dilluns, 18 de maig del 2009

La Final, ja ha arribat


Ja està aquí;
queda menys d'una setmana per a que es sàpiga quí de tots els jugadors, esdevé el guanyador d'una competició local organitzada per primera vegada.
Després d'una fase de classificació i la fase final, on s'han realitzat un total de cinc jornades de frontó a mà en l'IES Joan Coromines, aquest diumenge la Primera lliga Individual arriba al seu fi.
Felicitats a tots i totes, jugadors, sòcies i socis, simpatitzants... per fer possible que la pilota valenciana estiga sent una realitat en Benicarló.


Per cert, si voleu vore algunes fotos de les semifinals les podeu vore Ací (Fotògraf: Juan Mañes)

91 comentaris:

Xorx ha dit...

Avui dimarts a les 11:15 hores podeu escoltar una entrevista a la Bona Ràdio en el 99.9 sobre els propers actes del Club de Pilota.

Xorx ha dit...

el dissabte pel matí tindrem a la tele en el marqués de Benicarló
Aixina que a ficar-se guapos jejeje

Anònim ha dit...

Ie Jordi;
he lligit el teu mensaje. Si no hi ha ningu en contra jo estic d'acord.
El problema es que Jordi el dia 24 no pot jugar per problemes personals que no vaig a nombrar jeje i m'ha propost jugar el dissabte per la vesprada. Jo estic d'acord.

Esteller

Xorx ha dit...

Bé, la qüestió és que per raons de faena, el diumenge estaré tot el dia a Alacant, i per tant, no podré jugar la final de Consolació. Li he proposat a Cristian si li aniria bé jugar el dissabte per la tarde la nostra partida, i ha dit que sí.
Si tots els que heu jugat a la lliga esteu d'acord, la partida es disputarà el dissbate per la tarde, i si hi ha algun inconvenient, doncs ja que sóc jo el que no puc jugar, Cristian seria el tercer classificat de la lliga.
Vinga nois, ens veiem pels carrers.

Anònim ha dit...

Si tinc que quedar tercer m'agradaria ser jugant.
Em podeu pasar les dades del club? Es per a comprar les cintes de videoper a gravar la partida.

Esteller

Anònim ha dit...

algunes fotos? No estan totes?

TufarreT ha dit...

A mi me pareix be. La meua opinio es que si ho voleu fer el dissabte tal i com heu dit, podrieu ferlo per el mati i empalmaro en el torneig infantil i la gent no faria tants viatges i podria guadir de diferents nivells de pilota.
I unaltra cosa, el diumenge tambe s'ascomense tot a les 11?..es podrien fer mes profies.

Anònim ha dit...

Ja jugarem el dissabte per la vesprada. I el diumenge a mi magradaria jugar.

Esteller

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Xorx ha dit...

Jugarem el dissabte per la tarde, que pel matí s'ha d'organitzar tot lo dels nanos.
De fotos estan les que ens han fet arribar, si coneixeu algú que hagi fet més fotos que les passe i tindrem algunes fotos més.

TufarreT ha dit...

I a quina hora jugareu?, i com vec que ningu m'ha respost..el diumenge igual se comense tot a les 11..??

Anònim ha dit...

Jo voldria jugar a les 5.

Esteller

Pedro M.P ha dit...

Tufarret, no t'enfades i mostrat agradable amb el club i l'afició o Jon se guanyarà el carinyo del 'respetable'.

FILADOR

TufarreT ha dit...

Quee?? Jo mai enfadat? t'hauras confundit de nom.. no se perque dius aixo!

Anònim ha dit...

No ho antenc, aqui que voleu fer? ficar gresca? per a que? si borreu els missatges ofenedors borreulos tots no?
Filador, que pretens...que monriguesem de tu, per a que dius eixes tonteries? Dius que tufarret no es mostre agradable amb el club i amb l'aficio, on teu ha demostrat? Tu eres el que no estas mostrante agradable amb tufarret dient eixes falses observacions.
Deixa de molestar i ofendre!!

Pedro M.P ha dit...

Ie Tufarret, que és tot una broma...(ho he dit per lo de 'veig que encara ningú m'ha respost...') Es broma collins, tu ja saps que vaig a favor teu i que voldria que guanyara Jon.

