dimarts, 9 de setembre del 2008

NOVETATS TARDOR

Bon dia pilotaris!!!!
Us he enviat l'esborrany dels enfrontaments de la lliga individual de pilota valenciana modalitat de frontó.
El que molaria seria sortejar les jornades, i així els enfrontaments serien aleatoris, i així el que descansa l'última jornada no podrà protestar jejejejejeje (no sia cas que li falte guanyar un partit per a passar al play off i comence a protestar)

Si alguna persona es vol apuntar que ho faça saber i si parleu amb algú que vullga jugar doncs m'ho dieu.

Ens veiem, adeuuuu.

Hi han més novetats, però ja vos les comentaré més avant.

Au

arrealibona@gmail.com

64 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a totes i tots, primer donar-li una abraçada al administrador del blog, mai et farem arribar suficientment la gratitut que sentim pel teu treball. Després dir-vos que m'ha trucat un jugador de tirig i que vindrà a jugar el dissabte a la vesprada. Hi estarà tot sol i em quedat de fer parella amb mi, així que qui vulga o puga jugar que se'n vinga. Ell dia de jugar un bon ratet, per això estaria bé no agolpar-nos tots per jugar, això sí per veure i parlar amb ell no passaria res, però ja que ve des de tirig al menys que unes quantes partides, per a que tinga la sensació de que ha aprofitat el temps i el viatge (des d'un punt de vista esportiu, pq des del punt de vista dels contactes el moviment és molt valuós i promet un bon futur).
Res més, ja direu la vostra amb plena llibertat i que us cuideu, sempre i quan cuideu als que us envolten.
Titot.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies pel teu agraiment Titot.
Jo el dissabte m'apunte!!

Busco parella amb ganes de correr, actiu i disposat a sacrificar-se fins la mort per la victòria. Yeeaaaaaaa

Ací teniu l'enllaç amb la normativa del Frontó per a la liga:
http://www.fedpival.es/documentos/competiciones/pdf/pdf_113.pdf

Auu cacau, ens veiem

Anònim ha dit...

No s'ha copiat bé l'enllaç, és el segúent:
http://www.fedpival.es/documentos/competiciones/pdf/pdf_113.pdf

Vinga, adeuuu

Anònim ha dit...

jo em vull apuntar. em dona igual la parella.

Esteller

per cert els cartells per mostrar-lo el dia del nostre aniversari els voleu en A3 o A4 ja mu direu.

Anònim ha dit...

a mi tambe em agradaria apuntar cristian si vols fem parella natros dos



jon pilotari

Anònim ha dit...

ok com vullges

Anònim ha dit...

lo que molaria seria quedar 3 parelles com a molt, contant Tito - Tirijà, i aixina es podran jugar unes quantes partidetes. Si anem molts ja sabem el que passa, poc joc i males cares.
Aixina, estes tres parelles utilitzen el frontó durant 2 hores, i després juguen uns altres i ja està.

Anònim ha dit...

El sinyo pilota, pared i linea li ha donat al dau, eixa ha de ser la dinàmica que haurem de portar a terme el dissabte, això no supossa que no puga vindre ningú més, per fer afició i parlar amb el xicuelo de tirig no importa nombre però per jugar ho hem de parlar. Així que per ara amb tres parelles queda la cosa quadrada. El cistian i jon, titot i Koke, i el Jordi més un altre.
Si doneu el vist i plau quedem d'esta forma.
Que us vaja bé i ens veiem pels carrers.
Titot

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

bueno en principi esta fet:
Tufarret i Jon, Titot i Koke i Jordi i Esteller.

Esteller

Anònim ha dit...

doncs poseu les dues hores en les que estareu, per a que la resta puguem anar també abans o després i coordinar-mos millor.

òscar

Anònim ha dit...

