dilluns, 1 de setembre del 2008

Crònica de les Partides d'Agost

Bé, després d'haver representat el Club per les nostres terres i per les de més enllà, ha arribat l'hora d'informar de tot el que ha passat durant aquest agost.
La primera partida va ser a Rossell, on vam disputar diferents partides, on es van veure alguns bons punts i molts mals cops. No teníem el dia encertat. Va estar molt animat, va vindre molta gent de Rossell, tot i que la nit abans van acabar tard de ballar.
Foto:


Al dia següent, el diumenge de festes Patronals de Benicarló, un representant del Club, en Xarli, es va desplaçar fins el poble de Tronchón per a disputar diferents partides entre altres pilotaris de la zona. La foto està en procés.

Com no, la partida estrelar va ser la de festes, jugant a casa i amb el públic a favor, es van jugar diferents partides. Agrairia a la gent que va estar a la partida que hem passes els resultats i els ficaré per a que tots puguem saber quins van ser els primers guanyadors del Torneig de Festes juvenil.


El dijous 28 d'agost vam realitzar una partida de Galotxa en la ciutat de Barcelona, al barri de Sants, on celebraven les seves festes. Vam jugar contra els amics de Villalonga, un poble de la Safor. Si voleu vore el seu blog, es el següent: Correllops.
Agrair el públic benicarlando que es van arrimar per a veure la partida: Damian i Elena.
A banda de la partida, vam disfrutar de les festes de Sants.


I finalment, vam jugar el passat dissabte 30 d'agost una mini partida de Galotxa al poble de Villa de Gaibiel. El nivell dels joves era impressionant, i les ganes amb les que jugaven molt bones.
Vam jugar la partideta, ens vam banyar a la piscina i vam disfrutar d'una gran paella i de la tertulia de'n Garrido amb altres persones de València, tant enteses com ell del món de la pilota.
També agrair la presència de gent benicarlanda, de Ferco i el seu cunyat.

Agrair a tots els que heu participat en les diferents partides, i convidar-vos a les pròximes partides que jugarem per la zona.
Ens veiem, salut.

47 comentaris:

Anònim ha dit...

Veieu? Ací Xatet se fot la samarra blava per a fer la partida...i la roja per a beure. Val? Són coses que passen.

Penya El Xato

XATET NEVER WALK ALONE

Pedro M.P ha dit...

Felicitats a tots els jugadors dels club que han fet la gira estival i han donat un poc més de difusió al nom d'Arrea-li Bona.

Anònim ha dit...

ieee hem de fixar un dia per tal defer una reunió, i molaria convidar als socis i a les sòcies per a queaporten noves idees a la marxa del club.
encara que pa marxa la del Xatet i meua en sants aahahahaha quina gran partida jejejeje

Anònim ha dit...

L'altre dia a Ulldecona, Òscar P. va parlar en un xic de l'organització de l'Aplec del Sènia que este any se fa a Ulldecona, i ens va dir que estaria perfecte que ferem unes partides al carrer, de Galotxa, Llargues o Raspall, el que vulguesem. Però que algu s'hauria de passar pel local que tenen els de l'aplec a Vinaròs per a parlar-ho, i desprès anar a Ulldecona un dia i mirar a quin carrer podem jugar.
Seria per a principis de novembre, a vore si abans del torneig I aniversari Arrea-li Bona podem anar a Ulldecona, que van bons concerts (almenys per a la meua opinió) La Gossa Sorda es l'estrella d'aquest any.
Vinga pilotaris! Salut i Fal·lera!!!

Anònim ha dit...

Molaria saber quin dia són les reunions de la gent de l'aplec i així organitzar-nos nosaltres i poder anar.
Si juguem entre natros, hauríem de ser com a mínim 4, i hauríem de portar la Mare de Deu (la que està embotellà) pa que ens ajude, a que sí Xatet?
Visca la Mare de deuuuuuuu

Xorx ha dit...

Demà dimecres partideta de piloteta.

Entre dijous i divendres lo més segur és que no es podrà jugar per acondicionament de la pista. Ja veureu els resultats.

Ens veiem.

Anònim ha dit...

les reunions de la gent de l'aplec són els dissabtes per la vesprada, al casal del sénia. caldria anar movent el tema per si han de demanar permís a l ajuntament faldut i tot això

òscar

ningú va al trinquet esta tarde?

