dimarts, 29 de juliol de 2008

ÚLTIMA HORA

La partida de Tirig NO la juguem!!!!!!!!!

Ni l'Ajuntament de Tirig ni l'home responsable de l'organització sabien res de nosaltres!!

Això si, hem quedat que igual pujarem, veurem el nivell que hi ha i quedarem per a pròxims dies per fer un encontre intercomarcal i unes birretes jejeje

pos eso, que no hi ha partida a Tírig.

50 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui dimarts a les 19:00 a la pista i quedarem per a pujar a Tirig a vore els professionals. Per lo tant, no pugem per a dinar (això va per Tufarret, Jon i Cristian)

Hugo i jo anirem esta tarde a jugar, que ens ha molat la coordinació que tenim.

Pedro M.P ha dit...

Parlem clar president: Tirig té temó

Anònim ha dit...

Si segur, s'han fet els longuis jajajaja però bueno, l'home de Tirig molt majo, i amb moltes ganes de coneixer-mos.

juanito ha dit...

Xaaaaaaaaa! Llàstima llebra!
Mira que esta parella prometia de debó. A veure si filador tindrà raó, però...JA HAURIEN POGUT AVISAR NO!!??
Quina opinió li suposa a vosté, Mr. Sacano? És o no és?
De totes maneres haurem de pujar algún dia, així que no cal baixar el ritme de preparació. Que no decaiga!

Anònim ha dit...

em sembla que en aquest cas la culpa es del nostre club..que no ens hem aclarit a ficar-nos d'acord amb la gent de tírig per a la partida...eixe xatet..ja li pegarem un estiró d'orelles....de totes maneres hem de pujar i intentar arreglar una partideta amb elss...jo no se si muntaré ..avui a les set al frontó ho xarrem..salut

Anònim ha dit...

Per les gestions realitzades, el nostre contacte amb Tírig és el que ens ha fallat, éste també és dels que parla en el bar i després...

La gent de Tírig tenia moltes ganes de coneixer-mos, m'ha dit que quan estiguem allí dalt el busquem i així quedaríem per fer unes partides al Setembre, i organitzar alguna coseta més per ací el nord. I com no, faríem unes birretes per fer colla.

Ens veiem després a la pista.

juanito ha dit...

Eixe Agut i eixe Xorx!
La idea és molt bona.
Caldria anar primer a veure com se les gasten els de Tirig, i en conseqüència veure quantes voltes li tenim que pegar a la rosca per poder jugar amb ells.
I si fa falta primer fem lo de les cervesetes per veure si els fem flaquejar una miqueta (cosa que dubto).
Bé, per als que pujeu demà desitjar-vos que disfruteu molt i que, sobre tot, prenguen apunts i mols passeu a tots.
Salut!

Anònim ha dit...

Com que no sabien res de nosaltres? Sí que en sabien. El mateix dia que vaig parlar jo amb Javier Mulet va picar-li per telèfon l'Alcalde de Tírig i en van parlar. Ara que no diguen que no sabien res. Una altra cosa és que no existira coordinació amb anterioritat. De tota manera des de Benicarló s'ha insistit tot l'hivern en pujar a jugar. Jo crec que nosaltres hem fet tot el que hem pogut per fer comarca amb la pilota, però suposo que han considerat que si porten molts anys fent una partida a festes entre la gent de Tírig ara no volien intromissions, la qual cosa és justa, però que no diguen que no sabien res de nosaltres.
Jo fa dies que no apareixo pel trinquet, però m'haureu de disculpar ja que entre el viatge al cocodrilo, i altres compromissos no hi puc anar.
El que sí puc garantir és que l'any que ve continuaré al poble i per tant entrenaré de debó i potser em puga fer càrrec de l'escola de pilota dues vesprades a la setmana. Ja parlem de coordinar-ho pel setembre.
Ànims en tot el que feu aquest estiu i fins aviat, si no ens veiem.
Manyà.

Anònim ha dit...

Jo no sé les converses que hi han hagut amb anterioritat, però el cert és que no contaven amb nosaltres per a la realització d'una partida durant les festes de Tirig, al menys és el que m'ha comentat el xic amb el que he parlat, que és l'encarregat de l'organització de les partides de demà dimecres, tant les amateurs com les dels professionals.
Penso igual que Manyà, que no volien cap forasté a la seua festa, la qual cosa és normal.
Aprofitarem el dia de demà per a iniciar contactes de forma personal, així com veure el nivell que hi ha per la zona, i com no, apendre dels professionals.

