dimecres, 9 de desembre del 2009

II Liga per parelles Arrea-li Bona

La Faixa del club torna a estar en joc.
El club ha tornat a organitzar el torneig per parelles de Frontó a mà que es desenvoluparà al llarg dels primers mesos de l'any 2010. Les parelles que es trobarà el públic assistent seran molt diferents a les parelles del passat any, ja que han estat formades pel comitè de savis del Club que han triat les parelles per a que estiguen el més igualades possibles.
Hi haurà una primera fase on totes les parelles s'enfrontaran entre elles, fins que els quatre primers de la lliga hauran de fer front a una fase final on es decidirà quines persones bordaran els seus noms en la Faixa roja de guanyador del II Torneig per Parelles.
Però la sorpresa que ens té preparat el Club és la primera partida, ja que tindrà lloc el diumenge 27 de desembre des de les 11:30h. I les parelles d'enguany que jugaran aquest dia són:


Xatet i Mañes
DESCANS
Xarli i Esteller VS
Franjo i Tufarret
Oscar París i Jon VS
Karçe i Bruno
Oscar Nos i Manyà VS
Garrido i Tito

A més també podrem veure el progrés dels pilotaires que participen en l'Escola de Pilota juvenil i que també faran partides entre ells mentre les parelles es preparen per jugar.
Esperem que l'espectacle torne a fer vibrar i a emocionar al món de l'esport local, que els aficionats tornen a omplir el frontó de l'IES Joan Coromines i on cada cop de braç es visca com un impuls al manteniment de les nostres arrels.
Us esperem!