dilluns, 1 de desembre del 2014

BENICARLÓ ES COLA PER SORPRESA EN LA FINAL DE L´EDICOM

Una altra fita històrica, una altra final, per als pilotaris d´Arrea-li Bona, que aquesta vegada      s´han colat contra tot pronòstic, en la final del 28é Campionat Edicom de Galotxa, 3ª Categoria A. Senar, Peña i Esteller s´enfrontaran el proper dissabte 6 contra el Castelló en la Ciutat de la Pilota, a Montcada.
Ivan Peña i Martell Esteller, tots contents. 

Els cadufers es desferen en unes semifinals emocionantíssimes del Torrent B en el desempat de la tornada jugada a Vila-real.  Els benicarlandos, que havien guanyat a l´Horta per 65 – 70, perderen per idèntic resultat a casa (o siga, al trinquet Salvador Sagols de Vila-real) i només aconseguiren el passi a la final en un vibrant desempat.
Martell Esteller, José lo Flaret i Ivan Peña The Wall tenen el mèrit de destacar a nivell autonòmic (o nacional, segons es mire) en una modalitat esportiva de la qual Benicarló no disposa de cap infraestructura (a vore si s´acaba la crisi i ens construeixen el trinquet promés). Així les coses, els nostres s´han de bregar a Vila-real com si jugaren a casa amb el suport de l´escassa parròquia que té la santa paciència de desplaçar-s´hi.

A la dreta, José Senar, el tercer en discòrdia.

Total, que fet i debatut, aquests joves continuen jugant finals tot i la manca d´instal·lacions. En definitiva, una altra final a la vista dissabte 6 de desembre. El rival serà el Castelló, que es va desfer sense massa contemplacions del Massalfassar.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Ieee sou uns catacraks!!!.

Molta sort en la finals pilotaris sense trinquet