De tot s'apren alguna cosa...

Anònim ha dit...

Hem semblen molt acertats els últims comentaris, no val la pena buscar culpables, és un cost d'energia que no va a cap lloc; el que sí és excel·len és la idea d'iniciar contactes demà, per anar fent trobades amb ells durant els propers mesos, ja siga setembre o octubre.
Tot i això ha sigut una llàstima no poder muntar a jugar.
Titot.

Anònim ha dit...

xe doncs aleshores no els invitem a les partides de festes de benicarló no??? jajajja es conya ehhhh!!!! Segons com els veiem demà els podríem comentar si volen baixar a la partida de Festes..ja que també vindran (si tot va bé) la gent de castelló...l'únic inconvenient és que molts dels nostres millors jugadors estaran fora del poble durant les festes..i tal volta seria millor esperar-nos a més tard..
Per cert per a novembre... partida d'aniversari del club no?? de nou aquells enfrontaments que van servir com a treta d'eixida del club...jo crec que seria molt emocionant...ja anirem parlant..
Per cert el diumenge 17 a tronchón..algú sap un lloc bonic on fer nit??Jordi tu segur saps alguna cosa..jeje
Salut i bona nit..i Manyà felicitats per la plaça i una alegria saber que et tindrem pels frontons arreant-li bona..espero que ens vegem demà...si no molt bon viatgeeee!!!!!! I quan tornes recorda que tinc que parlar amb tu eeeHH!!

Unknown ha dit...

No volia dir res però Juanito m'ha demanat opinió.

Tú ja saps que sempre que se puga avisar abans millor. Ja siga pa dir que se va o pa dir que no vingueu. Tot lo que isca d'estos raonaments no té cap validesa estructural front una premisa tant simple com és anar a Tirig.

Per altra banda m'agradaria saber qui a fer la selecció de la parella per a jugar a Tirig. Les esquerres de Hugo no convinen amb les dretes de Jordi i això no té cap validesa estructural front una premisa tant simple com és jugar per parelles.

Ja per últim dir-vos que els de Tronchón tampoc saben res de que aneu, millor seria avisar.

Anònim ha dit...

Ahi Sacano, ben dit. A vore si mos aclarim d'una vegà.

Demà dijous a les 19:00 pista reservada!! Vindran Carceller i Pellicer.
Si algú dels grans vol jugar, que ho diga.

Anònim ha dit...

Front premisses tant clares com les que expossa Sacano no hi ha res a dir.

Anònim ha dit...

collons els de tronchon tampoc ho saben????? Però so organitzaven ells no???...La partida d'ahir a tirig molt bona i de moment hem fet molt bons contactes per anar organitzant-nos de cara a setembre...La gent que estiga al frontó avui que els comenten a casteller esteller la partida a tronchón y a Rosell y a Benicarlo....
Salut

Anònim ha dit...

Casteller i Pellicer ens lliuraran de tot mal!!!

Anònim ha dit...

Casteller i Pellicer tampoc saben res, niauria que avisar-los.

Anònim ha dit...

Ei comapnys!
Al correu del club ja teniu a la vostra disposició el cartell de les partides preparat per a ser penjat per tot arreu... jeje


Ens veiem al frontó


Jesús

Anònim ha dit...

Ah, feu cartell? No ho sabia

Anònim ha dit...

Qui ha segut el que no ha avisat?
Aviseu xa!
Això no pot ser Sacano, estos xiquets no avisen.

AVISAOR.

Anònim ha dit...

Jo ja ho vaig dir.

PALOMO.

Anònim ha dit...

Aix� es va parlar i decidir a la reuni� el cartell �s el t�pic sencill fotocopiable en blanc i negre que fem per a les profies. Tot avisat! ... es que les reunions estan per a algo...

Jes�s

Pedro M.P ha dit...

Si Jesús, es va parlar i es va decidir...però no es va avisar.

És comprensible i s'ha d'entrendre que les coses es parlen i es decideixen, però...lo més fort és lo d'avisar.

Per a mi un xugaor per molt que siga de ginasio, xugaor de balonsesto, se diga xatet o jugue a Tirig si no avisa no és xugaor

Anònim ha dit...