Pedro M.P ha dit...

I tu senyor àrbitre tranquil també home!! Vos agafeu les coses molt a pit. El meu comentari era una broma com totes les que he fet per ací sempre. Si per això te sentes molest i ofés ho sento, però jo seguiré fent les meues bromes. A vatros no, per a no ferir la vostra aguda sensibilitat.

Anònim ha dit...

Si senyos Filaor aixina se parle

Anònim ha dit...

Bueno si tu acceptes que les bromes de mal gust m'apareix molt be, pero has de pensar que ni tots som iguals, i per cert..eres Pedro Manchón no?

TufarreT ha dit...

Vale Filador, ja esta entes.

Pedro M.P ha dit...

Resulta curiós, un anòmim preguntant una identitat...Jo no accepto que la broma és de mal gust, jo accepto que tingues mal gust per a entendre una broma (millor o pitjor que les que pugues fer tu, però una broma). Tufarret, ànims i a jugar a pilota que la final la tens molt prop. En mi poden discutir uns altres seguidors parcials. Jon no parla, veus? o per lo menys no fica el nom per a no perdre el carinyo de l'afició (i això últim espero que ho entengues com una broma)

TufarreT ha dit...

No crec que per posar el nom tinga que pedre el carinyo de l'afico..es la teua opinio i la respeto com a tal, pero no la compartixo, i tranquil que no meu agarro com una ofensa, pero tampoc com una broma. I graices per els anims.

Òscar ha dit...

Ei filador!
Quan dius senyor arbitre te referixes a mi?xD
Es que precisament jo, apart de ser el arbitre, els anonims no me molen. De bon rotllo que les paraules no reflexen la forma com diem les coses!
Vinga cracks! A per el guant!!!!
Això ja est ací!!!!!!!
Òscar

Pedro M.P ha dit...

Tufarret, a vore...no dic que tu pergues el carinyo de l'afició per ficar el teu nom...Jo dic que...voràs...ummmm, ejem...dic que... Jon perdria el meu carinyo si ell resultara ser l'anònim parcial que me diu que no sóc agradable en tu i me pregunte si sóc Pedro Manchón. Saps?

Pedro M.P ha dit...

Ei Òscar!! que tal? Benvingut...segur que acabes d'arribar. Quan de rato portes davant l'ordinador? Estavem ací parlant Tufarret, un anòmim i jo...I a més ho fem en temps rècord. M'alegre un munt que sense estar junts, des de les vostres cases, estigueu tufarret, anònim i tu al mateix temps pensant en la gran final. Seràs l'àrbitre de la final? Recorda que ací sí que has de ser imparcial! Bueno, ara me'n vaig que tinc feina. Salutacions a tots!

Tufarret ha dit...

Jon no ha pogut ser, perque esta al institut i no dispon de ordenador per a conectarse ni res.

Anònim ha dit...

està claríssim qui és, i no sóc jo

Xorx ha dit...

Recordeu que demà és la data límit per a dir quantes persones a part de les que són sòcies vindran a la paella, que de moment els xefs del club no són adivinos.

El diumenge estaria bé que es jugara una partida prèvia a la final, i de moment només Crisitian ha dit de jugar. Penso que Garrido també jugaria, aixina que animeu-vos i organitzeu una partideta.

Òscar ha dit...

No estic a casa... estic al institut, faig el mòdul d'informàtica, i quan no mire el professor me fico ací al blog. No puc parlar en ningú, messenger i tonteries no podem entrar, esta restringit. A més, jo sempre firmo amb el meu no, i jo quan he llegit tots els comentaris, he sapigut que tu anaves de bon rotllo, però en l'ultim que has parlat de mi...no se...es un poc extrany que pareixa que insinuares alguna cosa...
Bé, es igual, passo d'entrar en polèmiques.
Adeu!

Anònim ha dit...

algu em pot passat les dades del club? El NIF i tot aixo, esque ho necesito per a comprar les cintes de video per a poder gravar les partides.
Jordi tu vols que la nostra partida es grava tambe? Es per a comprar 1 o 2 cintes.

Salutacions a tots i menos mal rollo.

Esteller

Anònim ha dit...

