dimarts, 27 de gener del 2009

Cap a la tercera jornada

Després de la segona jornada, de les grans partides jugades, de la gran presència de públic que vam tindre i de la bona convivència que es va viure en el Frontó, hem de preparar la tercera jornada.
En un principi la jornada estava programada per al dia 1 de març, però s'han sentit veus que es podria canviar de data. Si es canvia de data ja no tindrem el surtidó de cervesa que ens va prometre Xatet. Les dates proposades serien el dissabte 28 per la vesprada o el diumenge 22 al matí.

D'altra banda, s'enviarà una carta als mitjans de comunicació amb una relació dels fets que ens van passar el dissabte 24 amb el Casal Municipal. Si algun soci o jugador no ha rebut la carta i la vol llegir que ho diga.

I finalment comentar-vos que ja estan penjades les fotos de la 1ª i 2ª jornada, així com l'actualització dels resultats. Fotos.

Ens veiem pel frontó.

dimarts, 20 de gener del 2009

2º Jornada

Hola companys, ja teniu ací el cartell de la segona jornada. Recordeu que els cartells "bons" encara s'han de repartir pels llocs habituals!! Passeu pel lloc de reunió habitual per les vesprades i agafeu-los.

I com no, el dissabte és la reunió, a les 19:30 al Casal Municipal. No us podeu perdre les novetats que hi han per aquest 2009. Més d'un sortirà plorant (de l'emoció).

I el diumenge a les partides, que ja sé de més d'un que va a entrenar-se tots els dies...




Ens veiem pel trinquet.

arrealibona@gmail.com

dimarts, 6 de gener del 2009

Any nou, noves notícies

Hola de nou, després de les festes venen les bèsties...

Anem per feina, com sabeu l'inici de la I lliga individual es va haber d'ajornar per la plutja, aixina que en un principi jugarem el proper diumenge 11 a les 11 al coromines. L'ordre de les partides es mantindrà tal i com estava.
Ací teniu el cartell modificat per a distribuir en els vostres locals col·laboradors.



Recordeu que el proper 24 de gener és l'Assamblea Ordinària del Club. Hem de fer una reunió per a preparar-la, ja que és un fet important per al Club. Estaria bé quedar aquest cap de setmana, abans de la jornada de lliga. S'accepten propostes de dia i hora. Per als socis s'ha enviat una circular amb informació sobre el lloc i l'hora de l'Assamblea, els punts a tractar i altres cosetes.

I tenim més coses que comentar, però ja les anirem apuntant i parlant.

I res més, un any més, continuarem fent història.