diumenge, 30 de març del 2014

ARREA-LI BONA CONTINUA FENT HISTÒRIA

ESTELLER I SENAR SIGNEN LA PRIMERA VICTÒRIA D´ARREA-LI BONA EN 1ª DIVISIÓ

Cap de setmana històric per a la pilota cadufera. Dos fites n´han estat cabdals en el marc del 28é Campionat Autonòmic de Frontó per Parelles: la primera victòria en primera divisió davant l´Almussafes A i el debut a 2ª amb victòria a Xilxes del Benicarló B.  El cronista reconeix que es flipa un poc. Però vist el nivellàs que es gasta el personal en aquestes categories, no es pot negar que els joves pilotaris cadufers estan escrivint la història d´aquest esport al poble.

Partida descomunal de José Senar, lo Flaret, i Cristian Martell Esteller davant l´Almussafes A. Just quan la parròquia cadufera començava a dubtar de les possibilitats dels nostres en una primera divisió farcida de noms il·lustres i campions de tota mena, els nostres van fer un cop de puny a l´atrotinat frontó del Coromines i es reivindiquen en la categoria. Una 1ª divisió en què aconseguir una victòria és una autèntica proesa. I a més ho feren per un marcador contundent, 41 – 29, davant un dels rivals (i botxins) eterns, l´Almussafes.

Mireu-los, què pagats!


De la seua banda, victòria gairebé èpica del Benicarló B a Xilxes en el seu debut en 2ª divisió. Peña, Èric i Jon feren una partida intel·ligent i treballadíssima davant dos pilotaris forts, guerrejats i veterans com Andrés i Javi Marco. Els nostres supliren el desavantatge de jugar fora de casa amb un ventall de cops superior als seus rivals i triant pilotes lleugeres en un frontó rapidíssim com el de Xilxes. Fou també una partida que serví per fer provatures i intercanviar posicions entre els tres pilotaris cadufers. Èric, que tornava a jugar a pilota anys després i que se n´anà com a Tufarret, ha tornat com a Tufarro i es mostrà d´allò més segur al rest. Peña, fou duríssim quan jugà a la punta i segur quan ho féu al rest. I Jon fou letal i decissiu quan entrà en substitució de son germà. Com que són bessons els rivals gairebé ni s´adonaren del canvi. Però la cosa acabà amb victòria per als nostres, 38 – 41, després d´anar sempre a remolc en la partida amb diferències en contra de fins a 7 punts.




Jon fou letal a la punta i sentencià la partida.

Pel que fa al Trofeu El Corte Inglés de galotxa els nostres, Esteller i Àngel, s´imposaren per segona setmana consecutiva al Llíria, aquesta vegada a domicili per 40 – 70. D´aquesta manera el Benicarló es consolida al cap de dalt de la taula en el seu grup.

Resultats:
Autonòmic de frontó a mà, 1ª i 2ª divisió:
Benicarló A – Almussafes: 41 – 29
Xilxes – Benicarló B: 38 – 41
Trofeu de galotxa El Corte Inglés:
Llíria – Benicarló: 40 - 70

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Nota del croniste:

Demà penjaré les fotos de 1ª, que no trobo lo cableeeeee!!!!!

Anònim ha dit...

Xee quin luxe de pilotaris i croniste... Arrea-li bona forever!!