dimecres, 15 de maig del 2013

SANT GREGORI, TIRA DEL CARRO


 DSC_0133.JPG



ARREA-LI BONA ACCEDEIX A LA FASE FINAL EN GALOTXA I FRONTÓ A MÀ

Si la Virgen del Rocío ha d´acabar amb l´atur, sant Gregori ens ha classificat per a diferents semifinals i quarts de final autonòmics de galotxa i frontó a mà. A Benicarló, a Vila-real, a Vinalesa i d´altres boniques poblacions del País Valencià… (nota: a partir d´aquest punt aquest document no seria admés per cap organisme de la Generalitat Valenciana per incloure el terme “País Valencià”, cosa que es veu que els posa els pèls de punta, els encén en flama i els gira el cervell del revés, si és que en tenen) els nostres s´han deixat la pell per tal d´accedir a tota classe de semifinals que ja estan a la vora. La punta de la llança cadufera han estat Peña i Cristian, que amb la seua victòria a Vinalesa ja estan matemàticament classificats per a les semifinals de la 2ª divisió B. Igual que en galotxa, que ens enfrontarem al Manisses el 25 de maig.




 DSC_0132.JPG
Amb el 30 – 41 que Martell Esteller i Peña, The Wall, aconseguiren dissabte de matí a Vinalesa, Benicarló s´assegura un lloc a les semifinals de frontó a mà de la 2ª divisió B, una fita que  Arrea-li Bona  mai no havia aconseguit fins ara. El bon joc dels nostres i el reguitzell de victòries – Cristian i Peña  només han estat superats per l´Almenara – ja fan somiar la parròquia cadufera amb una altra final, que situaria els joves pilotaris benicarlandos davant  la porta d´entrada de les categories professionals.


En categoria juvenil frontó a mà i en la modalitat de galotxa en 3ª, els benicarlandos tingueren una dissort ben diferent. Pel que fa a la primera, els cosins José i Àngel Senar rebien a casa el Borbotó A. Tot i començar la partida com un coet, els nostres se´n vingueren avall a poc a poc fins a desunflar-se comn una bufa en el tram final de la partida. El 26 – 41 parla ben a les clares d´una parella, la benicarlanda, que no funcionà mai, amb l´afegit de les nombroses errades a la treta del Flaret; i d´una altra, la valenciana, que amb l´esquerreta de Pablo i la dreta de Julio, que sembla que tinga pales en lloc de mans, de segur farà molta faena a les semifinals. En galotxa, els nostres tampoc no s´aclariren gaire a Vila-real, on jugaven de locals contra Xilxes, i deixaren que els visitants se n´anaren al marcador fins que ja va ser impossible retallar les diferències quan Peña i Cristian començaren a funcionar. Tot i les derrotes, els nostres estan classificats per als quarts de final i jugaran contra Manisses, un poble rajolaire.

Pel que fa a la Lliga de la Faixa, còmoda victòria de Carlos Sospedra i Franjo davant Ivan Cheto i Xatet per 31 – 14.  La primera parella, molt compensada, sapigué aguantar l´embranzida inicial de Cheto i tragué petroli de les errades a la treta del Xato. Carlos, recuperat d´una tendinitis, ho tornava tot i Franjo, que de punter és on millor rendiment ofereix, aconseguien una victòria més fàcil del que s´esperaven i continuen líders. Tot seguit, s´enfrontaven dos de les parelles amb opcions d´arribar a la final, Àngel i Soufian vs Juan i Tito, una parella refeta aquesta darrera després de les lessions de Xarli i Khalid. La partida fou igualadíssima amb constants empats al marcador, sense que cap de les dos parelles aconseguís mantenir la treta més de dos punts seguits. Això fins al 28 – 28, en què la veterania de Tito  - no debades és l´actual campió de la Faixa – i un parell de genialitats de Juan lo Pintor, decidiren la partida al seu favor.  



Resultats de competicions autonòmiques:

Frontó a mà, 2ª categoria B, Vinalesa A – Benicarló: 30 – 41
Frontó a mà, categoria juvenil, Benicarló – Borbotó A: 26 – 41
Trofeu El Corte Inglés de galotxa, 3ª divisió A: Benicarló – Xilxes C: 55 – 70

Lliga de la Faixa (local):
Carlos Sospedra i Franjo vs Cheto i Xatet: 31 – 14
Tito i Juan vs Àngel i Soufian: 31 - 28

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Mooolt cronicaire!!!, esta uapo uapo.
Sols que en galoxa s'ha accedit a quarts, jeje.

Anònim ha dit...

correccions fetes.

Gracies, nengs.

Anònim ha dit...

Perfecte nano, estàs fet un crak.