dilluns, 31 d’octubre del 2011

ARREA-LI BONA, DESCAFEÏNADA I AMB SACARINA

Estimada Bea:

Estic ultramegadisgustada, tia. Per a un dia que vaig al frontó del Coromines per a veure els pilotaris eixos i fer el treball monogràfic de quart, no hi havia ningú. Tu te creus, Mari? Diumenge, jo, que havia matinat i m´havia alçat a les 11.00h; i no estava ni el Tato. No hi ha dret! Que si l´un va caure de la bici, que si l´altre voltant per ahí amb els xirucaires de no sé on, l´altre que si donà la partida i un que no es va presentar… Total, que diumenge al frontó hi havia menys moviment que al compte corrent d´un perroflauta. O siga, que la 3ª jornada de la lliga individual ha estat més descafeïnada que un tallat de màquina, de sobre i amb sacarina. Menys mal que ahí estan els de sempre per a donar la cara: el Xato, el Xeto, el Xarli i el Kanell Màgic, que són més de fer-se “carajillos”. No, no és un acudit, tia, es diuen així, flipa-ho amb colors.


Quina traça que té el Xato (imatge d´arxiu)


Esbrineu de qui és?
En efecte, el beuratge màgic de KMK.

Es veu que dissabte per la tarda, i sota un cel més negre que la regata d´un heavy sense depilar, es van jugar dos partides. Jo no hi vaig anar perquè havien anunciat possibilitat de gota freda – i tu ja saps que jo sóc més aviat una calenta –; però m´han dit que Kanell Màgic Karce se´n surt. Aquesta vegada la víctima va ser Xeto, que va palmar per 25 – 10. L´atra partida tampoc no tingué massa història i Xarli va calentar Xatet per 25 – 5. I ja no es jugà cap més partida en tot el cap de setmana. Adrià li donà la partida a Esteller i Peña a Xarli. A més, d´altres no es van jugar perquè Carlitos Sospedra es va lesionar i n´hi ha qui estava disfrutant del pont per ahí. I de la partida entre Senar i Juan, res no se sap. Tot un misteri digne de resoldre pel friki eixe de Cuarto Milenio, l´Íker Jiménez. O siga, que poca pilota, poca.

Lo Flaret es va quedar amb
un pam de nas i les mans fetes.
 De la seua banda, els joves tampoc no jugaren l´individual autonòmic de frontó per la previsió de pluja ja que la Federació ajornà les partides. Això sí, es veu que dissabte vinent Peña se la jugarà al Coromines contra Queralt, de Quartell; i si guanya passa a les semifinals de l´autonòmic juvenil. O siga, que tothom al frontó per animar. 
        Només al trofeu Edicom, modalitat galotxa, hi hagué un poc d´activitat, tot i que Arrea-li Bona tornà a palmar contra l´Almassora, dijous passat al trinquet de Vila-real, per 70 - 15.
 
Dissabte vinent tots a animar a Peña, The Wall,
que podria ser el segon pilotari del club en arribar
a semifinals d´un autonòmic.




Resultats:

Lliga Local Individual de Frontó a Mà:

 
Karce – Xeto: 25 – 10


Xarli – Xatet: 25 – 5

 
Trofeu Edicom de galotxa:

 
Arrea-li Bona – Almassora C: 15 - 70