dilluns, 21 d’abril del 2008

Novetats

Hola de nou, els temes més importants que es van tractar ahir a la reunió van ser si la paella serà de marisc o de verdures, i si beurem aigua o cerveseta.
Vam estar prop de dos hores discutint sobre si es posava abans l'arròs o l'aigua, i una mitja hora més per decidir si la paella es feia amb arròs bomba o allargat. També vam parlar d'altres cosetes que són tant importants com la paella que ens farà el Xatet.
- El proper dissabte 26 d'abril es jugaran les IV Profies del Club, i serà la I Profia Primaveral de tota la història benicarlanda. Les partides s'iniciaran a les 17:00 hores.
- El torneig escolar es cel·lebrarà el 17 de maig, i començarà sobre les 10:00 hores, farem un dinar de germanor i per la tarde farem més partides. Els detalls els aniré posant sobre la marxa.
- Anirem a la reunió de la comissió de festes per a presentar/organitzar la partida de festes. Ja informarem a veure com responen.
- El nostre representant intercomarcal ja té les negociacions molt avançades per a jugar partides a les localitats de Tírig i Rossell. Quan tinguem les dates concretes, informarem.
- Si algú vol adquirir material per a jugar (guants, planxetes, ...) prompte es va a València a comprar material. Si algú vol material, que diga alguna cosa.

I de moment, res més, que passeu una bona setmana, prepareu les mans i ens veiem el cap de setmana. Salut!

26 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona tarde companys,

En primer lloc dir que la paella, és de carn, tot lo altre és arròs amb...
En segon lloc, m'agradaria fer saber que el Xatet no ha fet una paella en condicions en sa vida. Com a molt arròs a la "cubana" i passat.
Per lo demés me pareix tot correcte.

Amunt la pilota !!

Anònim ha dit...

Sóc el de abans,

Suposo que ja sabeu qui soc. No vull crear mal ambient, però tenia que dir-ho.

Amunt la pilota !!

Anònim ha dit...

Ieee no sé qui eres, algun paellero "pofessional" lo menos jejejeje

Anònim ha dit...

sort amb les profies, a aquesta hagués fet lo debut, però em pillarà per terres alacantines. A la II profia de primavera, sinó xD

òscar

Anònim ha dit...

jo tinc que dir que xatet té tots els meus respectes com a cuinador de paella; ell és un prefecte valencià, fallero, paellero i pilotaire. És el prototip perfecte de valencià, i ara que es possarà faixeta per jugar, serà l'òstia. Una cosa més la paella de verduretes, bones i fresques.
Au, prepareu-se que les profies ja estan a la cantonada.
titot

Agut ha dit...

hei gent jo he trucat varies voltes a la federació de pilota valenciana i no ha hagut manera de que conteste ningú...és un poc frustrant la cosa si algú vol intentar-ho a lo millor te més sort..qui sap. Jo continuaré provant a veure si tinc més sort.
També estem esperant que ens truquen del col·legi menor per a confirmar si podem anar a jugar al frontó que tenen allí. Ja aniré informant-vos.Salut.

I per cert el xatet és l'arguiñano de la pilota...jo confie en la seva proposta d'arrós i verduretes..

Anònim ha dit...

Ei Bruno, doncs ja trucaré jo que tincs els papers que ens va enviar la Federació i allí estan els telèfons.
he trucat a l'ajuntament per a veure com s'havia de fer lo de festes i ja tinc els papers que hem d'omplir, ja que enguany han canviat la forma d'organitzar els actes. ja he quedat amb el meu germà per omplir els papers i presentar-los.
Vinga, ens veiem

Anònim ha dit...

Sòc Xatet, per ahi hi ha algun punxa paellero que si en sap molt més que jo. l'animo a que eixe dia faça de mestre paellero si tant en sap i entre els dos compartirem l'art de fer una paella; aixi segur que quedarà de collons i l'arròs no quedarà "passat".

Jo quan intente fer una paella sempre intente que quede lo millor possible, lo altre són faves contades, jejejejeje....

Vinga companys/es ens veiem el cap de setmana. SALUT!!!!!!!

Anònim ha dit...

Sinyó Xatet,

He tingut el plaer i la desgràcia de probar els seus "arrossos". El plaer per saber que no els fa millor que jo i la desgràcia de haber-lo tingut que engolir. Per això parlo.
Tot i això, jo estaré allí.
Que la gent minge bé encara que sols siga un dia.

Amunt la pilota !!

Anònim ha dit...

Ah! Se m'oblidava...

Fer una paella no és cap art, l'art està en saber dir que eres el millor fent-les i que la gent s'ho crega.
Llavors sí que sòc un artiste.

Amunt la pilota !!

juanito ha dit...

Ja t'he pillat Anònim.
Tú si que fas bones paelles, però més d'una vegada t'he vist possar-li avecrem o similar. Que no mos xuclem el dit.
Amunt 0!

