dimarts, 17 de novembre del 2009

Campionat de Torreblanca. Tot un repte.

Ja ha arribat la data marcada en el calendari pels nostres joves jugadors, el II Campionat de Galotxa en el trinquet de Torreblanca.El proper diumenge 22 de Novembre, tindrà lloc l'inici d'aquest campionat, que serà la primera vegada que el club Arrea-li bona, surt de Benicarló per a competir en el II Campionat de Galotxa que organitza el club de pilota de Torreblanca.
La competició té una durada de dos mesos, una primera fase de lligueta i després amb enfrontaments eliminatoris. Hi hauran competidors de molts pobles de la província, on podrem veure en quin nivell es troben les nostres joves promeses.
El primer en xafar el sòl del trinquet serà Esteller que des de les 16:30 està donant guerra; després sortirà Jon des de les 17:30 i finalment Tufarret jugarà des de les 18:30 de la vesprada.
Esperem que els nostres jugadors tinguen sort i aquest campionat siga l'inici de moltes eixides a altres competicions, en un procés de maduració del seu joc i de les seues oportunitats com a membres en actiu de la pilota valenciana en el poble i en el País.
Ja us anirem informant dels resultats i de com han anat els resultats de les seues paritdes. Si alguna persona vol apropar-se el diumenge per la tarde la direcció del trinquet de Torreblanca és Avda. Campo de Deportes.
Sort i... a jugar!!.
Enfrontaments, horaris i normativa