Ho corrobore.


EL CORROBORAOR

Per cert, Ginasio és el poblet que hi ha al costat d'Algemesí?

Anònim ha dit...

No sé, crec que tampoc és una cosa tant important per avisar és un simple cartell, però crec si no se ve a la reunió i es vol saber tot el que s'ha decidit o xarrat s'ha preguntar de que s'ha parlat en la reunió...

no sé a vore si ara tocara escriure totes les actes al blog.... jajaja

Vinga gent a preguntar i s'intentara avisar més ;)


ens veiem al forntó

Jesús

Anònim ha dit...

Avui hem sortit al punt2, pareixiem professionals i tot.. jeje

Ens veiem al frontó

Anònim ha dit...

Ieeeeee!
Que jo no ho vaig veure.
Sabeu si ja tenim el cd que ens ha de donar punt 2 amb el reportatge?
Joan.

Anònim ha dit...

no encara no tenim el cd..en quan me l'envien us ho faré saber per a que pugueu fer-vos còpies....per cert va quedar molt però que molt bé....

Anònim ha dit...

Avore per el que a passat aquesta vesprada.
Els jovens venim a les 5 de la vesprada i despres quan veniu els seniors ens aparteu de la pista. El que volem nosatres es poder jugar entre junios i contra/en els seniors. Si natros portem de les 5 i a les 7 ens tenim que anar doncs veniu vosatros abans però els jovns tambe poden i volen juar al fronto en els senios. I si vos molestem tranquils que algun dia vindrem a les 7 i aixines juarem tots.

Esteller

Anònim ha dit...

Traquil·litat, tots volem i tenim moltíssimes ganes de juagar molt a pilota.

El que jo crec que tampoc s'ha de fer eixa separció tant gran entre jovens i seniors perquè crec que vulguem o no tots aprenem de tots.

Però si tant de problema hi ha es parla a la reunió i es pot elaborar un horari igual per a tots i en hores de seniors, hores de joves i molt IMPORTANT HORES COMUNES(perque això de sempre separació no gens és bó, crec que pot portar perdudes de contacte i mals rotllos...).

Vinga relax!


Jesús

Anònim ha dit...

Bé, pareix que abans de parlar cara a cara les coses les haurem de ficar al blog. Si voleu fer les coses així, quasi que no caldrà ni fer reunions.
El que ha passat esta tarde és una xiquillà (o rabieta), si algú s'ha enfadat ha estat sense raó, i a més ja havia practicat pilota almenys durant hora i mitja. Si algú es troba identificat que ho faça saber i ho parlem directament.

Primera per a Cristian: si no vaig abans no és per falta de ganes, hi ha una cosa que s'anomena treballar i té un horari que no es pot modificar. A més, si tinguera tot el dia lliure aniria quan voldria.

Segona per a Jesús: molt bé per pendre les coses amb tranquil·litat, el que importa es buscar solució als problemes.

De moment això és tot, que és tard i no vull anar a dormir amb el cap ple de ... no sé ni com dir-ho!!!

Pedro M.P ha dit...

Els joves de 15 anys demostreu tindre molta fam de pilota, i això està molt bé. Voleu jugar quan més millor i viviu aquest esport amb intensitat. Fin ací tot perfecte, i no podreu negar que és allò que els no tan joves (o sèniors, com dieu o diuen ells)volien que passara.
Jo, que per diferents motius no he pogut practicar encara aquest esport, sí que m'agradaria (i ho dic en tots els respectes) que valorareu tot el que fan els Xorx, Titot, Agut, Manyà, Juanito, Xatet i cia per tots vosaltres: VOS HAN DONAT TOTS ELS INGREDIENTS QUE HAN FET FALTA i vos han fet sentir sempre part important del club, com ha de ser.
No es tracta de sentir-se agraït, o sí (tampoc crec que siga la voluntat dels més majors), però s'ha de donar el valor just a les coses. Estic molt d'acord amb Jesús, pot ser aquestes distincions no són benefici per ningú, però s'ha de mirar que aquesta "separació" no bé donada sols per la voluntat d'uns, més bé és cosa de tots. No creieu que és més fàcil entendre que la vertadera distinció, com ha dit Xorx, està en què uns treballen i els altres tenen més temps lliure? No és més fàcil que aquells que porten més temps jugant deixen que tots puguen gaudir del joc i de la pista? No es tracta en definitiva de ser solidaris i comprensius amb els companys?
Dit això vaig a permetrem donar un consell (tot un luxe) que podeu fer-lo servir o no. Renteu els draps bruts a les reunions. Jo sols sóc un soci, i me quedo amb el bon rotllo i tot el que s'ha aconseguit, però no crec que les discussions tinguen que ser de domini públic, perquè hi ha d'altres vies. La directiva treballa molt i molt bé, donem-los el nostre suport. Ànims i endavant!!

