dimarts, 18 de maig del 2010

CAMPIONAT PROVINCIAL

El proper dissabte es jugarà el Campionat Provincial de Pilota en la ciutat de Benicarló, i contarem amb la presència de les Escoles de Pilota de les ciutats de Castelló, Borriol, Xilxes, Vila-Real i Benicarló.



Us esperem aquest proper dissabte a partir de les 10:00 en el CEIP Martínez Ródenas de Benicarló, situat en el C/ El port de Benicarló, on podreu disfrutar de la cantera de la pilota valenciana de la provincia de Castelló.

34 comentaris:

Anònim ha dit...

Tambe vindran escoles d'onda i de borriana.

Anònim ha dit...

Vaja "toalla de playa" els d'Arrea-li bona. Si que pixeu de ven alt, sí! Només arribar, ala, Campionat Provincial Escolar. Aquest dissabte es farà honor al nom del Club; Arrea-li bona, sí senyor!
Gent emprenedora, valenta, capaç, creativa, participativa, passeu-me un altre adjectiu, que no el trobo. Gent amb ganes de viure, què collons!
Sense temor.

Fot-li fort!

Anònim ha dit...

pobre xiquet el del cartell, com li pegarà si li heu tallat els braços?

un lisiat.

Anònim ha dit...

com sou bandits!!!, esteu en tot i no en passeu ni una.
Ara bé com podeu veure, també els lisiats tenen un espai en este supermegaultra club pilotaire que pixa pels núvols (jeje).
A passar-ho bé.
titot.

Anònim ha dit...

Osti, que fort lo del xiquet. La veritat és que fa cosa i tot, tu, pobret, sense mans. Com no remate de cap no séc com li fotrà...

Anònim ha dit...

Reamate en el munyó, colla de sabocs!

Anònim ha dit...

Es un simbolisme dealguns, les pilotes mol grans pero después no ñan braços pa foterli a la bola.
Es broma ,jeje...

Anònim ha dit...

Ei gent, al rodenas ja esta tot el material per a dema. He seguit a la furgo i els tablons fan 4,80m cada un, teme hi ha com una tauletai i alguna valla.

Esteller

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

http://www.fedpival.es/val/noticies.php
mireu les noticies que sortim nosatros.

Anònim ha dit...

Esteller apren a escriure, home! Que no se pot anar per la vida així...

Anònim ha dit...

cada u escriu de la manera que vol, que aço no es cxap examen

Anònim ha dit...

És per a cuidar dels ulls de la gent que visite el bloc!!!
I de passada demostrar que el tòpic dels bons esportistes, que són uns incults, no és veritat. Però ja ho diuen que d'on no n'hi ha...

Anònim ha dit...

Lla bes koleja, tns k skriure ve gegege, xro apren Valencià no katalan XD
1a kosa Bixca ste cluv! :D

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

I estes cosetes de coxinos qui les poseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Colla de marranos jejeje

Anònim ha dit...

Ei gent del club.
Per al dia 5 de juny a Onda es farà una jornada escolar. He parlat en Pedro (Onda) i m'ha dit que fan un torneig de raspall per als menuts i despres un de galotxa per als cadets. Jon, Èric i jo anirem a jugar en la categoria de cadets, que es igual si superem l'edad. Si algu mes vol vindre que ho diga i li ho confirmare al Pedro.

Esteller

Anònim ha dit...

I als xiquets que els donen pel cul no??
Xe, pa aixo ja esta l'iglesia...
Dieulos que vaiguen!

Anònim ha dit...

Doncs ja els portaràs tú!!

Anònim ha dit...

Pa que estan los pares?????

Anònim ha dit...

En part, necesitem mes temps per a preparar-ho.

Anònim ha dit...

Des de la meua humil cadira voldria donar una opinió. No sé si heu pensat que el bloc pot ser consultat per molta gent i que els molts comentaris suggereixen curiositat, per tant la gent prova de llegir-los. Si el bloc d'Arrea-li bona pretén difondre les activitats que es realitzen d'aquest esport en l'àmbit geografic del Club, està fora de to utilitzar aquestes paraulotes per referir-se a una activitat de compionats escolars. La infància es mereix un respecte. A més, si se'm permet opinar, crec que comenteu assumptes que són més propis d'una reunió de junta que no pas d'un comentari de bloc públic (si és que el club té junta o que hi assistiu). Si ho feu per lluir les vostres dots de malparlats, malescriptors, val, es pot entendre però per això queda justificat. Penseu que hi ha valors com el respecte, l'esforç, el compromís i la solidaritat que el club Arrea-li bona ha demostrat durant els pocs però bons anys de vida que té i que els comentaris grollers que apareixen al bloc, més propis d'una barra de bar que de cap altre lloc, menystenen i embruten l'honestetat de totes les persones que intenten treballar per l'esport nacinal de País Valencià des d'Arrea-li bona. Em consta que aquesta gent defén i practica aquests valors, si més no algunes persones del club que sí conec personalment.
Ho sento no me'n podia estar.

