dijous, 3 de juny del 2010

PILOTA PER TOTHOM!



L'estiu ja ha arribar i les calors ja comencen a ser una realitat.
Arrea-li bona vol oferir l'opció a tothom, que ho vulga i puga, de vindre a practicar l'esport de la pilota valenciana.
El dissabte 12 de juny estarem molts de nosaltres en la pista de frontó de l'IES Joan Coromines (Passeig Marítim), preparats per fer un taller d'iniciació a la pilota on els protagonistes seran totes i tots aquells que us arrimeu per provar i gaudir d'un matí d'esport. També hem pensat oferir l'opció de jugar al Raspall, per mostrar altres modalitats de pilota a les que també hem jugat i aprés.


Aprofitem per informar-vos que el provincial escolar que va organitzar-se en Benicarló va ser tot un èxit i estem molt orgullosos i contents d'haver-ho fet.
Agraïm el recolzament de l'ajuntament, la Federació de Pilota i els club que van decidir vindre fins el poble amb els seus xiquets i xiquetes (Onda, Borriol, Castelló, Xilxes, Borriana). Aquest campionat ha sigut el primer de molts altres que aniran organitzant-se al llarg de l'any, amb la intenció de crear un circuit de pilota escolar dins de Castelló.
Per ultim, volem fer menció a l'ús dels comentaris del bloc. Preguem que es faça un ús responsable i amb respecte envers tots aquells que estem d'una forma o un altra en aquest món de la pilota. Gràcies.
Fins la propera comunicació o crònica d'alguna de les nostres activitats.

26 comentaris:

Anònim ha dit...

Ie,xavals, enhorabona per tot el que esteu fent. El cartell molt guapo també.

Però, i la lliga individual, per a quan? Jo tinc un poc de síndrome d´abstinència o mono, ja. En la meua opinió (i açò és només una opinió), no hem de descuidar el vessant esportiu i si volem fer de la pilota un esport consolidat, amb esportistes entregats, és necessari donar-li continuïtat en el temps. Jo personalment en dos mesos només he jugat un partida de raspall. I d´aquella manera! No sé si ja és un poc tard per fer la lliga però fixeu-vos com els clubs esportius de qualsevol àmbit tenen diversos campionats - socials o com siga - fixos cada temporada perquè la gent no perga aquest sa costum de practicar els esports que els agrada.

En fi, és només un suggeriment per a obrir un poc de debat sobre el tema.

De nou, enhorabona a totes.

Franjo

Anònim ha dit...

Quanta raó tens xic. Però suposo que la gen del club deu està mol cremà del final de les competicions. Com que nyà qui no sap pedre i se pensa que es el millor del País Valencià, les coses van com van. Però quan vénen de fora mos acalenten: va de bo cavallés!
A pagaro els de sempre, qui no té res a vore en tot el tinglao que se munta per detràs: l'afició.
A mi tamé m'han arribat comentaris com: quan ny'haurà competicions? Diuen que fa tems que no ny'ha pilota. Els d'Arrea-li bona heu fomentat un vici, veure les partides i ara mos dixeu a cara de gos. No està clar!
Però, sense gen que s'enfronte no ny'ha color, encara que alguns haiguen pogresat més que atres, que ja estan ancartonats. Si es vol manteni l'afició i l'esport de pilota actiu ny'ha que sabé posase en el puesto de l'atre i mirar pels atres. Potser que en atres depors això no pase, ja que tenen tot el soport dels mitjans de comunicació per fe-los la festa, però la pilota, ara mateix, a Benicarló necesita de tots. I sobretot necessita que tot lo mon se sentisca agust jugan. Sense sabé què ha pasat, suposem que s'ha perdut l'entrega i la companyonia que ny'havia al principi entre els pilotaris del poble. És una llàstima que el campionat individual s'haiga posposat tan ja que, amb l'estiu pel mig, vorem si n'haurà res.
Amun Arrea-li, collinses, (per no dir una paraulota i que s'enfaden els del bar on no diuen paraulotes.
Benito.

Xorx ha dit...

