dilluns, 14 de juny del 2010

Activitats d'estiu

Bones!!
El dimarts 15 de juny, reunió al lloc i hora habitual per parlar dels següents temes:
- Lliga individual de frontó.
- Proposta de puntuació per als jugadors, per tal de fer un rànking.
- Altres activitats: Gala de l'esport, partida de festes, partides de pobles...

Ens veiem a la reunió.

dijous, 3 de juny del 2010

PILOTA PER TOTHOM!



L'estiu ja ha arribar i les calors ja comencen a ser una realitat.
Arrea-li bona vol oferir l'opció a tothom, que ho vulga i puga, de vindre a practicar l'esport de la pilota valenciana.
El dissabte 12 de juny estarem molts de nosaltres en la pista de frontó de l'IES Joan Coromines (Passeig Marítim), preparats per fer un taller d'iniciació a la pilota on els protagonistes seran totes i tots aquells que us arrimeu per provar i gaudir d'un matí d'esport. També hem pensat oferir l'opció de jugar al Raspall, per mostrar altres modalitats de pilota a les que també hem jugat i aprés.


Aprofitem per informar-vos que el provincial escolar que va organitzar-se en Benicarló va ser tot un èxit i estem molt orgullosos i contents d'haver-ho fet.
Agraïm el recolzament de l'ajuntament, la Federació de Pilota i els club que van decidir vindre fins el poble amb els seus xiquets i xiquetes (Onda, Borriol, Castelló, Xilxes, Borriana). Aquest campionat ha sigut el primer de molts altres que aniran organitzant-se al llarg de l'any, amb la intenció de crear un circuit de pilota escolar dins de Castelló.
Per ultim, volem fer menció a l'ús dels comentaris del bloc. Preguem que es faça un ús responsable i amb respecte envers tots aquells que estem d'una forma o un altra en aquest món de la pilota. Gràcies.
Fins la propera comunicació o crònica d'alguna de les nostres activitats.