Quin mal rollo?, si total son bromes ;-)...TOTAL*

Eh o no eh filador?

Vinga bromistes, un salut.

Jon ha dit...

Avorer, aqui hi ha una cosa que no entenc. ES un blog de pilota o de tonteries?
Jo, no dire que no fico anonims perque no m'agraden, algun que altre he ficat, perque asoles no es fiquen, pero una cosa si que se, que si tinc que dir-li algú una veritat dono la cara.
Jo ni tinc ganes de ficar ""BROMES"", ni tinc temps per a ficar-les, aixi que a mi en les vostres "super conversacions" no me fiqueseu.
I crec que no es un motiu de mosqueix, sino de respecte.

Ens veiem a la pista.
Fins domenge.

Anònim ha dit...

Senyor Xato o Sito.
De part de Juanito seràn sis comensals per a la paella.

PD. Este comentari no és broma, és serio. No me digueu que no aviso.

Juanito.

Xorx ha dit...

Recordeu que demà és la data límit per a dir quantes persones a part de les que són sòcies vindran a la paella, que de moment els xefs del club no són adivinos.

Eixe Juan, el diumenge no mo la vorem, aixina que mos veem divendres o dissabte.

El diumenge estaria bé que es jugara una partida prèvia a la final, i de moment només Crisitian ha dit de jugar. Penso que Garrido també jugaria, aixina que animeu-vos i organitzeu una partideta.

Anònim ha dit...

Cristian, jo podria jugar una el diumenge...si vols un mano a mano. I si a lo millor s'apunta Hugo, Agut o Pere podem muntar una partideta de dobles prou lluida. De moment serem dos i a Hugo el puc convèncer. En cas de que Agut o Pere es passen pel blog que ens diguen que els pareix i fem quatre.
Sento dir-ho de sopetó però estos caps de setmana vaig un poc de cul.

Ens veiem dissabte a les jornades i xarrem.

Salut.

Juanito.

Anònim ha dit...

Jon, ací entrem gent que ens agrada la pilota però també fer comentaris de broma per animar un poc tot això. Avui no he anat per a res d'anònim i el primer comentari l'he signat i tot per a que no pensareu que era un error meu...Se parle de Jon i de Tufarret, de Tufarret i de Jon perquè heu arribat a la final...Este és un blog de pilota si...I això que vol dir? Que soles podeu entrar els que feu comandes o per a quedar i jugar? Agafeu-vos les coses amb un poc més de bon rotllo. Tu no tindràs temps per a això, però jo sempre miro de treure'l. Va, que a mi me pareixeu molt bons xavals. Tranquils, no tornaré a dir res per a no ofendre. Jo mut. Ja he avisat, que això és lo més important.

Filador

Anònim ha dit...

Menys mal...
Avisant ens quedem més tranquils Filador. Veus?

Chuletón(Jon) ha dit...

Avorer, qua ami no em sembla malament que parleseu de mi(parlo de mi), aixo , entenc que es una final i es parla, pero no es aixo el que em fastidia.El que em fastidia es que aqui per una broma, es comença a parlar, i al final surto jo, que no pinto res ennaquesta disputa.
A mi com si me voleu dir que TUFARRET es mijor que jo, i que me guanyara perque te millor esquerra per dalt que jo, a mi me la repantufla,o a l'inreves, pos bé es la teua opinio, i jo men alegre.
Pero per a que discutir, uns fiquen corrent i els altres la seguixen...
Pero ja esta bé, que aqui nomes estem d'una pasada, i si podem estar de bon rotllo millor.
Ens veiem a la pista xiques!!

Agut ha dit...

xeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Cony com està el jovent no?? feia molt temps que no visitava el bloc però crec que s'ha perdut UN POC (sols un poquet ehhh) la humilitat per part d'algun dels membres del club...Crec que és molt important(tal volta el més important) ser humils, bona gent a més de bons jugadors.. i no tinc cap dubte que tothom en el club ho som...Gent,que al cap i a la fí, som tots amics i membres del mateix club...per cert el club el fem tant els que juguen i perden com els que juguen i guanyen..però sobretot els que fan club són aquells que, com filador, donen vida al bloc, utilitzen l'humor i la ironia i a més a més fan afició acudint a les partides i arrastrant a amics, amigues i coneguts..
Així, que per bé del club filador continua amb les teues bromes, bessons continueu am la vostra progressió i intenteu no fer massa cas a les coses que no són realments importants i a la resta de gent a continuar jugant, millorant animant i sobretot fent club.
Per cert jo no estic diumenge, perque tinc dinar en l'associació de pares i mares que s'ha creat al poble..així que no estic ni per jugar ni per dinar....però m'aproparé a veure als fenomenos que jugueu la final...sort als dos i a veure quan reconeixeu davant tot el club que soc el vostre primer entrenador i que soc el vostre representant no???(cuidao q no es broma eeehhh..jejej)
Una abraçada a tots i Salut(per cert jo el dia de la final vaig amb l'arbitre que és un CRAcK!!!!)
I que també continuen els anònims que també donen vidilla al club i al bloc..per cert un bloc lliure, de pilota sí, però sobretot lliure!!

Xatet ha dit...

Ahi Agut l'has clavat!!! Clar que si!!!

Una sal·lutació a tota la gent gent del club i al que escriu al blog. Tambè a filador com a presi de la penya, ahi donant sempre vidilla al blog.

Jo no puc jugar cap profia per què jo i Sito estarem liats en la preparació del dinar. Per cert aviseu-me abans del divendres quanta gent vindrà al dinar per a fer la previsió del menjar.

Juanito ja el tinc en compte la gent que portaràs.

Vinga ens veiem el dissabte i el diumenge.

SALUTS a tots/es!!!!

Anònim ha dit...

Victor
De part meua vindran 4 persones inclos jo.

Agut el divendres vols ana a apenyiscola a jugar? De moment anem Tufarret i jo. Ja diras alguna coseta.


Esteller

Anònim ha dit...

He mirat el temps i potser que el dissabte ploga aixina que nose el que farem jordi.

Esteller

Anònim ha dit...

VIsca el bolg i el club ARREA-LI BONAAA!!!

Anònim ha dit...

Un altra partida es suma al dia de la final........
Manya CONTRA Tito i Garrido.
Sempre traurà Garrido i restarà Manyà.
La partida és a 25 punts.
El dream team "arrea-li bona" és tot un espectacle.
Titot

Òscar ha dit...

Ja se que s'ha acabat la polèmica i tot això, però a mi no m'importe que es facen bromes, jo men ric un rato, que si no estigueren alguns dels moments que han passat al blog estaria mes amargat que una llima.
Crec, que Filador, sempre ha escrit en un to irònic (al meu parer, excepte ahir quan va parlar del anònim) i a mi, no em moleste per a res, aixi que no t'has de quedar mut ni res, home.
Va que la vida son 2 dies i no ens tenim que amargar 1!
Vinga club! Ens veiem diumenge!!!

Òscar

Pedro M.P ha dit...

Salutacions a tots!

Anònim ha dit...

Tito la partida es un 2 contra 1?
Jo volia jugar el diumenge.

Esteller

Anònim ha dit...

No sé si algú ha llegit la proposta d'ahir...

Esteller: jo el diumenge també estic disposat a jugar. Si Hugo està present i busquem a un més podriem fer un dobles (ja ens organitzariem in situ)...i sino podem fer una natros dos mano a mano si et fa goig.

Ahí queda la proposta.

El dissabte ens veiem en pista i xarrem.

Salut de part de Juanito.

Xorx ha dit...

al final el diumenge m'han suspés la jornadad'Alacant, i per tant, la partida la jugarem el diumenge tal i com estava previst.

Jon ha dit...

Vinga gent, jo dema de tarde m'agradaria anar a entrenar, si algu es vol, passar jo ahi estare.
VInga a cuidarse!
i neu ficant brometes que ja m'aburixo!;)

Òscar Nos ha dit...

Xatet, apuntam al dinar de diumenge, i apunta també a mun germà (Ramon), els dos som socis.
Vingaaaa que aixo ja esta acii!!!!!
Òscar

Ce trencada ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Ei si òscar s'apunta per ací, jo també! Xatet, apunta a l'altre Òscar!

Anònim ha dit...

Xatet, a mí també apuntam.

Anònim ha dit...

