dijous, 14 d’agost del 2008

Mans a l'obra

Hola pilotaris del món, esteu preparats per a fer un fum de Kilómetres i portar el nom del nostre Club més enllà de la nostra terra?
Si és així, ja som uns quants i tots aquells que vullgueu participar en les diferents partides que hi ha apuntades a la part dreta, us heu de ficar en contacte amb els diferents responsables de cada una de les partides:
Rossell: Xatet - Jordi.
Tronchón: Xarli (germà Jordi).
Benicarló: Xatet - Agut.
Barcelona: Xatet.
Villa de Gaibiel: Jordi.

Com podeu vore, Xatet és el nostre Manager intercomarcal jejej
Per al dissabte, hem quedat a les 9:00 hores a l'olivera del Marqués. Qui no tinga cotxe i vullga pujar que ho diga abans.
Per a Tronchón, us haureu d´organitzar i coordinar amb Xarli. Si no sabeu com, deixeu un missatge.
Per a Benicarló és més facil, anue a la pista un ratet abans i ja està.
I per a les altres partides ja anem informant.

Aprofito l'ocasió per donar les gràcies a Tró Davís per la seva excel·lent difusió de la Pilota Valenciana. Moltes gràcies per tot.

I agrair als juniors la seva mà d'obra per restaurar el frontó.
Salut a tot el món.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Per cert, la majoria de partides són de galotxa, haurem d'ampliar l'especialitat.

Ieee Xatet, peaso partides que vam fer ahir, espectaculars!! Una partida com estes en el pròxim torneig i quedem campions!!!!

Anònim ha dit...

yeeeeeeeeee..que ahir garrido i jo vam estar espesets sino...ja ens veurem a la pista de nou ja...jejejeje..
Felicitats a tots per aquest mes ple d'activitats pel pobles del nostre país...així fem cultura i poble..

Felicitats també als joves per deixar el frontó fet una maravilla..pintat tot de nou i arreglats els forats..(si hem d'esperar a que ho faça l'ajuntament....)
Felicitats també a la revista Tro d'avís per la currada que s'han pegat en l'últim número de la seua revista..menys mal que encara queda gent que creu i treballa des del respecte i l'estima pel bé del nostre esport ... Fan una feina molt i molt important..així que enhorabona..
Ara només cal preparar-se bé per a aquestes jornades que arriben i començar a preparar-se de debó per a una nova temporada de pilota carregada de nous reptes..
Salut.

Anònim ha dit...

Ei
tambe hi ha que donar les gràcies a Miguel Bosch el encarregat de tapar el dixos forat que per muntar alli dalt va ser un crack.
Ara el fronto ja pareix mes nou jaja ara sols falten les lines que tambe molesten, en conclusio ¡¡Volem un trinquet!!(nou si pot ser).

Anònim ha dit...

Per cert si algú te un cartell per fotocopiar-lo que el porte demà a rossell i així podem repartir-lo i penjar-lo...
A veure si la genteta es va registrant al fòrum i li anem donant vida a aquesta nova proposta que ha sorgit des del club...vinga animeu-vos...

Anònim ha dit...

yeeeeeeeeeeee..on està la gent?? tots de resaca ehhh..jajaja bé les partides de Rosell tot i jugar de matí i que estàvem tots un poc adormits i espesets van estar molt bé..ara cal preparar les partides de dimecres i anar penjant cartells..recordar també que la setmana que ve hi han partides a BArcelona i Gaibiel..així que som més internacionals que mai..Per cert oscar paris, has pogut parlar amb la gent que organitza l'aplec del sènia per organitzar unes partides durant l'aplec??
Una abraçada a tots!

Anònim ha dit...

Algú ha penjat cartells de la partida????jo he penjat una vintena avui en diversos comerços i pel carrer...però no he vist ni un penjat ...espavil penyaaaaaaaaaaa...avui algú va al frontó??

Anònim ha dit...

Jo aniré avui al forntó, i cartells este mati jo n'he vist penjats pel centre del poble.
Agut a quin hora aniràs?, perque la resta gent crec que està de resaca.. jaja

Jesús

Anònim ha dit...

Aquest matí ja he enviat un correu a un xic de l'aplec, i estic a l'espera de resposta.

Demà anirà algú de vesprada al frontó?

Òscar

Anònim ha dit...

oscar demà volia anar jesus al frontó em sembla que sobre les sis, sis i mitja estaràn per allí..per cert ens vindran a gravar els de povet.com abans de que desaparega per culpa dels polítics?? Salut!!

