dimecres, 11 de juny de 2008

Pròximes Profies i I Campionat Local

Després de la Jornada Escolar, es disputaran les VI Profies Individuals i el I Campionat Local per Parelles. Totes dues competicions es disputaran en la modalitat de Frontó.

Les dates són les següents:
VI Profies (individuals, i si algú té alguna profia per parelles que la vol organitzar, doncs també es podrà jugar): 21 - 22 de Juny.

I Campionat Local per Parelles: 12 i 13 de Juliol. La parella guanyadora d'aquest campionat serà la representant del club i de la ciutat de Benicarló en les partides que hi ha organitzades per la comarca. Per a la realització d'aquest Campionat contem amb la col·laboració de l'Il·lustríssim.

Ja sabeu que aquestes coses no s'organitzen soles, que hi ha que col·laborar així que aquesta setmana molaria quedar i organitzar la profia.

I com no, calfeu-vos les mans, que despeguem!!

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Em pareix un bon repte.
Pero hi ha un problema, si la reunio se fa aquesta semana, els estudiants, no podrem anar perque acabem els examens el dilluns 16. Es l'unic problema.


una atra cosa, si la semana ke e algu vol anar a escalfar les mans ke avise, ke joj anire.


JON pilotari

Anònim ha dit...

jo m'apunto a les dues coses xd

òscar

Unknown ha dit...

Hola penya, soc Tufarret, jo ja he parlat en Èric el de Càlig i ens unirem fent una parella pilotaria(oficial), qui ens vulga retar ja ho sap, vale?


by= Tufarret pilotaire


SALUT!

Anònim ha dit...

hei en un principi els germans Agut ens retarem l'un a l'altre en una profia individual...així que si no passa res ja hi ha una profia confirmada per al 21-22 de juny.
Una altra cosa ...també s'està pensant organitzar unes partidetes, campionat o com vulguem dir-li al frontó de peníscola..com algun matí anem a jugar igual li plantegem la idea al tècnic d'esports a veure que els sembla, si vol organitzar-ho l'ajuntament.... ja anirem informant d'aquesta possibilitat...si us semble bona la idea clar...ja parlem salut

Anònim ha dit...

Cada dia tenim més feina com a pilotaris...jejeje

Veig que hi han moltes idees i moltes coses, a veure si a principis de la pròxima setmana és fa la reunió i ho parlem tot. (que els estudiants fins el pròxim dilluns estem afeinats... jeje)

Salut!

Jesús

Anònim ha dit...

Doncs la setmana que ve ja quedarem i fem la reunió.
Una altra Profia es Jordi & Hugo.
I una altra parella per a disputar el campionat local es Xatet - Jordi.
Ens veiem, adeuuu

Anònim ha dit...

Vinga, aneu cantant parelles per a al primer campiontat local, va!!

Anònim ha dit...

Individual com ja vam quedar l'altra vegada Tufarret Vs Esteller I si tufarret l'acepte sera un altra profia confirmada.

Esteller I

Anònim ha dit...

cristian ja he parlat en tu i tufarret ma dit ke la individdual la vol fer contra mi.
aixi ke una partida segura a individuals sera : TUFARRET VS JON

emocionan????????

;)

weno ya marlarem compañs!


JON pilotari

Anònim ha dit...

Hola companys pilotaris!

Un altra parella confirmada per al cmapionat local de parelles �s Jon i Jes�s.

Pel que fa a de individuals espero propostes...jejej


Salut!


Jes�s

Anònim ha dit...

algú queda lliure per una partideta individual :P ? De totes maneres quasi molaria més posar els noms en un saquet i que la mà innocent trie els emparellaments

a banda, aprofitant que tinc clau, pilota i temps lliure, dissabte al matí aniré pel Coro a pegar-li quatre surres, dit queda

òscar

Unknown ha dit...

Soc tufarret, la meua parella en dobles sera Eric el de calig, ja oficialmen anem juns au peña reteumos, a i si Jon i Jesus voleu la revanxa, la accepterem, vlae!! jeje

au xic pau i salut!!!!

Anònim ha dit...

Jo Cristian acepto a fer una partida contra òscar ja que jo m'he quedat sense ningu jeje

tambe sera una bona partida jeje

Cristian

Anònim ha dit...

ok, accepto el repte cristian. serà el partit de les despetxades xD

òscar

Anònim ha dit...

per a la setmana q ve.. farem una reunió per preparar les partides i també per a organitzar tota la feina de encartellar i anunciar la jornada..així no s'encarregen sempre els mateixos de fer tota la feina..així que si algú vol currar-se un cartellet i el porta a la reunió podem fer les fotocopies allí i repartir-les per a penjar-les.
També estaria bé anar a la tv a anunciar les partidetes no?? ja aneu dient alguna coseta..salutttt

Anònim ha dit...

jo si voleu puk fer un cartellet,pero no se kines dades he de posar

si voleu me les diueu i jo em mpotive a fer el cartell


asta laltra

JON pilotari

Anònim ha dit...

suposo k jugarem el diumenge sobre les 17 h ...les profies si no estan clares no cal ficar-les...i gracies per col·laborar ...així eixe jovent compromès i actiu....si ningú diu res abans d la reunio deixem aquesta data i endavant...si no k la gent entre al blogg i propose..salut!!!