I a mi Xatet, a mí a mí !!

Anònim ha dit...

Eeeeh i jo que Xatet !!

Xorx ha dit...

Només dir-vos que per apuntar-se al dinar és millor parlar amb Xatet, això de ficar-ho al blog no assegura que Xatet entre i mire els que us heu apuntat.

Ens veiem per ahí.

Anònim ha dit...

Vale presi, diliu tu a Xatet. jajajaja

Anònim ha dit...

http://www.20minutos.es/eltiempo/localidad/16000163/Benicarl%F3

Anònim ha dit...

Parleu amb carceller esta vesprada o demà al matí migdia, que si se li avisa amb temps ell segur que juga.
Recordar-vos que durant el matí del dissabte estarem al Marqués amb l'escola de pilota fen el campionat local. Per ara som prou gent pr l'organització però si us passeu per fer afició un ratet estaria molt bé.
Titot

Anònim ha dit...

Xatet, apuntam a mi, a aquell i el de l'altre dia te'n recordes? Ah!! a lo millor també ve aquella! Si l'amiga d'este.

Pedro M.P ha dit...

LISTOS DE LA PILOTA...ANEU MULLANT-VOS AMB EL GUANYADOR DE LA FINAL, VA

Filador diu Jon (sempre en respecte cap a Tufarret)

Anònim ha dit...

Tufajon o Jonarret?

Anònim ha dit...

Se podrien fer apostes el dia de la partida,vot per filador que controle eixe rotllo.

Anònim ha dit...

Apostar és un delit, aneu en ojo !!

Paco Camps

Anònim ha dit...

ieee paquito, com sempre no t'enteres, a la pilota està permés...és l'únic deporte donde se puede aser en la comunidad valensiana

Anònim ha dit...

tu.tu.tufarret!

Anònim ha dit...

Debut a un motiu de força major no vaig poder veure la gran final. Felicito a Tufarret per la victòria, a Jon com a subcampió...I a Esteller i a Jordi, que segons m'han dit Xatet i Dani va ser una gran partida. Enhorabona a tot el club per l'èxit d'aquesta competició i ara a esperar el torneig que més m'agrada a mi, EL DE PARELLES.

FILADOR

Agut ha dit...

Felicitats a tos els jugadors d'ahir...llastima que ...en la meva opinió la partida de la final va ser la menys emocionant i competida de tot el matí...(inclós les semifinals i inclos alguna partida dels grups classificatoris..)Una llàstima sobretot per a la gran quantitat de gent nova que es va apropar al frontó i sobretot perquè erem molts els que teníem ficats moltes esperances en veure la millor partida de l'any...
Felicitar a Jon i Eric per ser dignes finalistes..i en la meua opinió no va guanyar qui va jugar millor sino qui va fallar menys..ja que cap dels dos finalistes van donar, ni de bon tros , el nivell que cadascú té...va ser una final descafeinada però que marca nous reptes per a la resta de jugadors ja que ja sabem quins són els rivals a batre jejej..
Salut i a preparar i calfar la competició per parelles...

Anònim ha dit...

Hola xent!

Bé. Com no vull ser menys que els demés (ni més). Me sumo a les felicitacions als dos finalistes de la lliga. No faig distinció alguna entre campió i subcampió, doncs jo li hagúes donat el guant a tots dos. Un dia serà Tufarret...l'altre dia serà Jon. Coincideixo en que no va ser la millor partida del campionat, però comprenc que potser era massa la pressió de jugar germà contra germà. Cadascú es pren estes coses d'una manera (jo no hagués tingut pietat...je,je).
La enhorabona també a Esteller i a Jordi. Si hagués de donar el premi a la lluita, competitivitat i millor progressió de joc en el clurb sense dubte que se l'enduria Esteller. A Jordi el premi a la garra i les ganes (tal i com ha jugat ha demostrat ser el millor sénior amb diferència).
A l'afició un 10 (inclosos els picadors d'arbitres). Agraïr l'assistencia massiva de públic a la final tot i no acompanyar el temps (suposo que no era per la paella no?...).
Bé, salutacions a tothom i fins la pròxima profia.

Juanito.

Tufarret ha dit...