L'hora encara no se sap pq el xic de tirig ha de trucar per confirmar l'assistència i l'hora a la que vindrà. De totes formes hi ha tot el matí per jugar.
Respecte al Esteller, Jon i Tufarret, que sapigueu que vosaltres esteu jugant tots els dies de la setmana, si apareix Victor o Pere o Oscar o Mañes, i voldrien jugar tindríem un problema. (ja us vaig dir el dimecres que no vinguereu per jugar, que no havíem de plenar de jugadors el frontó)
Heu de comprendre aquest fet, tot i haver dit en el blog que vindreu a jugar, pot ser que no jugueu.
Hi han persones que no tenen internet, o que no entren a mirar-ho, tot i això estan en el seu dret de jugar este dissabte. Potser és un missatge conflictiu (jeje), però dic el que pense per a que hi hagen mal entesos. Esteu en plena de llibertat de debatre-ho, però és un fet la possibilitat de no jugar perquè jugueu quasi totes les vesprades (el qual és perfecte) i per fer el major nombre de partides amb este xic de Tirig.
Res més, que vaja bé i que tinguem sort. Salut!!

Anònim ha dit...

Home, jo precisament ho deia per això, perque si quedeu de 5 a 7 o de 6 a 8, doncs qui li interesse també anar no s'estigue hora i pico de plantó.

Per part meua, el més segur que dissabte a la tarde no hi vaja a jugar, què no estic en massa condicions , tal volta diumenge em passe a comprovar si hi ha algú per la tarde.

A més a més, els de l'Aplec m'han comentat que demà a la tarde ténen reunió. Ara quan puga avisaré a Víctor que em va dir a la reunió que vindria si poguera. Si algú més està interessat en acudir, que m'ho diga ;)

Ara bé, si això tira endavant (esperem que sí) i cal anar a Ulldecona a mirar carrers, hauria d'anar algú que sàpiga qual seria la millor opció.

òscar

Anònim ha dit...

avui anira algu al fronto?? respecta a quina hora?? sols em pasare jo a jugar

Esteller

Anònim ha dit...

no hi ha que plenar el fronto, jo ja vaig quedar en jrodi que ell liu preguntaria a pere i si pere dia que no podia jugar que jugaria en mi. tambe vam quedar al blog qui jugaria i si surt una nova persona que vullga jugar tufarret dixe una plaça per que eixa persona puga jugar en jon. crec que no hi haura problemes.

Esteller

Anònim ha dit...

Als problemes solucions.

Anònim ha dit...

Bé ja veurem com surt la jornada. M'ha trucat el koke i em quedat que vindria cap a les 5 de la vesprada. Així que ens veiem pel frontís. Bon profit i salut!!
Titot

Anònim ha dit...

Hola, hola, la vesprada amb el Koke va estar molt bé. A la fi vam estar dos parelles jugant tota la vesprada i vam poder gaudir de joc del xicuelo de tirig, que en té molt més que nosaltres. am estar parlant i ara ens toca muntar a nosaltres a tírig un dia per jugar. També li van anomenar la idea de fer una trobada de pobles pel mes que bé i li va semblar una bona idea.
Ja parlem amb més intenció un altre moment, però la trobada va estar molt profitosa.
Titot.

Anònim ha dit...

La partida del dissabte va ser molt productiva, ens van mostrar a quin nivell estem, i realment ens falta practicar amb una pilota més ràpida, i jugar a l'altura del passa. Ens falta habilitat i rapidesa, la zona de davant la tenim molt controlada, però la part de detràs està molt molt fluixa.
Les pròximes pilotes que s'han de comprar són les que porten una R marcada, que es diuen les de Ruiz. Són més ràpides i no fan tant de mal.
Ens veiem per la pista.

Anònim ha dit...

missatje per a titot i agut:

si algun dia de mati aneu a peñiscola a jugar a fronto ens aviseu a tufarret i a mi perque nosatros anem a estudiar per la vesprada i de mati podrem anar algun ratet a jugar.
Grasies

Esteller

Anònim ha dit...

Atentionnn!!!
El frontó del marqués està acabat de pintar i arreglar, així que ja sabem, tenim al nostre abast una altra pista per poder jugar per les vesprades. Per fí un moviment per la pilota des de l'ajuntament. No hi ha res com institucionalitzar-se, fer-se club i totes estes merdes burocràtiques que impedeixen desenvolupar-nos com volem. Però vaja, ja ho tenim un altre frontó.
Salut i a xalar-lo. Salut i justícia!!
titot

Anònim ha dit...

Justicia callejera!

