dimarts, 19 de febrer del 2008

Resultats 3ª Profia d'Hivern 2008

Amics i amigues de la pilota valenciana, la 3ª Profia d'Hivern va crear afició, es va omplir la vorera de gent, les cadires estaven totes ocupades i quan s'estava dins del frontó era una sensació molt agradable, notaves que estaves fent història, que estàvem revivint grans moments de la pilota valenciana en la ciutat de Benicarló.
A totes aquelles persones que vau vindre, moltes gràcies!!

Les partides es van jugar amb molta intensitat, amb moltes ganes, amb una força... que jo personalment vaig acavar rebentat!!

Els resultats vols confirmaré en el pròxim misstage, ara us invite a contemplar alguna de las fotos que es fan fer.










8 comentaris:

Anònim ha dit...

Xé que guapets!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Natros ha dit...

avui sortim a la teleeeeeeee no us ho podeu perdre..a castello nord a les 20:00h o a la 1:DE LA MATINADA...a veure que tal l'entrevista...salut

juanito ha dit...

iepa!
Algú pot grabar l'entrevista?...que ací a Castefa no es pilla el CSN. Estaria bé possar-la en el blog. Salutacions.

Agut ha dit...

qui va a jugar el dissabte al carrer????de moment pere tito i els bessons crec que van així que a fer-se la idea de jugar al carrer per a guanyar als borriolencs jejej

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
juanito ha dit...

Hola gent! He suprimit el comentari anterior, amb sobrenom de "Fox". Tenia una zona on punxar on possava "look here". Al pitxar sembla ser que inserta un virus en l'ordinador. Si veieu en aquest o en un altre blog un comentari com el que vos he dit no el punxeu.
Bé, fins pronte, ens veiem en la canxa. Salut!

juanito ha dit...

Hola club!
Estan entrant una serie de comentaris malignes en aquesta secció, on hi ha resaltada una lletreta per punxar. Per seguretat no els pitxaria, doncs poden donar problemes de virus en els vostres ordinadors. Avui he borrat de forma definitiva un altre comentari. Aquest estàn escrits en anglés: "warning", "look here", etc. Ojo i no feu ni cas. Només els localitzem els anirem borrant.
Juanito
Salut!