Benito i companyia, escriure al blog des del teu ordinador, sentadet davant de l'escritori o al sofà de casa és molt fàcil, és més, no té cap complicació.
Està clar que s'han sentat uns precedents importants en quant a joc i partides dels caps de setmana.
Però m'agradaria recordar que fa una mica més d'un mes que va finalitzar la competició per parelles, s'ha realitzat la jornada escolar provincial, s'ha realitzat la cloenda de pilota escolar en el pavelló de Benicarló, la partida de Peníscola i el proper dia 12 de juny tenim la jornada de portes obertes. Alguna cosa més en dos mesos?
La gent que dediquem part del nostre temps lliure a la pilota valenciana pensem que les coses s'estan fent bé, i que sempre es poden millorar. Està clar que es poden fer moltes més activitats, però per això ens fa falta gent dins de la junta directiva, i és quan esteu convidats a acudir a les reunions i pendre responsabilitats, i de segur que tindrem més competicions.
Recordem que la lliga individual de l'any passat va acavar per les mateixes dates, i que a principis de juliol vam fer el campionat per parelles per jugar la partida de festes patronals, i vam tindre temps de tot.

Que passeu un bon dia.

Anònim ha dit...

Si a la junta hi hagueren uns quants paletes i gent amb quatre duros, al ritme que va Arrea-li bona, segur que haurien fet un trinquet! Si no està és perquè des de l'ajuntament només es fa que propaganda i no veiem per cap de lloc les infraestructures per jugar a l'esport autòcton dels valencians. I això que diuen que cal recuperar la tradició de pilota.
Diners per a futbol sala i per a que vinga Guti i tota la tropa sí que n'hi ha, la foto fa molta paxoca i l'event aporta molts vots.
Teniu raó els d'Arrea-li bona, esteu fent molta feina i més que en faríeu si tinguéreu instal·lacions, segur. Aficionats, socis, simpatitzants, deixeu de criticar i com diu el comentari de més amunt apunteu-vos a ajudar a treballar sense recursos, segur que és molt emocionant i gratificant quan veure com fas més que els de la corbata.
Jo us vaig veure començar amb quatre pilotes, les samarretes esgarrades i un frontó cedit per un director apassinat pel frontó. Ara, uniformats, amb quates pilotes i tres anys de vida, teniu més de cent persones que es mouen, d'una manera o altra, al voltant de la pilota. Sense comptar amb les famílies que pateixen les dèries del seus crios parlant-los d'algo que abans era impensable a Benicarló, la pilota valenciana.
Així és la pilota qui pega més fort guanya el quinze.

Un seguidor.

Anònim ha dit...

Meeeeeeeeec errada, qui li pega en mes manya fa quinze.

Un pilotari.

Anònim ha dit...

Xorx, no t'ho prengues malament ni t'enfades. Només estem dient la necessitat de donar-li continuïtat a les competicions. És evident la gran i meritòria feinada que esteu fent. La pedrera que esteu produint i les competicions que organitzeu.

Jo vaig estar al campionat escolar provincial i em vaig quedar bocabadat. I us felicito. Però com a jugador i aficionat (gràcies a Arrea-li Bona) crec que falta alguna competició diguem per als grans, per mantenir motivats als que per una raó o altra no estem en el tema de l'escola o simplement als qui els agrada anar a vore pilota.

I ho faig des de l'ordinador perquè estic fora tota la setmana i els dimarts no puc anar a les reunions. Penseu que no tots els socis d'Arrea-li Bona viuen a Benicarló. Si no, hi aniria. I ho diria. D'altra banda, crec que expressar l'opinió no és sinònim de criticar; en fi, si no es pot opinar al xat, doncs ho dieu i ja està i no ho faré més.

D'altra banda, m'ofereixo per a ajudar a organitzar la lliga individual en allò que calga.

En fi, enhorabona un altre cop i a continuar fent pilota!

Franjo

Xorx ha dit...

Ieee Franjo, per res del món estic enfadat, ni molt menys, només faltaria. Ja saps que per a enfadar-me a mi fan falta moltes més coses que opinions...jajajaja
En serio, m'agrada ser sabedor de les opinions de tota la gent, sobretot de la gent que esteu dia a dia jugant i venint a Benicarló per tal de jugar a pilota.
També m'agrada saber de les inquietuts, per tal de motivar-me una mica més i poder organitzar tot allò que els jugadors demaneu.
És molt bo saber de la teua predisposició per tal d'organitzar, així que durant estos dies ja t'aniré informant per tal d'iniciar l'organització del campionat individual.

Bé, anem per feina, i s'inicia l'organització del campionat individual: tots els jugadors que tinguen ganes de jugar el campionat individual que ho facen saber a través de telf. mòbil o al correu electrònic del club: arrealibona@gmail.com
(No tindré en compte les inscripcions a través d'ací).

Vinga, ànim a tots i ens veiem pel frontó. I una abraçada pal Franjo!!!