Anònim ha dit...

Quan una cosa no t'agrada no te la menges i més si per a tu és una desgràcia; si te la menges per quedar bè en qui l´ha fet, l'estàs enganyant, que entre amics hi ha confiança "collons".

Jo no vull ficar-me mai a l'altura d'un mestre paellero com tu, faltaria menys. ja t'ho dit abans si penses que ha de quedar malament, et convide a que vingues a ajudar-me, a fer d'apuntador a tocar el "collons"...., ja saps jo sòc una mica massoca, jejejeje.

Una cosa estic segur que li ficarè tot el meu carinyo per que quede de puta mare. I sino quede bè una altra vegada ho farà un altre i no passe res de res i avant.....

Una sal·lutació al punxa del mestre paellero, que ací mos coneixem tots/es.

Au cacaus!!!!

Agut ha dit...

cony doncs jo no se qui és el paellero anònim..però ja que estem feu una paella cadascú i ja decidirem els comensals quina és la més bona...
per cert ja molaria veure aquest pique gastronòmic en la pistaaaaa ..seria molt però que molt interessant i hi haurien partides més emocionants ..si es que això es possible.

Anònim ha dit...

Bon dia!!
He parlat amb la Federació de Pilota Valenciana, i m'han dit que la documentació està en la Federació i que ha de passar per junta directiva per a aprovar la inclusió del Club dins de la Federació, i després es passa la documentació a Conselleria i després a l'ajuntament de Benicarló. En aquests moments, encara no han passat per junta directiva, que es celebrarà la primera setmana de maig. Així que encara ens queden uns dies sense saber res de la documentació del Club.

Si us voleu anotar, el telèfon de la Federació és 963749558.

Vinga, ja parlem menjant paella (o paelles).
Salut!

juanito ha dit...

Collons, quants filtres que havem de passar per a que ens donen un paper.
M'agradaria saber si per a fer la Formula 1 dels collons en València també han tingut que fer tant de papeleo, o només ha calgut firmar un taló bancari. En fi, paciència i una canya.
Per cert, que agust me fotré les(en plural)paelles.
Fins mes veure!

Anònim ha dit...

Hola a tots !

Sòc el mestre paellero, encara que eixa catalogació no m'agrade massa. Prefereixo "El crack mundial dels arrossos".
Un dubte, quin dia sòn LES paelles?

P.D: Sinyó Juanito, no saps qui sòc, en la vida he ficat avecrem ni similars a una paella.

Amunt la pilota!!

juanito ha dit...

Perdó, caldo gallina blanca.

Anònim ha dit...

en lo bo que està el caldo natural...boikot a gallina blancaaaaaaaaa
Bé sembla que lo de fer-nos club és tota una odissea ..paciència i avant.

Sacano ha dit...

Buenas tardes companys i amics,

Ara que ja sabeu qui sòc (gràcies Juanito per reconeixem) m'agradaria enviar una salutació molt cordial a tots els presents. Ja sabeu com les gasto i per això no vos molesteu, però a estes altures deuríeu de saber qui fa les millors paelles a Benicarló.

Gràcies

Amunt la pilota!!

Anònim ha dit...

i qui eres??? jejje soc un poc lentet jo..que hem de fer.salut i benvingut

Anònim ha dit...

arrocero capullo quiero un arroz tuyo

Anònim ha dit...

Aiiiiiiii........ Sacano!!!!!

Que ací ens coneixem tots, jo se que eixe és el teu nom de guerra com a pilotari; a vore si vens algun día a jugar; per que ací tu molt de parlar sobre les paelles...; pero ficar-li un parell de mans (jejejeje....) al assumpte encara no t'he vist.
tu tranquil el primer dia l'espadadrap, cartó, etc... ho fiquem nosaltres, o sino jo se que eres un manetes et pots preparar una bona protecció amb manguera i ferros.

Per cert, el día paeller lo més segur que siga el 17 de maig.

Vinga ens veiem.

SALUT a tots/es!!!!!!!

Sacano ha dit...

Gràcies Xatet però la paella la faré jo.

És pel bé comú.

juanito ha dit...

Ie Sacano. Com tú eres el rei, jo ara seré la sota.
Per cert, la paella portarà xirles?
Salut a tots/es pilotaris.

Sacano ha dit...

Sinyó Juanito,

Si vols sé una sota del palo (de bastos), per mí d'acord.
La meua paella pot portar xirles, però de carretera, ja saps quines.
Per cert, queda vacant la plaça de fogoner primer. Com sé que tens el títol oficial et puc donar una oportunitat, ja diras algo.

Amunt la pilota!!
(però quan caiga aparteu-vos)

Pedro M.P ha dit...

La lesió que m’ha tingut apartat de les pistes va pel bon camí. Prompte estaré al frontó. Sí, és un avís... o una amenaça, com vulgueu.

Filador “Estic preparat per a vestir la faixa roja”