Teniu rao, no va ser la millor partida del dia, i el esforç no va ser el mateix. Apoyo a Mañes en lo dels germans.

Un salut jugadors!

Anònim ha dit...

Bé, una llàstima el fet de sortir una partida en la final en poca tensió i garra, però el club ha d'estar molt orgullós d'anar creixent i conquerint nous reptes.
Esta setmana podríem trobar-nos i fer una reunió de les importants amb el màxim nombre de persones possible, per organitzar-nos, distribuir feines i preparar tot el que se'ns ve damunt. Proposeu dates per quedar.
Felicitats a tots i totes!
Titot.

Anònim ha dit...

Si algú té fotos de la final i del guanyador enviau-la el més prompte possible al correu del club, que esta nit o demà al matí, envie la notícia a la premsa. Si no s'envia sortirà la notícia però no la foto de la partida del diumenge, jo tinc del dissabte amb els nanos.
titot

Òscar ha dit...

La reunio diumenge de tarde a les 19 h. si pot ser

Òscar N.

Anònim ha dit...

Per al menda una bona data el dissabte de tarde, de 15.30 endavant.Diumenge a mí no me va bé.

Juanito.

Xorx ha dit...

Jo puc el diumenge, el dissabte no estic, i torno a Bló el diumenge per la tarde.
La reunió hauria de ser el dia que puga vindre més gent, ja que hi han moltes dates que confirmar i és important tindre a tots els jugadors en conte.
Si algú no pot anar a la reunió, que diga el que pensa per correu, i que diga els dies que li pareix per a cada acte que hi ha.

Ens veiem pels carrers.

Anònim ha dit...

Pels carrers? Que vas de mendigo? claro que despues de vore com tens els pantalons del club tots foradats, no m'estranye.
Vaja president que teniu.
Despues s'anulen paelles, etcétera, etcétera.

Anònim ha dit...

jo si que puc anar a la reunio el diumenge.

Esteller

Anònim ha dit...

Entonces ves tu Esteller, perquè vamos...

Anònim ha dit...

A vore si la final de dema es mes emocionan que la del diumenge...

Anònim ha dit...

Sito...avui guanyarem!
Si fa falta vaig a Benicarló.

Firmat: ja saps qui...

Anònim ha dit...

Per cert.
A vore si la final d'avui és més emocionan que la del diumenge i al Barça li foten UN CARRRRRRO DE GOLS...

Anònim ha dit...

MATARÉ A ALGÚ

Anònim ha dit...

A Castelló van a tombar el trinquet, que se sàpiga

http://pagina26.cat/opinio/8130-el-trinquet-municipal-de-castalia.html

Anònim ha dit...

Ahhhhh!
Necessito padel que me pixooooo. Si no tinc padel me fa bua el ojeteeeeeeeeee!
Vull padel i molt de gooooolf!!!!
Me moriré si no tinc PAAAAAAAADEEEEEEELLLLLLL!
PAAAAAAAADEL!!!!!!
Estic com en mig d'un desert sense aigua perque no tinc PAAAAAAAAADEEEELLLLL!!!!!
Es una necessitat...PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDEEEEEELLLLLL!!!!!!
I GOOOLFFFF, PERFA GOLF O ME CAGO A GLOPAES....

La veu de Castelló ¿?

Anònim ha dit...

Tito, que tu avui ens podries dixar una pilota de badana per anar a jugar al squash demà?

Esteller

Anònim ha dit...

passat pel repas i la tindras
.

Anònim ha dit...

Nom: JUNY, EL MES FACEBBOK A LA BOTIGA DE FREDIESPORT
"20 % de descompte en roba Astore i Ternua, i 30 % en pantalons de pilota"
Tipus: Retail
Amfitrió: FREDIESPORT, C/ Palleter 36 baix, València
Data i hora d'inici: dilluns, 1 / juny a les 10:00
Dia i hora de finalització: dimarts, 30 / juny a les 20:00
On: LA BOTIGA DE FREDIESPORT

Anònim ha dit...

Al final hi ha reunio o no?

Esteller

Anònim ha dit...

Actualitzeu mansos !!
Qui va guanyar la final ? I la de consolació ?

Eleccions per al grup del blog ja !!

Anònim ha dit...

muuuuu!!!!