Un seguidor

Anònim ha dit...

SI SINYÓ.

Anònim ha dit...

Gràcies.
Tot en el clau.
Ens alegrem de tindre seguidors que ens donen suport i són capaços de fer un toc d'atenció d'eixa qualitat i educació a les persones que utilitzen aquesta ferramenta per fer mal i destruir la feina que està fent aquest club.
Hi han moltes formes de fer les coses i defensar-les, la teua ha sigut la més adequada, clara, ferma i respectuosa. Denou gràcies.
Un de la junta.

Anònim ha dit...

Ei gent, jo i Jon no podrem anar a la reunió, a esta ni a les que venen proximament, perque l'horari ens va fatal.
Que vaigue be.

Èric.

Anònim ha dit...

Mol bé l'escrit anterior menos una cosa. Diu que lo de parlar mal es de barra de bar. com si tots els que van a un bar i estan a la barra foren malparlats. Jo no haguera generalizat. Jo no se a quins bar va qui hu a escrit pero al que vaig jo no es parla així.
vinga gent.

un admiraor

Anònim ha dit...

Trobo que sou molt primmirats ara tots! Quan la gent diu en un bolc tot de bestieses no passa res, però quan algú veu les coses des d'un altre cantó, encara li veieu tots els detalls; així és la vida. Als bars, com als blocs hi ha gent que parla d'una manera i gent que parla d'una altra. És cert, sento haver generalitzat i demano disculpes a la gent del bar on no parlen malament. Ho sento. El client que s'ha ofés que transmitisca de la meua part les disculpes a tota la clientela i de pas a la regència de la casa i si ens veiem per allí que es pague unes copes. Em reconeixeràs perquè jo sempre porto un clavell a la solapa.
Us continuo seguint encara que apareguen paraulotes en el bloc. Això és responsabilitat dels usuaris i a mi el que m'agrada és que es jugue a pilota a Benicarló i que hi haja gent organitzada i competent treballant per quallar una tradició que estava perduda.

Un seguidor.

Anònim ha dit...

Ie, i la partida de raspall de Peníscola què? M´han dit que de públic hi havia dos munipes, el regidor de torn i un borratxet que va empastifar el carrer de cervesa. És així o què?

Anònim ha dit...

Què asperàveu, els penisclans aspiren a campionats de golf i regates al port esportiu. De pilotes ja en tenen prou amb les d'ells. Així i tot si va anar el regidor és assumpte molt digne. A Binicarló si no ve el delegat de la Diputació no es presta a venir, eh? Ho heu pensat això?
El munipa, sabeu si s'ho va passar bé? Al borratxet, ja li suposem la festa.
Com està el pati!

Anònim ha dit...

Disculpes aceptades.
A mi tamé m'agrada que es jugue a pilota al igual que a tú. U dic per a que sàpiges que n'hi ha més com tú. I a mi tampoc m'agrada que s'escriga en paraulotes i així ho faig saber. U dic per lo que dius de que no ens queixem, que no eres el únic.
Lo de pagar una copa está més dificil, que no tinc diners més que pa una canyeta que la cosa esta molt mala.

firmat: Un admiraor que va al bar on no es parla malament i que tamé es queixa de que s'escriguen paraulotes al bloc.I que tamé es solidari i tot aixó.

Anònim ha dit...

Ostias nos siguem desde Japón y todo.

Anònim ha dit...

""""firmat: Un admiraor que va al bar on no es parla malament i que tamé es queixa de que s'escriguen paraulotes al bloc.I que tamé es solidari i tot aixó.""""": DIUS VERITATS COM A PUNYS!!!

Ostiaaah!!!

Anònim ha dit...

Si poses l'h, posa-la bé... Hòstia!!!

Anònim ha dit...

ohstia! pos si que tens raó. gràcies