Anònim ha dit...

demà dimecres partideta...a veure si la gent de la pilota sandinista es passa a jugar una estoneta..jeje
Com diu el XOrx jo crec que em de fer el més prompte possible una reunió de club i aprofitar per organitzar tota la nova temporada (que em sembla que tindrem molta feina). Així que cal reunir-nos, per mi abans del dimecres de la setmana que ve, ja que després em vaig de vacancesss!!!!
A veure si també ens apropem al casal de l'aplec i fixem les partides per a l'aplec..és important anar fent país amb l'excusa de la pilota..
També hi ha que enviar una crònica de les partides d'aquests dies als mitjans de comunicació..bé per aquesta setmana o per a la que ve.Salut

Anònim ha dit...

quanta feian que està pendent, pilotaris. El tema de la crònica de les partides que heu fet és el més important ara per ara; avui encara es pot enviar i sortirien esta setmana.
Pel que fa a la reunió de socis si la fem deurà ser el cap de setmana si volem que vinguen tot@s. De totes formes jo plantejaria abans una entre els que estem pringant per saber com ha anat tot i planificar en el tems el tema de la pilota i distribuir feines així el dia dels socis se'ls pot exposar el planing i aveure si algú ens ajuda en l'organització. Jo crec que els temes pendents que em venen al cap són;
escola infantil de pilota (de 12 a 13h en l'escola),
escola juvenil de pilota (per la vesprada),
festa d'aniversari del club-associació,
torneig comarcal,
i torneig individual local.
Pel que fa el dimecres els pilotaris sandinistes estarem amb la ràbia de tot un poble que no es va deixar explotar.
Pel dia de lareunió la faria el divendres abans de sopar o el dissabte de vesprada. Ja ho parlarem.
Que vaja bé i visca la Terra!
Titot

Anònim ha dit...

Per mi podríem quedar el divendres 5 de setembre cap allà les 19:30 al lloc habitual amb la gent habitual.

Més val que anem la gent habitual que si no vindrà la Penya el Xato i començaran a lloar el seu xuaor i no mos dixarán fé ré.

Pedro M.P ha dit...

Aneu la gent habitual, aneu. Ja mos avisareu als socis que la penya El Xato vol reivindicar el seu lloc a la graderia del dau. És lo menys que es pot fer per un col·lectiu humà tan nombrós. Si no s'aconsegueix la demanda començarem a gestionar la moció contra el president. No estem avisant (que sabem que és lo més fort) és una amenaça.

Penya el Xato

XATET RULES

Anònim ha dit...

està Penya estava montá a festes??i quina música ficava? màquina total??
el Xato estava sempre a la competència... a vore si ens convideu a una rondeta a la Penya

Anònim ha dit...

per mi divendres a les 19:30 em va bé i molaria que anara el màxim nombre de gent possible per organitzar les partides futures, l'ús de la pista a partir de octubre, intentar mantindre alguna reunió AMB EL REGIDOR..
Per cer, un famós "pintó valensià" està pintant la pista i possiblement ens pinte les ratlles al frontó, i ha regalat un llibret de la pilota "valensiana" al jovent...es que no hi ha res com ser valensià de pedigrí xeeee!!!

Anònim ha dit...

xe xe, si la posareu a les 7 de la tarde, favor que em farieu!

òscar

Anònim ha dit...

Xeee, qui pinte ratlles? que me pinte una pa mi que ara vaig.

Anònim ha dit...

Vixca la Maedeu...
Soc David, el pilotari del bandol roig de la partida a Sants.
Comentar que va ser tot un plaer poder jugar amb vosaltres una partideta a Sants, i espere que es puga repitir alguna vegada mes (segur ke si).
Açi teniu casa, aixi que si teniu un cap de setmana mortet per ahi i vos apeteix raspar un ratet la pilota al trinket de Vilallonga es poseu en contacte amb nosaltres.

El blog esta molt currat, avore si ens feu arribar les fotos i les penjem tambe en el nostre blog.

Vixca la Maedeu i Amunt la Pilota.

juli ha dit...

bona partida dels germans estes festes

juli ha dit...

Per cert Agut, soc el pintor, ¿tens algo en contra meua? a mi tambe m´agrade molt la pilota, que es el deport nacional VALENCIÀ. De fet el llibre d´Aureli Lopez es lo millor que es pot trobar d´este deport. La pintada de les ralles ha segut a iniciativa meua, encara que hi havia una professora de educacio fisica que no estava molt contenta per que s´havia deixat una cistella de basket sense colocar. Que vaja be

Anònim ha dit...

