diumenge, 27 d’abril del 2008

Continuem...

Hola a totes les persones del món!
Després de l'èxit de les IV Profies, hem de continuar treballant per la pilota.
El proper dimarts 29 d'abril hem d'anar a la Televisió. Qui puga vindre, a les 20:20 hores hem quedat a la porta (estaria molt bé que qui vinga ho diga, per tal d'organitzar-mos un poquet, i estaria millor que s'arrime gent que no va anar l'altra volta).

El cap de setmana que ve farem una reunió per a organitzar la Jornada de la Pilota, que es celebrarà el proper 17 de maig. L'hora i el lloc, a concretar.

De moment, res més. Felicitar a tots els jugadors de les partides, i agrairr a totes les persones que vau recolzar les partides amb la vostra presència i els vostres aplaudiments.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo aniré a la Tv el dimarts, ens veiem allí a les 20:20, adeuuuuu

Unknown ha dit...

ki va a la tele?

Unknown ha dit...

ne podem anar mes de 2 a la tele(3)?

Anònim ha dit...

si hi sobre algun lloc doncs podria anar ja avisareu.

Esteller

Anònim ha dit...

Senyors pilotaris,
he estat informat, per part de uns contactes peniscolans, de que al institut nou de Peniscola disposen de trinquet de escala i corda. No he anat a voreu, per m'ha segut confirmada la seua exist``encia, malgrat aço igulament seria interesant voreu. De totes formes tinc el número del isntitut en qüestió 964480361. Crec seria interesant vore'l i mirar si algun dia espodria anar a jugar o algo perque segons tinc entes no ha segut estrenat.


Jesús

Anònim ha dit...

Molt bé Jesús, estaria molt bé poder anar a jugar.

a la tele pot vindre la gent que ho desitge, jo aniré, i si voleu vindre els tres doncs també podeu, tan sols era dir quants anirem, així saber si cal cridar a més gent o no.
Jon, si veniu tres persones, no cal trucar a nigú més i anem natros.
Sóc Jordi.

Anònim ha dit...

Per cert, que tinc una memòria de peix, jo el dimarts que ve vaig a fer unes xarrades a L'institut de Peñíscola, li faré una miraeta a la pista a vore com està i preguntaré si podem anar a jugar.
Adfeuuu

Anònim ha dit...

Molt bé Jordi ahí a investigar més,
estos contactes meus m'han passat més infirmació i m'han dit que hi han dos trinquets un d'escla i corda i un altre de galotxa.

Jesús

Unknown ha dit...

hi ha un problema, estic lesionat. La lesio me va pa dos semanes.
tinc una contusio a la ma eskerra de un cop que em vaig pegar el dissabte amb la pilota.
be, pero estare be per alproxim torneig, jo encara tinc que donar molta guerra

adeu

jon

Anònim ha dit...

yeeeeeeeeeeee ens empadronem a peniscola ke ja tenim trinquet...
Em sembla molt bona idea anar a estrenar-lo...ja aneu menejant els vostres fils i el dia de la reunió podem treballar el tema de cara al futur...
Podem organitzar alguna partida allí...bé és una nova opció..molt be a tots..
Ja m'han dit que el dissabte va estar espectacular..quina ràbia no haver pogut estar...cagen l'òsti...
Per cert a veure si pensem les profies i fem alguna partida igualada ..de les que fan afició..jo estic pensant algunes ja us les posaré demà a veure que us sembla...
Una abraçada a tots...salut

juanito ha dit...

Hola companys/es!
Vos deixo l'enllaç al video de povet.tv (poliesportiu) on es presentaren les profies de primavera (el dijous 24 d'abril). A partir del minut 35 aproximadament.
Tarda un poc en carregar.
Disfruteu-lo.
Salut i fins pronte.

juanito ha dit...

http://www.povet.tv/a-la-carta/poliesportiu.html

Anònim ha dit...

hei demà pel mati va gent a jugar al frontó i la idea és praticar un poc les tretes i l'esquerra amb el gran jugador jose garrido.
De moment robert cristian i jo anirem si algú s'apunta sobre les 10- 10:30 a la pista...si algú s'anima..
Per cert m'han arribat comentaris de que una possible partida per a les pròximes porfies seria per parelles juanito i hugo contra Manya i un servidor..no se sí és cert o no; però a mi em sembla perfecte.
Ja diran alguna cosa el reste d'afectats per la partida,,,fins prompte Salut

Anònim ha dit...

hola avui dijous dia 1 a les 16:00 hi haurà gent jugant al frontó i demà divendres a les 16:00h de la vesprada també hi haurà genteta jugant.
Per al dissabte i diumenge estaria bé que la gent que te pensat anar ho escriga per ací, així, tots sabem quan podem trobar-nos gent al frontó i a quina hora per a no anar un sol..
Ja aneu dient quelcom fins la pròxima
salut

Anònim ha dit...

ola

Esta tarde em jugat una partida Jon i Eric vs Jesús i jo(Estelle I) i em vist q a sigut una partida molt igualada i em pareixeria be jugar una profia nosatres quatre. Estaria be.
Salut
Estelle I

Anònim ha dit...

ei, agut.
m´has dit que has trovat la pilota groga, pero no se si t´as enrrecordat de que tame habiem encanat la blanca en la que jugavem primer i que votava be.

cuan mos vegem ja me les pasaras
jo encara no se quin dia anire a juga.

gracies

SALUT

juanito ha dit...

Ieee, profia confirmada.
Hugo i el menda estem preparats.
Agut, Manyà, endavant! Si us va bé.
Que tremole el frontó.

Salut a tots.

Anònim ha dit...

vinga així m'agrada companys...bona partida per al dia 17..ja tenim una profia doncs ara a veure si la gent s'anima i apareixen de noves...
aquest cap de setmana va algú al frontó?? ja dieu alguna cosa.salut

Anònim ha dit...

Pilotakada bat nafarroaren iparraldeko herri baten errebotera ailegatu da. Bueltatzeko prest dago,hemen,norbait.
"Un cop de pilota ha arribat fins al rebot d'un poble del nord de Nafarroa. Aquí, hi ha algú que està disposat a tornar-la."

Anònim ha dit...

heiiiiiiiiiiiii euskal presoak euskal herriaaaaaaaa...(només se això en basc jeje) si que arriben lluny les nostres pilotades ..dona gust això ..company passa-ho bé ara que el cap de setmana que ve hem d'entrenar molt eee jajaj...una abraçada i Agur

Anònim ha dit...

Bueno, gent al final reunió demà a les 18.00 al repas, si o no??

Jesús

Anònim ha dit...

Reunió diumenge 4 de maig a les 18:00 al repàs.

Anònim ha dit...

Hola a totes, pilotaires, (titot) com encara no hi ha nou espai per parlar aprofite la continuació d'este per comunicar-vos.
Pel que fa a l'ajuntament estem en negociació per a que ens paguen els cartells, ens porten cadires i taules a canvi de posar el logotip de col·laboració de l'ajuntament. El cartell està en mans del mitjans de comunicació i els xiquets ja tenen la carta d0informació. Per ara tot està sortint com vam programar en la reunió i els socis tb estan avisats de la jornada.En fí que amb gent com vosaltres dona goig treballar.
També hi ha una nova parella que busca contrincant és la de Cristian i Ibrahim, així que ja sabeu júniors feu parella que teniu amb qui enfrontar-vos (aviseu als companys nous que van vindre si voldrien fer parella, és una idea).
Res més cuideu-vos les mans i salut per totes!

Anònim ha dit...

Ep, de cara a Sant Gregori per la tarde anirà algú a pilotar una estona?

òscar