dijous, 31 d’octubre del 2013

LO FLARET, PRIMER DE GRUP A L´AUTONÒMIC JUVENIL

ELS PILOTARIS CADUFERS ACONSEGUEIXEN BITLLET PER A LES SEMIFINALS EN LA SEGONA DIVISIÓ I JUVENILS

José Senar, lo Flaret, volia acaçar el cronista perquè per a una vegada en la vida que es classifica primer de grup en la Lliga Autonòmica Juvenil, va i aquest s´equivoca i el relega a la segona posició, embolicant la troca i confonent el personal. El cronista, de la seua banda, volia acaçar el redactor del Levante al qual va plagiar la notícia, tot i que amb él mèrit de traduir-la al valencià, artífex i responsable primer de l´embolic de dades, resultats i encreuaments errats. El redactor del Levante, de la seua part, alié a tot aquest sidral deu viure engrescat en altres cròniques esportives i locals, sense imaginar tan sols la mala setmana que ha fet passar al pobre del Flare.
Arrea-li Bona està d´enhorabona. Tres pilotaris benicarlandos han aconseguit el passi a les semifinals en diferents categories de l´autonòmic de frontó a mà. En la segona categoria, Cristian Martell Esteller accedeix a les semifinals des del grup A. El cadufer va aconseguir llevar-li la plaça a Javi Mateo, de Xilxes, qui després d´una fantàstica temporada en què ha estat sempre en llocs de privilegi, va perdre la plaça per a les semifinals en favor del benicarlando. Això sí, el Martell va haver de suar de valent ja que l´empat a 11 punts en acabar-se la lliga només es va decantar al seu favor pel tanteig-average al seu favor.


José Senar, lo Flaret, en plena acció.

En categoria juvenil, en el grup A, accedeixen a semifinals dos jugadors cadufers: José Senar, lo Flaret, accedeix com a campió de grup i s´enfrontarà a un vell conegut de la parròquia benicarlanda, Pablo de Borbotó. L´altre classificat és Ivan Peña, The Wall, que se les vorà amb Toni Sánchez, d´Almussafes.

Els cosins Senar en una imatge d´arxiu.
Àngel, lo nét de Tarsan, no s´ha pogut classificar per a semis.

D´altra banda, ja ha començat la Lliga Individual Local de la que us anirem informant tan bon punt tinguem actualitzats els resultats i la classificació.



Ja ha començat la lliga individual. I José Garrido, el dimoni,
continua ensinistrant els més menuts a base de carxots i braguetades.