¿Juli escriu en Valencià normatiu? jaaaaaaaaaaaajajajajaj

Anònim ha dit...

Xeeee pintor no tinc res en contra de ningú i menys si ens tira una maneta per millorar el frontó..i més ara que em sembla que anem a tindre el frontó molt limitat i anem a crear una nova modalitat "valensiana a topeeeee" :el frontó amb canasta!!! Ara sols falta que t'animes i en acabar de pintar fem unes partides home!! Salut i aveure si rule el llibre de la pilota xeic!!

juli ha dit...

Be, agraixc el teu comentari. Si pots dema per la vesprada passa per la pista que encara estarem pintant, vullc explicarte una coseta sobre la canasta i pot ser que el dissabte encara nos toque pintar la pista i no podreu jugar la partida, dema t´ho explique... El llibre d´Aureli es molt bo, quen vullgues te regale un, ara ha tret un de nou.

juli ha dit...

Estaria be fer unes partides, charrem i podem quedar...

Anònim ha dit...

Llavors al final la reunió per a quant?



Jesús

Anònim ha dit...

Quan tu vulgues fill

Sant Josep

Anònim ha dit...

Eii que el sopar està a taula


La verge Maria

Anònim ha dit...

Jajajajajaja


Judas

Anònim ha dit...

Jesús, la reunió és avui a les 19 h. al repàs.

Vinga ens veiem! Salut i fal·lera!

Pedro M.P ha dit...

A la penya El Xato soles s'invite a qui diu Xatet, però és un tio generós...com generós és el seu joc.

Vixca el club!

Anònim ha dit...

avui va algu al fronto??

esteller

Anònim ha dit...

Yeeeeeee...demà de 17:30 fins 19:30 més o menys el frontó estarà ocupat per Xorx, manyà,Agut i tito per a practicar parelles de cara a les partides futures...a més la gent de la pilota sandinista fa molt que no juga i tenen dret a practicar tot el que no han pogut fer-ho durant l'estiu...Així que per a que no hagen mals rotllos per l'ús de la pista queda tothom avisat....Salut i falera!

Anònim ha dit...

Quin valencià escruien alguns que diuen que els agrada la pilota valenciana? No són les típiques faltes d'ortografia, no! Està fet a posta i es nota. Arrea-li bona és un club de pilota. A fer blaverisme a la secta!

juli ha dit...

Aureli Lopez" PILOTA VALENCIANA, DEPORT CULTURA I LLENGUA D´UN POBLE" ( el valencià clar) Normes de la RACV,si no entens de pilota no parles tant i depren chiquet, Per cert els sectaris s´amaguen, yo done la cara i no discrimine a ningu per la seua ideologia. ¿Alguns? plural, yo he escrit en singular

Anònim ha dit...

Uauuuuuuuu quin nivell..jejeje això s'ha d'aclarir a la pista!!!! A mi m'agrada la pilota sense blau..i la llengua sense faltes d'ortografia...però respecte la resta d'opinions(més o menys clar)i ha de quedar clar que és un club de pilota..que lluita per la cultura, i l'esport del nostre país..cosa que per cert és el millor de tot el que feu... Visca la terra! i VIsca la pilota! i intenteu dur-vos el millor possible pel bé del club i la pilota..encara que mola també aquest tipus d'opinions que es poden llegir per açí..La crítica sempre és positiva i a més a més serveix per aprendre...

Anònim ha dit...

A mi el trinquet blau de Genovés no em desagrada, la veritat

juli ha dit...

A mi tambe m´agrade la pilota en la meua senyera i no en la d´Arago que gasteu vosatros, de faltes cap chiquet. Normes d´El Puig i no el "dialecte barceloni".

Anònim ha dit...

Juli, no comences que ja te'n passes...el blavet és una mera decoració, que alguns heu agafat com a pròpia per a desgràcia de la nostra cultura. Aragó o com vulgues...nosaltres mai hem venut la nostra senyera a Castella (Com va fer Aragó)ni l'hem pintat per separar (Com feu els blaveros). Dialecte barceloní...millor escriu sols sobre pilota, encara que malament. Prou d'apologia de la mentida.

