dimarts, 30 de juny del 2009

LLIGA D'ESTIU PER PARELLES


El primer campionat de l'estiu ja està açí. El cap de setmana del 4 i 5 de Juliol, tornen les parelles a sortir al frontó de l'IES Joan Coromines des de les 19h, tots dos dies.
Feia temps que estava rondant pel cap tornar als enfrontaments clàsics de les parelles. Així doncs, s'han preparat dos jornades que no es pot perdre ninguna persona que s'estime el nostre esport.

Els enfrontaments són els següents:
Cristian i Tito Vs Karçe i Rafa
Jesus i Oscar Vs Xatet i Xarli.
Jon i Tufarret Vs Agut i Garrido
Hugo i Mañes Vs parella per confirmar.



Per al diumenge es realitzaran les semifinals i les finals.
Els finalistes d'aquest torneig, seran els representants del poble en el proper torneig de les Festes Patronals 2009 Ciutat de Benicarló, davant dos parelles d'altres localitats de la província.
Esperem veure un bon espectacle i us esperem al Frontó un dia més.

diumenge, 14 de juny del 2009

El dia de portes obertes, un èxit!


El passat dissabte 13 de juny, va organitzar-se la Jornada de Portes Obertes de la pilota valenciana en Benicarló. Des de les 17h de la tarda, van anar arrimant-se nous jugadors i jugadores que volien provar l'esport autòcton. Aconseguírem ser més de deu persones, provant les noves sensacions de jugar a pilota a mà en el frontó de l'IES Coromines. Van vindre de totes les edats des de xics de la ESO i de Batxillerat, fins joves de trenta anys i iaios de seixanta.
Una menció especial mereix la jugadora benicarlanda de rapall, de l'equip de la Universitat Politècnica de València, que va arrimar-se a conèixer les persones que integren el club i va fer demostracions de les seues habilitats en els jocs que es van realitzar.
Així doncs, des d'Arrea-li Bona, agrair a les persones que es van arrimar a provar l'esport i continuar amb la pràctica per incorporar-se al conjunt de jugadors i jugadores que formen part del club.

divendres, 5 de juny del 2009

Jornada de Portes Obertes

El proper dissabte 13 de juny, a partir de les 17:00 hores, podreu iniciar-vos en la pràctica de la pilota valenciana en el Frontó de l'IES Joan Coromines de Benicarló.
Només heu de vindre, portar ganes de riure i jugar. El Club aportarà la resta: esparadrap, proteccions, pilotes...
Aquesta activitat està inclosa dins del mes de l'esport que organitza la Regidoria d'esports de l'Ajuntament de Benicarló.

I recordeu, que el dissabte tenim reunió, a les 12:00 hores al lloc habitual.

Ens veiem.