dilluns, 31 de gener del 2011

III PROFIES D'HIVERN, a la vista!



Un cap de setmana ple d'actes, és el que l'espera als d'Arrea-li bona.
Per un costat l'Assemblea Ordinària de Sòcies i Socis, el divendres a les 20h en la Caixa Rural. Una jornada per planificar la temporada i fer una revisió d'allò que ha sigut l'any 2010.
Per dissabte hi ha programat la jornada provincial de pilota a l'escola en el poble veí de Torreblanca, on la nostra cantera intentarà jugar i passar-ho bé
I per acabar, el diumenge pel matí, tornen els vells rokers a partir-se la cara al frontó, així com les primeres partides per parelles per anar calfant la Lliga de la Faixa, pròxima competició local.

Per tot això, us convoquem a participar i gaudir d'un cap de setmana amb molta pilota valenciana.

2 comentaris:

Natros ha dit...

Hola companyes, amigues i directives del club.

Com l'intent de l'altra vegada (el de les granotes): PENÓS CARTELL!

Ja no és que la imatge no fa referència a res relacionat amb la pilota, sinó que directament ni possa per escrit de què son les profies ni la modalitat que es juga.

Si volem que ens prenguen seriosament al nostre benvolgut poble hauriem de tenir un poquet més de respecte per la pilota.

Per cert, a mi no m'ha arribat el cartell via mail com acostumeu a fer. Espero que aquest fet no tinga res a veure amb les crítiques que vaig fer a l'anterior "cartell".

Espero que siguen benvingudes les crítiques, ja que sé que sou persones molt comprensives i dialogants.

JUAN

Natros ha dit...

Hola Juan, soc Albert, el responsable dels últims cartells que hem fet per a donar publicitat de les partides.
Ho sent per no ser del teu gust, però quan hem pose davant l'ordinador de tant en quant surten coses com estes.
L'objectiu no és desconcertar a l'espectador, sols vull cridar l'atenció utilitzant uns altres referents, més enllà de les típiques imatges de pilotaris. El cert és que igual que tu hem dius això, també hi han persones que m'han parlat positivament dels cartells estos; els semblen cridaners i els capta l'atenció per anar i mirar del que es tracta.
He aprés per força a fer funcionar una mica el programa de fotos, ja que ningú agafava el compromís de fer els cartells. Si saps d'algú doncs a mi ja hem sembla bé.
De totes formes com soc gent comprensiva i dialogant, tindré en compte la teua opinió, tot i que no t'assegure que puga ocórrer alguna interferència.
Gràcies per tot.