divendres, 29 de maig del 2009

Cap de setmana redó; Campió i Jornada Escolar

Aquest ha sigut un gran cap de setmana per a la pilota valenciana a Benicarló. Tot va començar el dissabte al matí en l'escola del Marqués de Benicarló on s'organitzà la II Jornada Escolar de pilota. La cita organitzada pel Club Arrea-li Bona i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament, va ser un èxit, apropant-se més d'una trentena de xiquets i xiquetes per practicar l'esport de la terreta. Van poder jugar a Raspall i Frontó a mà en el pati de l'escola, on no van faltar els ànims dels pares i mares dels pilotaires. Finalment, van sortir guanyadors en el Raspall, la parella de Yassin i Nahim, mentres que en el Frontó va ser Joan el guanyador, com l'any passat.

Per al diumenge el club Arrea-li Bona havia preparat la final de la I Lliga Individual de Frontó a mà, que enfrontava a Jon i Tufarret (28 - 41). Abans es va poder gaudir de diferents profies i de la partida pel tercer i quart lloc. Aquesta va ser una partida a mort entre Jordi i Esteller (29 - 31), on es van deixar tot el que tenien en la pista i on van aconseguir grans ovacions del públic present. La final, per contra, va estar governada pels nervis de tots dos jugadors, que fins que no van entrar en calor no van oferir el millor d'ells. Va estar molt emocionant fins que Tufarret va començar a manar en el tanteig i es va fer amb el ritme del partit, guanyant amb claretat a un Jon, digne d'estar a la final.

Menció a part, mereix l'afició i el públic molt divers, que cada vegada amb més assiduïtat, va omplint el Frontó del Coromines dotant a les partides d'un caliu i un colorit molt engrescador i il·lusionant.

La propera cita que ens tenen preparats el Club Arrea-li Bona, és una jornada de portes obertes a tots els que vulguen provar l'esport de la pilota per a la vesprada del dia 13 de juny, en el Frontó del Coromines.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Les portes sempre estan obertes a tot el món.
Enhorabona a Tufarret, a Jon, a Jordi, a Esteller i al públic. A l'àrbit no perquè no va ser 100% parcial.

Anònim ha dit...

al final la reunió quan és?

JEsús

Anònim ha dit...

aquesta vesprada carce i jo anem a entrenar avore si algu mes es vol apuntar.

Esteller

Anònim ha dit...

Per a la revista ens aniria molt bé alguna foto (gran) de la final. Si pot ser, esteu avisats.

TRO D'AVÍS

Anònim ha dit...

Podrieu ficar la del cartell, o alguna de les que mañes va passar.

Lo puto crak!

Anònim ha dit...

Iniesteeeeeeeee Keiteeeeeeeeee!!!

Anònim ha dit...

PUTEEEE BARSEEEEEE!

Anònim ha dit...

tostieeeeeee malpariiiiiit!!

Anònim ha dit...

Atenció:
aquest cap de setmana no es pot anar a jugar a pilota a l'IES Joan Coromines, per què fan l'olimpíada matemàtica per tota la pista del frontó (taules, cervellets, números, calculadores...)
Tot i això es pot anar a penyis, càlig?, marqués de blo...
Titot.

Anònim ha dit...

A quina velocitat es mou una pilota de frontó de 45 gr al colpejar sobre la superficie rugosa d'un frontó si la velocitat inicial de la mateixa després de despegar de la mà és de 25 m/s; sent la densitat de la pared (sòlida)de 2500 kg/m2 i considerant-se despreciable el fregament de l'aire?

Aquesta per als matemàtics.

Xorx ha dit...

El dissabte a les 12 reunió al lloc habitual

Anònim ha dit...

25 m/s ? OSTIOOOO !! L'increible Hulk juga a pilota!

2500 Kg/m2 ? OSTIOOO !! Frontons d'acer reforçat de 200 mm. d'epessor!

45 gr. ? OSTIOOO !! No se quan pese una pilota, jeje.

Anònim ha dit...

sou els millors. Visca la broma!!!