Anònim ha dit...

xee juli...vols dir que no has exagerat un poquet en això del dialecte barceloní...per cert la carrera que s'estudia a totes les universitats del País Valencià és filologia catalana o valenciana?? O dic perquè una carrera universitària basada en un dialecte barceloní...seria molt però que molt graciós..jajaja
Respecte a les faltes crec que tots aquells que aprenen la llengua en els nostres instituts, escoles, universitats, cursets...saben escriure xiquet!! o ara em diràs que la "ch" es una grafia típica de la nostra llengua...doncs que comencen a canviar tots els diccionaris,gramàtiques....Home que això o saben fins els borregos de canal 9 osti!!!
Lo de la bandera d'aragó que es penja a les partides ..dir-te que t'has equivocat ..és la de melilla homeee!!!!!!(ficats a dir barbaritats o barbarismes??)

juli ha dit...

¿pais Valencià? nosatros hem segut Nacio o Regne com vullgues, la grafia Ch sempre s´ha utilisat fins que Pompeu Faba la va importar del Pais Vasc, per algo els valencians som els "ches". Martorell Isabel de Villena, Carles Ros , Fullana, Marti Gadea tots utilisaren la grafia ch. La senyera valenciana en lo blau la va otorgar el rei valencià PereII el ceremonios a tot el Regne cde Valencia. ¿la nostra cultura? ¿ballar sardanes? Ah que veig que la secta catalana vos adoctrine molt be "oi noi" per cert, nosatros a nirm a jugar al marques el dissabte de 4 a 6,i no el dumenge tenim el permis de l´Ajuntament. Que vaja be

juli ha dit...

I ya l´ultim comentari que fare. Per desgracia la llengua que ensenyen en els coleges no es valencià, teniu rao, es un catlencià disimulat. ¿ pero quina senyera oneje en tots els ajuntamentes d´esta Nacio Valenciana?. I nosatros en "L´EXCUSA DE LA PILOTA" no farem pais" com dieu vosatros, farem deport que es lo que nos agrade.

Anònim ha dit...

Alerta amb Juli que ja ens va del pal de permís de l'ajuntament i no sé quines osties...El concens per a saber on juga cadascú el dóna el club (imagino). A veure, opinions de la directiva, per favor. Crec que este tio ni el blavero que defensa sap escriure...està inventant un nou llenguatge. No tingues presa al escriure Juli, que a vegades fiques moltes lletres i d'altres te'n sobren. Quatre barres sempre!! I sense blau!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

I encara que no foren família...És una falta de respecte a un poble, un odi extremat. AU!

juli ha dit...

D´odi res chato, si penses que sent odi als catalans estas molt equivocat. Si l´Ajuntament ens done permis per a jugar al Marques els dissabtes de 4 a 6 i els dimecres i dijous de 5 a 7 es per que hem demanat permis, ahi no entre, clar que teniu el mateix dret que nosatros per a jugar al Marques, parleu en el regidor i que vos done permis.

juli ha dit...

I precisament vas ser tu el que es va intentar riure´s de mi, ¿o no ho recordes? i "blavero" ¿no es un insult? "pinto valensia" "valensia de pedigree".

Anònim ha dit...

a veure july primer de tot jo mai t'he anomenat blavero..busca un comentari signat per mi en el que jo t'haja dit això...pintor valensia ho vaig escriure en la teua "llengua valensiana", però si et va molestar ho sento..demane perdó..no era la meua intenció...i per acabar en tot aquest tema...crec que no és el lloc on parlar i debatre aquests temes cadascú que pense el que vulga però respectant i demanant perdó si és necessari..a veure si tu també eres capaç de fer-ho...salut

juli ha dit...

Puix si que soc capaç de demanar perdo, quan toca clar,la meua "llengua valenciana" en el seu segle d´Or s´escriu aixina, i de veres que no sent cap odi a cap atra Nacio d´esta Peninsula Iberica, i si t´he molestat tambe t´he demane perdo. Pero voras que si repases els escrits m´han insultat varies voltes. Be de veres que no vullc cap "lio" en ningu... bon fi de semana.

Anònim ha dit...

acceptades les disculpes i bon rotlló..però jo no t'he insultat en cap moment que quede clar això i ja ens veurem ..quan estigues més entrenat resolem el lio en la pista...jugant a pilota jejje.Salut