dijous, 14 d’agost del 2008

Mans a l'obra

Hola pilotaris del món, esteu preparats per a fer un fum de Kilómetres i portar el nom del nostre Club més enllà de la nostra terra?
Si és així, ja som uns quants i tots aquells que vullgueu participar en les diferents partides que hi ha apuntades a la part dreta, us heu de ficar en contacte amb els diferents responsables de cada una de les partides:
Rossell: Xatet - Jordi.
Tronchón: Xarli (germà Jordi).
Benicarló: Xatet - Agut.
Barcelona: Xatet.
Villa de Gaibiel: Jordi.

Com podeu vore, Xatet és el nostre Manager intercomarcal jejej
Per al dissabte, hem quedat a les 9:00 hores a l'olivera del Marqués. Qui no tinga cotxe i vullga pujar que ho diga abans.
Per a Tronchón, us haureu d´organitzar i coordinar amb Xarli. Si no sabeu com, deixeu un missatge.
Per a Benicarló és més facil, anue a la pista un ratet abans i ja està.
I per a les altres partides ja anem informant.

Aprofito l'ocasió per donar les gràcies a Tró Davís per la seva excel·lent difusió de la Pilota Valenciana. Moltes gràcies per tot.

I agrair als juniors la seva mà d'obra per restaurar el frontó.
Salut a tot el món.

dijous, 7 d’agost del 2008

Noves Partides

Bon diaaaa
Hem de fer una reunió per a preparar les pròximes partides. Proposo el diumenge 10 per la tarde, cap allà les 19:30. S'accepten noves propostes.

Les partides que hem de preparar són les del dissabte 16 a Rossell (exhibició que farem natros com a professionals que som), i la de Benicarló (segons els Programa de Festes, modalitat de Galotxa!!).

També organitzarem els dies de la setmana per tal de fer horaris i organitzar la pista. Porteu porpostes per a organitzar la pista. També penjo el cartell que han dissenyat per a penjar-lo durant aquesta setmana que ve.


Dir-vos que des del Club de Pilota Villa de Gaibiel ens van veure per Punt Dos, i ens inviten a fer una partida de Galotxa el pròxim 31 d'agost contra altres Clubs. Ja vos comento els detalls a la reunió.

I bé, aprofito per dir-li a l'aplequero que hi ha una penya que fa un concurs de crits, AURELIOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

Ens veiem.

arrealibona@gmail.com