I per suposat Amunt Xatet

Anònim ha dit...

Eixe Filador, sempre aportant la visió externa de les coses. A vore si algun dia et passes per la pista, et preparem les mans i practiquem un poc de pilota!! A més, baixarem eixa panxetaaaaaaa!!
Moltes gràcies pel teu suport, tot el que fem és per què ho sentim i perquè ho volem fer. A tots els llocs hi ha cosetes que s'han de llimar i millorar, però el que passa últimament és per falta de comunicació. Estem quasi tota una tarde junts i no es comunica el problema, arribes a casa connectes el blog i ja han escrit una queixa, I justet el que havia jugat amb els senior!!!
En fi, Filador, gràcies per la teua aportació.

Anònim ha dit...

A veure...jo crec que hi han una sèrie de coses que el jovent no acava d'entendre:
1- Som quasi 20 persones les que ens podem ajuntar per jugar al frontó i es clar no tots podem jugar el que ens agradaria...tot i això ja m'agradaria jugar a mi totes les hores que vosaltres jugueu..i em sembla perfecte que ho feu..per eixe motiu no s'ha de ser EGOISTA amb l'us de la pista...i saber compartir-la i saber cedir-la.
2-Quan arribem els grans a les 19:00h per a jugar a les 19:30 i us diem que ens quedem amb la pista no us estem negant el dret de jugar..més bé exercim el nostre dret a poder jugar. I més si vosaltres porteu jugant des de les 17:00h( que ho escolte des de casa)
Els grans anem 3 dies a la setmana a jugar com a molt...quans dies aneu vosaltres?? algú dels grans s'ha enfadat??..algú us ha acusat de quedar-vos amb el frontó?? Resposta:NO. I ens sembla perfecte que jugueuuuuuu..i el més lògic és que us semblara a vosaltres perfecte que nosaltres juguem.
3-ÉS normal que els grans disfruten més jugant entre ells perquè en tots els esports passa igual, però entenc que per a vosaltres jugar amb els grans tinga més emoció i crec que és molt positiu..així que em de treballar per a poder organitzar entrenaments entre joves, entre grans i entre joves i grans.
4ÚLTIMA I MOLT IMPORTANT: JUGADORS, SOCIS I SIMPATITZANTS EL CLUB DE PILOTA NO TE UNES INSTAL-LACIONS DIGNES PER A PRACTICAR L'ESPORT.NO PODEM ENTRENAR DE NIT, NI DE MATINS, NI TENIM VESTUARIS..NI RES DE RES..AIXÍ QUE CAL ADAPTAR-SE AL QUE TENIM I RESPECTAR EL DRET I LA IGUALTAT D'OPORTUNITATS A L'HORA DE JUGAR AL FRONTÓ. I SI NO A PARLAR AMB EL REGIDOR D'ESPORTS.
Per acabar açò es parla en la pista, cara a cara i sense problemes..que ja anem tenint una edat com per a dialogar i no tindre que utilitzar el blogg com a lloc de queixes. Salut.

Anònim ha dit...

Demà dimecres a les 19:00 hi ha gent gran que anirà a jugar al frontó..al final carceller segurament també vaja per la pista (franjo està de vacances així que no anirà), el xatet, el jordi (suposo que també s'apuntarà valga aquest missatge com a avís de la kedada) i un servidor. Avisats quedeu..per cert avui no ha anat ningú a jugar al frontó i segur que demà tothom vol jugar a les set..jeje coincidència? casualitat?.Una mostra més de la falta d'organització i us de la pista.Anem a eixa hora perqué la gent treballa i no pot anar abans. Una abraçada i salut

Anònim ha dit...