Anònim ha dit...

D´això se´n diu eficàcia i immediatesa, presi. Jo m´ofereixo per a fer-te de mà dreta en l´organització del campionat. El dia 12 - o abans - parlem al frontó i si cal fer quadres o el que siga, ja ho saps, estic a la teua sencera disposició (però sense mariconaes, eh?).

Au, una abraçada per al presi i per a tots els pilotaris que com jo ja tenien picors i tremolors del mono que portàvem damunt.

Ara sí que sí! San torne´m-hi!

Franjo

Anònim ha dit...

Ai mare; torne'm-hi. Serà tornem-hi, no? Croniquero, croniquero que se t'escapen...
Mira que eres emprenedor, Franjo. Tu no tens ganes de jugar, tens ganes de tornar a fer cròniques a manta, confessa-ho! Tant que van triomfar durant l'última temporada del campionat per parelles. Segur que estàs fent un recull de frases fetes i refranys per fer-los servir. Potser fins i tot els tens preparats i a punt per escriure'ls, no? Vinga juguem i que Franjo ens faça la crònica. A millor que jugue ell i que es faça la crònica.
Us veig a les portes obertes, com sempre portaré un clavell a la solapa.
Un seguidor.

Xorx ha dit...

Acavo de passar pel frontó, i he vist la paret tremolar, ja que la lliga individual comença a caminar!!

La llista d'inscrits ja està inagurada...primers candidats al bombo...que la cosa no pare.

Anònim ha dit...

No mapunto perque vos fundixo a toch.
Ostiah!
A vore si començeu que tenim ganes de marcha loca guapos. Arreeuli de valen.

Anònim ha dit...

Diu Bob Esponja (Karce), que també s´apunte. Ah, no que pel xat este no val.

I a vore si tornen al frontó pilotaris retirats i lesionats com Jordi, Manyes o Hugo.

Franjo

PD: Bob Esponja per lo de la cintura, no per tan com absorbeix a la barra de l´Arq.

Anònim ha dit...

Ie, el de la solapa:

Deixa-t de faltes d´hortografia i dus-me la samarreta de Nicaragüa d´una vegà.

Kllons

Anònim ha dit...

Avui es festa a Verga

Anònim ha dit...

OSTIAH

Anònim ha dit...

osthia

Anònim ha dit...

Franjo t'entivoques, els de Nicaragua són el Tito i Manyà. L'un és pelat i l'altre porta gorra, jo sóc el del clavell roig a la solapa i no sé res de cap samarreta. Ja ens veiem i m'agrada que millores la teua hortografia.

Solapista.

Anònim ha dit...

LA FEDERACIO DE PILOTA CONVOCA LES COMPETICIONS DE TARDOR

S'ha obert el plaç per a apuntar-se en les pròximes competicions oficials, es a dir, el Ruralcaixa Raspall Parelles, el Campionat Edicom de Galotxa, el Frontó Individual i l'Autonòmic d'Escala i Corda.


RASPALL - El Campionat Ruralcaixa Parelles es jugarà a partir del 18 de setembre, i els equips podran inscriure's fins el 30 de juny.


GALOTXA - El Campionat Edicom també es jugarà a partir del 18 de setembre, i el plaç d'inscripció per als equips que vullguen participar finalitzarà el 30 de juny per a totes les categories.


FRONTÓ - El Campionat de Frontó Individual començarà el 18 de setembre, i els jugadors interessats hauran d'apunta-se abans del 30 de juny.


ESCALA I CORDA - El Campionat Autonòmic d'Escala i Corda serà el que comence més tard, el 6 de novembre, i els equips hauran d'inscriure's abans del 17 de setembre.

Tot club que vullga ser seu de les finals en cada competició comunicarà per escrit la seua proposta a la FPV abans del 20 de juliol. Es recorda que tots els clubs participants han de dispossar d'un jutge federat.

Avore si algú del club s'apunta i ens dona una alegria.

Anònim ha dit...

Quién vive en una piña debajo del mar...?

Anònim ha dit...

El millor xuador de pilota de lo mon!


Vixca lo Rambo!

Anònim ha dit...

El mejor amigo que uno puede tener...

Anònim ha dit...

Pikachu!

Anònim ha dit...

BOB ESPONJA! Que no vos entereu...

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Demà hi ha reunió a l'hora i al lloc de sempre.

Xorx ha dit...

Fent neteja d'alguns comentaris, penso que he esborrat algun que altre comentari d'algú de vosaltres, disculpeu l'errada.