divendres, 30 de maig del 2014

ARREA-LI BONA MANTÉ LA CATEGORIA EN PRIMERA DIVISIÓ

EL BENICARLÓ B JUGARÀ LES SEMIFINALS DE 2ª

Partida per a cagar-se i no torcar-se de Cristian Martell Esteller i José Senar, lo Flaret, que amb una victòria per 41 – 40 davant del Vilamarxant, salven la categoria (1ª divisió) i ens asseguren espectacle per a l´any vinent i tornaran a trencar-se la cara contra els millors jugadors de frontó del País Valencià.

El repte era arribar a 35 punts, en una partida a 41; quelcom gens fàcil en 1ª divisió. L´objectiu, salvar la categoria. En una partida contra el Vilamarxant a cara de gos, fins i tot es podia donar el cas que els cadufers es classifiquessen per a semifinals si els del Camp de Túria no arribaven a 25. Però aviat es veié que això era gairebé impossible i els nostres posaren la mirada en el número 35 del marcador.

Tots dos equips aconseguiren el seu objectiu al ritme d´una lleu remor:
Que se besen... Que se besen...

La partida fou duríssima. Javi Morales, el punter dels blaus, rematava els punts en cada ocasió que tenia. I Rafa, al rest, imprimia una potència endimoniada a la pilota, obligant fins i tot Esteller a jugar algun rebot. Per moments, els valencians es posaren 7 punts per davant i la parròquia cadufera s´hagués recargolat a les seues cadires si n´hi hagués hagut. Però quan un cert nerviosisme començava a planar a sobre del Coromines, els de Vilamarxant arribaren a 25, que és el que necessitaven per classificar-se per a semifinals i baixaren el ritme. A més, Rafa, queixós d´un braç es passà al rest i la cosa ja ens anà de cara. Tant que entre la parròquia cadufera s´escoltà canturrejar “Que se besen… que se besen…”. A més, Javi Morales, que es veu que entrava a treballar a les 6 en una fabriqueta de begudes espumoses i ensucrades d´eixes que surten a la tele, tenia pressa per marxar, de manera que a les postres, 41 – 40, i un altre any a primera divisió.


 D´una altra banda, els de 2ª divisió, Jon i Peña, aconseguiren el passi per a semifinals guanyant a domicili al Quart de Poblet per 25 – 41. Segons Jon, punter, la partida fou prou cómoda i els de l´Horta els exigiren menys del que es podria esperar. Ara, els nostres esperen rival per a la partida d´anada que es disputarà el cap de setmana vinent.


Pel que fa la Lliga de la Faixa, sorprenent victòria d´Èric i Garrido davant Àngel i Àlex per 31 – 28. Èric, que ha tingut més nòvies que Julio Iglesias i Pocholo junts (3 partides, 2 parelles) s´està destapant com un rest duríssim capaç de plantar cara a rivals de la solvència d´Àngel o Sofian. Garrido, tragué sempre al 3 i demostrà que als seus vora 80 anys continua sent un jove octogenari ple d´il·lusió per la pilota. D´altra banda, Tito i Sofian palmaren davant Sospedra i Xeto, que tot i la seua irregularitat, feren un final de partida perfecte quel els valgué per endur-se la victòria per 31 – 27.