Agut estic d'acord en tot el que as dit. Hi ha un senior que no dire el nom per a no incrustar-lo en aquesta "discusio". El senior en qui e parlat esta d'acord en la meua proposta de poder jugar el jovens contra els grans. Jo no tindria que parlar perque jo e jugat contra els senior i no e protestat. Per cert aquesta vesprada els jovens aniran al fonto a les 19 aleshores que tindrem que jugar tots.


Esteller

Anònim ha dit...

jo soc senior...(que lleig eixe nom ) i estic d'acord també en jugar grans i joves barrejats i hem d'acceptar que puga haver gent gran o jove que vulga jugar sols entre ellsgent gran..em de ser tolerants..i açò no és una secta que cadascú siga lliure de triar.
Per cert lo d'anar el jovent avui a les 19:00H es per fotre a la gent que no pot anar abans? o és consequència del mosqueo del dilluns? em sembla tindre un poc de morro anar a les set quan sempre heu pogut anar abans...ja ho he dit abans em sembla pur egoisme i la veritat no m'esperava aquestes reaccions..però cadascú actua com pensa que cal i si vosaltres penseu que anar tots a les set és el més llogic..doncs perfecte. Ens trobarem unes 8 o 9 persones jugarem 15 minuts cadascú i arreglat. Si volem kedar joves i grans per jugar junts es quede un dia que puguem anar tots i a un hora que ens vaja bé a tots i aleshores juguem barrejats però fer-ho així sense avisar i jugant amb la limitació d'horaris de la gent que te feina i només pot anar a certes hores..que voleu que us diga ..em sembla un poc radical.
I per cert ahir ja vaig adivinar que hui a les set anirien tots a jugar..jejeje era lògic. Au salut .

juanito ha dit...

Que passa amb els jugadors d'este club?
Xe, a este pas m'apuntaré al Club de pilota de Penyiscola, i si no n'hi ha el fundré jo, i segur que no tinc problemes per a jugar al frontó.
Sento pegar la murga perquè no estic entre setmana al poble, però crec que puc opinar:
Tant difícil és entendre (i açó va per a qui no ho entenga o no ho vulga entendre) que cadascú té un horari i disponibilitat per a jugar?
Que uns tenen més o menys hores lliures per a fer-ho?
O és que al final haurem d'excusar-nos per no poder anar a jugar quan tenim obligacions?
Al.lucino per un tubo!
Crec que a aquest pas entrarem en un bucle de tonteria.
A veure si els que aneu avui ho podeu arreglar parlant i no en el blog, que no és tant difícil.
SORT.
Almenys el positiu de l'assumpte és que hi hagen ganes de jugar per part de tots.
Aixó sí, si es va a "entrenar" que es prengui amb un mínim de serietat, que a voltes gent que té ganes de jugar a totes hores que no ho fa (podent fer-ho), i aixó influeix en els demés.
Salutacions sense distincions.
TOTS A UNA , ARREA-LI BONA!

Anònim ha dit...

Traquil·litat un altra volta per a tothom... que açò ja no sé en que s'està convertint.

Vaig a considerar-me neutral en tot açò perque crec que en la gent que som no es lògic que es creen dos grups. A més dir que per les dos parts tots han actuat malament (pot ser uns més que els altres... però és comprensible)
ARa mateix podria agafar i exposar la meua opinió i aportar una possible sol·lució però el blog no és lloc ni el propi frontó, ens em de reunir sentar-nos tots els jugadors i abordar el tema tots en calma i tranquil·litat.

Jo ho he de dir mai he tingut cap problema en el fontó, sempre he anat quan he pogut i si ha hagut de dixar la pista (perque portava dos hores) l'he dixada(i no perque meu diguen si no, per respecte i per compartir)...

Tot açò es ''fam'' per la pilota, però si no es soluciona en el temps haurem de dir adéu a la pilota.

(Jo me ausentare del fontó uns dies no vull jugar en mal ambient (i també perque estic lessionat))

Jesús

Anònim ha dit...

com quasi sempre, jejeje, juanito te moltíssima raó..la veritat és que és una pena tindré que passar per aquestes discussions quan podríem organitzar-nos i poder jugar tots més o menys el mateix..i en la meua opinió crec que aquest ha de ser l'objectiu..poder gaudir de la pista tothom, poder jugar entre tots i saber acceptar que no totes les vesprades podré jugar 4 hores seguides...a més a més una hora i mitja al frontó jugant a tope surt més rentable i s'apren més que 4 hores seguides en 12 persones esperant el seu torn.
També d'acord en que em d'arreglar el problema cara a cara, tot i que utilitzar el blogg per expressar opinions, solucions i perqué no els problemes que puguen haver també és positiu..però sabent trobar els nostres límits (hi han coses que es parlen en les reunions i no tenen per que ser de domini públic..)Salut i una abraçada per a juanito..a veure quan coincidim pel frontó i fem una partideta ...

