divendres, 7 de juny del 2013

DISSABTE 8 DE JUNY, SEMIFINAL AUTONÒMICA DE FRONTÓ A MÀ (2ª A)


I DIUMENGE, SEMIFINALS DE LA LLIGA DE LA FAIXA

Oferta intensa i d´alçada al frontó del Coromines la que se´ns presenta aquest cap de setmana: dissabte els cadufers Ivan Peña i Martell Esteller disputaran contra Almussafes la semifinal d´anada de la 2ª divisió B, una categoria a les portes de la professionalització. Tot seguit, diumenge, semifinals de la Faixa, on un dels actuals campions, Tito, ja ha dit adéu – i l´altre, Garrido, n´està a un bufit – foragitat del frontó per una nova fornada de joves pilotaris sense miraments envers els més majors. L´atzar i una sèrie de rebots en els resultats també podrien afavorir els nostres juvenils i classificar-los per a la fase final autonòmica (o nacional, segons es mire).

 Per fi ha arribat. S´ha acabat l´espera. Cristian Esteller i Ivan Peña disputaran aquest dissabte de tarde la primera semifinal de la 2ª divisió B contra l´Almussafes. Un fet extraordinari que podria catapultar els dos joves benicarlandos cap a categories semiprofessionals, si el resultat acompanya. De segur que la batalla serà a cara de gos, despietada i amb carxots sense compassió. Vaja, si fa no fa una metàfora pilotaire del del congrés del PP valencià que a eixes hores s´estarà clausurant a Peníscola.


En la doble visita cadufera a l´Horta Sud, els juvenils i cosins José i Àngel Senar van sumar un puntet valuosíssim en la seua visita a Quart de Poblet, on tot i la derrota els permet de mantenir esperances de classificació per a la fase final si aquesta jornada els acompanyen els resultats. La creu va ser l´equip de galotxa que va caure eliminat en quarts de final al poble del costat davant el Manisses per 70 – 50.

 I pel que fa a la Faixa, diumenge de vesprada es jugaran les semifinals. De moment, només sabem dos coses del cert: una parella que sí jugarà, Carlos i Franjo que han dominat la fase de lliga sense perdre ni un sol punt; i que Tito i Juan no jugaran, en estar ja eliminats en caure davant Manyà i Agut per 31 – 25. Altres que mantenen opcions de classificar-se són Cheto i Xato, que derrotaren Èric i Garrido. Total, que la cosa ara mateix està així.

PARELLES
PARTIDES JUGADES
PUNTS TOTALS
CARLOS-FRANJO
5
15
CHETO-XATET
4
6
ÀNGEL-SOFIAN
4
5
MANYÀ-AGUT
4
5
ÈRIC-GARRIDO
4
4
TITO-JUAN
5
3

Resultats Lliga Autonòmica Juvenil Frontó a Mà:
Quart de Poblet vs Benicarló: 35 – 41

Quarts de final de Trofeu de Galotxa El Corte Inglés:
Manisses vs Benicarló: 70 – 50

Lliga de la Faixa:
Manyà i Agut vs Tito i Juan: 31 – 25
Xeto i Xato vs Èric i Garrido:  ¿? - ??


A més, cinc bales grogues i un perdigó d´Arrea-li Bona disputaren el II
Triatló Ciutat de Peníscola sense que s´ofegués ningú en el´intent,