Anònim ha dit...

doncs no sé si anirà algú, perquè ara fem intensiu i a les 5 ja hem acabat, ja ho diré per ací avore si hi ha cap interessat en fer quatre planos i a una de males ja duria jo la càmera. però com a jugador estic segur el dimecres (sempre que la festa nocturna no passe excessiva factura)

òscar

Anònim ha dit...

jo estare pel fronto a partir de les 6.00-6.30, tinc calu aixi que qui se passe si no esta obert i sent soroll dins q pegue un crit.


Jesús

Anònim ha dit...

demà de 4 a 4 i mitja hem quedat la gent al frontó per anar preparant les cosetes i calfar un poquet.Per cer he parlat amb la brigada i amb la comissió de festes i en un principi tindrem equip de só i segur 40 cadires i un parell de tauletes. Cal portar la beguda fresqueta, i el marcador i senyeres que m'encarregaré jo.Una abraçada a tothom i tos a emborratxar-noa avui per a demà poder fer una bona partida. Salut
PD. Pocs cartells he vist jo per ahí penjats ehhh...jeje

Anònim ha dit...

atenció, noves normes. a partir d'ara, a cada punt, la parella que perda el joc s'ha de fer un xupito. i la que el guanye, dos.

le federatxió

Anònim ha dit...

ara que ja s'han acabat les festes algu te pensat ana al fronto esta vesprada?? que avise algu.

Esteller

Anònim ha dit...

a veure si algú actualitza el blogg en les partides de festes i el que està per vindreeee...si algú te fotos o s'encarrega de fer-ho..ke ho diga si no jo intentaré fer-ho demà...per cert esteller aquesta vesprada suposo que anirem a jugar però encara no ho tinc confirmat...suposo que sobre les 6..si no anem tu i jo i fem el pique individual..jejeje ok?

Anònim ha dit...

esta vesprada anirem nadalet i jo aleshores podrem jugar el pique jeje

Esteller

Anònim ha dit...

està clar que Xatet és el xuaor més internacional. Este se la fot a Rossell, a Barna...on calga!

Penya el Xato

Anònim ha dit...

Si me passeu fotos de Rossel i de Benicarló, demà actualitzo el blog.

Anònim ha dit...

hei jordi jo al final quasi segur muntaré el dissabte a gaibiel...lo que no tinc es cotxe..i vaig si anem i baixem el mateix dia...demà al frontó a practicar...jejeje....jo t'enviaré fotos de les partides...salut

Anònim ha dit...

ep, ja m'han respost els de l'aplec del sénia i els ha agradat la idea de posar partida de pilota al programa. Encara cal aclarir coses, però ja està mig encarrilat. Serà a principis de novembre a Ulldecona, així què quan ens diguen quelcom sobre segur, ja hauríem d'anar natros per mirar com muntem la paraeta i a quines hores ens vé millor per la llum.

òscar

Anònim ha dit...

Ieee este personal de vacances, a vore si mos llevem les leganyes!!
Agut, passam les afotos i actualitzarem.
Després, esta tarde molaria parlar sobre la partida del dissabte. És anar i tornar, no fem nit. Tenim esmorsar, dinar i banyito a la piscina.
Però molaria parlar, ja que hem dit que pugem com a molt 5, així que hem de coordinar-nos.
Ens veiem esta tarde, adeuuuu

Anònim ha dit...

val jordi avui xarrem al frontó i ara t'envie fotos de les partides, de rossell i de les d'aquest cap de setmana....si algú vol fer una crònica per a les revistes locals de les partides jugades i les que encara ens queden ..endavant..s'ha de fer per avui i enviar-ho abans de la nit..salut..si ningú pot fer-ho intentaré fer-ho jo...

Anònim ha dit...

heiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...on està la gent????
Ahir vaig rebre notícies de la representació de pilotaris locals a les festes de sants i em van dir que la jornada va ser un èxit. La partida va arribar empatada a 45 (es jugava a 50)i en l'últim punt els nostres no van encertar i van perdre la partida. Una llastima però cal dir que era la primera volta que jugaven a galotxa i jugaren contra gent acostumada al joc...Així que felicitats a Xordi i Xatet per haver anat fins Barna i haver lluitat fins el final (Ja ens contaran com va anar la nit...que em semble que tenien pinta de anar d festa grossaaaaa....jejeje) Salut

Anònim ha dit...

eii
esta tarde a quina hora anireu al fronto??
fins despues

Esteller

Anònim ha dit...

Quina alegria vindre de Nica i veure tot aço en marxa. Felicitats a totes les persones que estem darrere d'aquesta ilusió, joves madurets, veterans, reporters, albanyils....tots menys l'ajuntafem.
Com diuen els del FSLN ¡que esto no se pare!.
Titot
Prompte ens veurem les cares al frontó.