Anònim ha dit...

AVÍS PER A TOTHOM ...

DEMÀ A LES 20:00H REUNIÓ AL REPÀS PER ACABAR DE PREPARAR LES PROFIES I TOT EL QUE CALGA PER A LA PARTIDA DEL DIUMENGE.
sI ALGÚ S'HA CURRAT UN CARTELLET QUE EL PORTE, I DUR TAMBÉ PROFIES MÉS O MENYS ESTABLERTES...UNA ABRAÇADA I FINS DEMÀ.

Anònim ha dit...

passeu el missatge a la gent ke pugueu..

Anònim ha dit...

ATENCIÓ NOTÍCIA BOMBAAAAAAAAAAAAA

PER AL CAP DE SETMANA DEL CAMPIONAT MUNICIPAL PER PARELLES... EL PROGRAMA DE PUNT 2 EL TRINQUET VINDRÀ A GRABAR-NOS I A FER-NOS UN REPORTATGE SOBRE EL CLUB!!!
Avui he parlat amb ells i m'han enviat un missatge en que tenim que dir-los les dates quan més aviat millor i s'aproparan a grabar-nos...
Així que tothom a la peluuuu i a entrenar...
Per cert molaria també anar a povet tv a anunciar la partida de diumenge i el campionat...així que oscar que te enchufe per la tv...arregla una entrevisteta i ens apropem dos o tres..jo en un principi m'apunto. avui xarrem

Anònim ha dit...

felicitats a tots per la reunió d'ahir, va ser profitosa i ràpida, com han de ser. A més van a anar dividint-nos feina que ha de ser l'objectiu a llarg plaç, perquè si no no acabarem d'agafar el vol.
Per un altre costat, dir-vos que des de l'ajuntament ens han proposat fer una roda de premsa conjunta per presentar la legalitat del club i per difondre el campionat de 12 i 13. Aneu pensant que us pareix, comenteu-ho i ja decidirem què fer el proper dimarts.
Que vagi bé i a jugar que el diumenge toca arrear-li bona.

Anònim ha dit...

A mi no em pareix massa apropiat, es penjaran una medalla a costa del nostre esforç i resulta que no ens han recolzat massa. Si volen fer una roda conjunta que siga per a anunciar alguna cosa que fa l'ajuntament, però no per una cosa que fem i organitzem nosaltres.
Per mi no faria cap roda de prensa conjunta (de moment).

D'altra banda, hi ha un canvi de profies, es canvia la de Hugo & Jordi, per Manyà & Jordi.

Ja parlem, bona niiiit

Anònim ha dit...

TOtalment d'acord amb el Jordi..ara que ja som club i ens hem pegat la feinada s'interessen per nosaltres ...quina casualitat..ja hagueren pogut fer-ho abans...Jo coincideixo 100 per 100 amb jordi..
Bueno respecte al canvi de profies..jo avui a la tv havia dit la profia però com són les nostres profies...em sembla molt bo el canvi...bona profiaaa!!!
per cert molaria parlar amb hugo i manyes per a veure si poden vindre a la reunió i dir si participen en el campionat, i si ho fan com a aprella , o estan disposats a canviar de parelles


Per cert demà a les set Xatet va a jugar al frontó del Coromines a les set, Ës una bona ocasió per a anar calfant-se per al diumenge...a qui li interese que confirme alguna cosa.I a les 10:00 h del matí també hi haurà gent jugant a peníscola al frontó...si algú vol apropar-se..allí estem...valla rotllo..jejej mireu la tv (povet tv) que el programa ha sortit xulo!! Salut

juanito ha dit...

Jelou gent!
Ja feia temps que no entrava al blog i estic alucinant una mica. Quin meneo...quin BON meneo!
Este cap de setmana estaré pel poble, disponible per a arrear-li i per reunir-me amb vosaltres. Conteu amb mi per al torneig...de les parelles ja parlarem.
Respecte al tema de la roda de premsa: es pot fer en la caixa rural avisant a la premsa...sense ajuntament?
M'apunte a l'opinió de Xorx i Agut. Que aspabilen una mica si tenen interés en la pilota. I quan el tinguen crec que es possible obrir les portes i fer un treball conjunt (que açó tampoc és una batalla).
Salut i abraçades per tothom.

juanito ha dit...

Per cert...Sacano i Filadó, on vos amagueu? Necessitem la vostra incissiva i mordaç paraula. Vos trobo a faltar (si perooooo...).
Salut.

Anònim ha dit...

jajaja...jo també crec que juanito té raó en que hem de tindre que ser conscients de que necessitem el suport de l'ajuntament a la llarga i no ens interessa per a res entrar en conflicte en ells..però lo de la roda de premsa na de na...juanito m'alegre de llegir-te per ací que feia temps que no sabíem de tu...salut i una abraçada a tothom!!

Anònim ha dit...

華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,

Anònim ha dit...

華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,