Anònim ha dit...

Hola a tots, penso que estem arribant massa lluny, hem de comunicar-nos millor cara a cara, jo sóc partidari d'anar aquesta tarde a les 19 i parlar i quedar en alguna forma per a que nosaltes, els més jovens, poguessem jugar amb els grans, ja que per a alguns ens sembla un repte jugar amb els seniors, i sempre s'ha dit que els més grans son la veu de l'experiència, i de l'experiència s'apren, i sempre tindrà mes raó una persona més gran, ja que té més experiencia, que un jove que va a la babalà, i no te pots fiar tant.
Però el que tampoc podem fer els joves es abusar de la pista, personalment, jo en tinc prou de 17 h. fins a les 19:30, que com moltes vegades heu pogut vore, solc plegar abans que els altres, però no tots son com jo, i ahi tenim el problema, la solució com ha dit Jesus, l'hem de parlar al frontó o en reunió, i dir les coses clares i a la cara, ací al blog no podem solucionar els problemes.
Vinga, tinguem pau!
SALUT I FAL·LERA!!!

Anònim ha dit...

Ieeeeee la caló ma fet bullir loo cervellll!!! a vore si neu a la platjaaa que al forntó fa maça calóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
i i i i i basta ya de xuar, nem a ballar o a lligarrrrrr

P.D. un que va al frontó...

Anònim ha dit...

Gràcies per avisar !!

juanito ha dit...

Abraçada rebuda! Te la torno.
Agut, este cap de setmana estic per Bló, eixa partida o partides la/les farem (si estàs/esteu disponibles).
Este cap de setmana passat estava d'aplequer. Per cert, a Villores (que mira si és petit), tenen un frontó curtet d'alló més cuco. L'única pega es que et taques de roig el cul!
A veure si el villorans ens ens deixen provar-lo un dia d'estos.
Salut i perdó per les calentures estivals que m'agafen per moments. No dic res a mal.

PD: Per cert, vos doneu conte del molt que es meneja el blog. Les 5000 visites ja estan a tiro !!!

Pedro M.P ha dit...

Jo sabia que a Villores tenen un frontó, i com també sabia (perquè jo sé moltes coses) que juanito se'n anava d'aplequer...Pos vaig pensar "mira, no vaig a dir que hi ha un frontó a veure si Juanito avise". Ara me quedo més tranquil, perquè ja ho heu vist, el tio ha avisat. Si no arribe a fer-ho m'haguera paregut molt fort, no cal que vos ho diga

juanito ha dit...

MOLT INTERESSANT, LLEGIU-HO PER FAVOR!!!!!!

Aquest mes d'Agost es cel.lebren importants tornejos de frontó (amb figures professionals de primera linia). Un d'ells es fa en Moncofar (a tir de pedra de Benicaló).
Jo no puc anar-hi però aviso per si vos interessa (eh Filador & Cia!!).
Vos deixo l'enllaç de la noticia, tot i que si punxeu en la finestra del circuit Bancaixa podeu llegir la mateixa noticia.

http://www.pilotavalenciana.com/index.php?/weblog/extended/el_front_acapara_lactivitat_professional_del_mes_dagost/

Bé, ja teniu una altra classe magistral per si us ve de gust. Ahí queda!
Salut i pilota!

juanito ha dit...

Sembla que quan fico un enllaç es talla. No feu cas i punxeu en l'accés directe a circuit Bancaixa per veure la noticia i avant.
Juanito

Anònim ha dit...

Lo torneig de frontó pinta molt bé, però no deixa de ser un torneig de ginasio. A més que porto tot el matí tirant pedres i niguna a arrivat a Moncofa. Continuaré provant. Gràcies per avisa Juanito.

Anònim ha dit...

Per cert, a tir de pedra de BenicaRló, no de Benicaló.
Jo mateix.

Anònim ha dit...

華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,