dilluns, 25 de febrer del 2013

TORNEN LES COMPETICIONS AUTONÒMIQUES

LA MALEDICCIÓ D´ALMUSSAFES 2

 
Amb la tornada de les competicions autonòmiques, als cosins José i Àngel Senar se´ls ha girat feina. Dissabte van encetar la temporada com un tret en la competició de galotxa, aconseguint junt amb Cristian Esteller, una victòria a domicili al trinquet d´Onda. Diumenge, però, en la categoria juvenil de frontó a mà se´ls mullà la pòlvora en un frontó que comença a ésser maleït per als cadufers: el d´Almussafes. 

Foto el Xato, que acabat de ser pare, continua al peu del canó.
 
Els cosins Àngel i José Senar no podien triar millor parella de ball per a encetar la nova temporada de competicions autonòmiques, en aquest cas en la modalitat de galotxa: el pilotari més guardonat de Benicarló, Cristian “Martell” Esteller. De tal manera que la cosa no podia començar millor. Dissabte de vesprada, l´equip de galotxa d´Arrea-li de Bona debutava amb victòria en el Torneig Autonòmic El Corte Inglés derrotant a l´Esportoci Onda B. Els cosins Senar i l´impacable “Martell”, aconseguiren una còmoda victòria a la Plana que els situa al capdavant del grup A de la 3ª categoria autonòmica. Àngel Senar va estar molt segur a la ferida. José, de mitger, i Esteller al rest, enllestiren la feina per la via ràpida tot derrotant als locals per 70 – 25. Sembla, doncs, que aquesta vegada, i sols per aquesta vegada, els d´Onda no feren honor a la fama que els precedeix i no la clavaren tan fonda com assegura la dita.

Foto el Xato, que es veu que no es podia acostar més.




Diumenge, però, les coses anaren ben diferents i ben tortes al frontó d´Almussafes en el que era el debut dels dos cosins junts en categoria autonòmica de frontó  a mà. El propi José Senar donava el titular via WhatsApp; “La maledicció d´Almussafes”, recordant lluites i derrotes no massa llunyanes en la memòria col·lectiva de la parròquia cadufera. Al flaret i al nét de Tarsan els caigué de tot per part de la parella d´Almussafes, sobretot de la part del rest, que es veu que era un esquerrà que jugava d´allò més. A la fi, 41 – 14 per als valencians que s´enduien els 3 punts sense contemplacions i els de Benicarló, cap al poble amb la cua entre les cames, mut i a la gàbia i a continuar progressant. 


Algunes de les partides de la setmana vinent són Benicarló - Moixent dissabte de matí en la lliga autonòmica juvenil de frontó a mà; Museros - Benicarló en la 2a divisió B; i en competició de  galotxa  Tamborí de València - Benicarló. 

Resultats del cap de setmana:

Torneig de galotxa El Corte Inglés:

Esportoci d´Onda B – Benicarló: 25 – 70

Lliga autonòmica juvenil de frontó a mà:

Almussafes – Benicarló: 41 - 14