divendres, 29 de maig del 2009

Cap de setmana redó; Campió i Jornada Escolar

Aquest ha sigut un gran cap de setmana per a la pilota valenciana a Benicarló. Tot va començar el dissabte al matí en l'escola del Marqués de Benicarló on s'organitzà la II Jornada Escolar de pilota. La cita organitzada pel Club Arrea-li Bona i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament, va ser un èxit, apropant-se més d'una trentena de xiquets i xiquetes per practicar l'esport de la terreta. Van poder jugar a Raspall i Frontó a mà en el pati de l'escola, on no van faltar els ànims dels pares i mares dels pilotaires. Finalment, van sortir guanyadors en el Raspall, la parella de Yassin i Nahim, mentres que en el Frontó va ser Joan el guanyador, com l'any passat.

Per al diumenge el club Arrea-li Bona havia preparat la final de la I Lliga Individual de Frontó a mà, que enfrontava a Jon i Tufarret (28 - 41). Abans es va poder gaudir de diferents profies i de la partida pel tercer i quart lloc. Aquesta va ser una partida a mort entre Jordi i Esteller (29 - 31), on es van deixar tot el que tenien en la pista i on van aconseguir grans ovacions del públic present. La final, per contra, va estar governada pels nervis de tots dos jugadors, que fins que no van entrar en calor no van oferir el millor d'ells. Va estar molt emocionant fins que Tufarret va començar a manar en el tanteig i es va fer amb el ritme del partit, guanyant amb claretat a un Jon, digne d'estar a la final.

Menció a part, mereix l'afició i el públic molt divers, que cada vegada amb més assiduïtat, va omplint el Frontó del Coromines dotant a les partides d'un caliu i un colorit molt engrescador i il·lusionant.

La propera cita que ens tenen preparats el Club Arrea-li Bona, és una jornada de portes obertes a tots els que vulguen provar l'esport de la pilota per a la vesprada del dia 13 de juny, en el Frontó del Coromines.

dilluns, 18 de maig del 2009

La Final, ja ha arribat


Ja està aquí;
queda menys d'una setmana per a que es sàpiga quí de tots els jugadors, esdevé el guanyador d'una competició local organitzada per primera vegada.
Després d'una fase de classificació i la fase final, on s'han realitzat un total de cinc jornades de frontó a mà en l'IES Joan Coromines, aquest diumenge la Primera lliga Individual arriba al seu fi.
Felicitats a tots i totes, jugadors, sòcies i socis, simpatitzants... per fer possible que la pilota valenciana estiga sent una realitat en Benicarló.


Per cert, si voleu vore algunes fotos de les semifinals les podeu vore Ací (Fotògraf: Juan Mañes)