Barcelona, al barri de Sants, on celebraven les seves festes. Vam jugar contra els amics de Villalonga, un poble de la Safor. Si voleu vore el seu blog, es el següent: Correllops.
Agrair el públic benicarlando que es van arrimar per a veure la partida: Damian i Elena.
A banda de la partida, vam disfrutar de les festes de Sants.


I finalment, vam jugar el passat dissabte 30 d'agost una mini partida de Galotxa al poble de Villa de Gaibiel. El nivell dels joves era impressionant, i les ganes amb les que jugaven molt bones.
Vam jugar la partideta, ens vam banyar a la piscina i vam disfrutar d'una gran paella i de la tertulia de'n Garrido amb altres persones de València, tant enteses com ell del món de la pilota.
També agrair la presència de gent benicarlanda, de Ferco i el seu cunyat.

Agrair a tots els que heu participat en les diferents partides, i convidar-vos a les pròximes partides que jugarem per la zona.
Ens veiem, salut.