Anònim ha dit...

yeeeeeeeeeeeeee...ja he tornat de vacances i dona gust veure com es mou la gent de la pilota...Ja he llegit que ha baixat un xic de tírig...com van quedar les partides??? Juguen molt eixa gent ??
Per cert el Marques arreglat que significa??L'han pintat i possat una xarxa dalt el frontó?? Quasi no puc ni creure-ho!!!
Quan torneu a anar a jugar al frontó??Suposo que ara només podem anar els caps de setmana o allargar-nos a peníscola?? Be una abraçada a tothom i ens xarrem
PD: Algú sap si va sortir als mitjans de comunicació locals alguna cosa de la pilota?? Jo vaig enviar una crónica de com havia anat l'estiu-...Sabeu alguna cosa?? Salut

Anònim ha dit...

jejejje..en el 3x4 info si que surt l'article...aquesta gent sempre publiquen el que enviem ...la veritat és que s'enrotllen..si algú vol llegir-ho que entre a la secció d'esports i busque sobre el dia 9 de setembre que surt publicat. Salut

Anònim ha dit...

Al dissabte i al 7 dies tasmbé surt publicat, un article molt ben treballat!!
La pista del Marqués està arreglada, l'han pintat de verd i han ficat un red a la part de dalt, ara haurem de practicar el salt de valla per a poder jugar.
Avui dimecres Tito i jo volíem anar a jugar.
Ens veiem, adeuuuuu

Anònim ha dit...

I...a Tro d'Avís una vegada més no ens ha arribat res.

Anònim ha dit...

xeeeeeeeeeee eixos del tro d'avis que em donen el seu mail..que l'he buscat per internet i no he trobat res!! Ara mateixa intento enviar-vos l'article...Demano disculpes ..jejeje

Anònim ha dit...

redaccio@trodavis.com

Sempre a disposició del club

Anònim ha dit...

Iee Titot i Manyà, com va anar l'estrena del frontó??
Ja mos contareu les vostres experiencies, demà divendres he quedat amb HUgo sobre les 18:30 per jugar.
Ens veiem, adeuuuuuu

Anònim ha dit...

ahir vam estar jugant al frontó del Marques i a mi personalment em va agradar molt..és un frontó més petit , més ràpid i perfecte per a jugar la lliga individual...això sí, vam encanar 2 pilotes jejeje...jo us recomano que aneu i el proveu perqué està molt xulooo..
Com a defectes, la línea de la treta està massa lluny i costa arribar, el terra és molt brut i a la paret lateral li fa falta una passadeta de formigó perque hi han uns forats de la ostia..Per cert demà aneu a jugar al coromines? o al Marqués? ja dieu alguna coseta i igual m'arrime a jugar una estona..Salut

Anònim ha dit...

Per cert el diumenge de 16:00h a 18:00h el frontó del marqués estarà ocupat perque july i alguns companys seus van a jugar..així evitem tindre tots els frontons ocupats en molta gent i podem organitzar-nos millor..encara que si algú vol anar a jugar..suposo que podran anar...en tot cas que ho confirme july que és qui estarà jugant..Salut

Anònim ha dit...

El divendres anirem a jugar al Coromines.
Per cert, el diumenge a les 16 h aproximadament hem d'anar a Ulldecona a seleccionar el carrer per a fer la partida de llargues. Si algu està disponible que ho diga.

Anònim ha dit...

un parell de cosetes gent!

- estic disponible per anar a Ulldecona, encara que reconec la meua manca de visió per escollir un bon carrer

- per jugar al Marquès cal demanar un permís?, ens obrin?, hem de saltar la tanca?. més que res si per una tarde d'estes estic avorrit i vullc anar a pegar dues manetes per no perdre la forma.

- hehe que mala llet al set dies que trauen una super foto de la parella perdedora :P però això la gent que ho llegisca no ho sabrà muahahaha

òscar

Anònim ha dit...

bueno, l'altre dia vaig trobar un carrer que es molt bo per a jugar a galotxa. C/ la mare de deu de la mar es estretet i esta prou be, pe si alguna vegada nos dona gust ana jugar alli, jo agafare una ret de ping pong i a jugar jaja.
el carrer esta situat muntan del c/crist de la mar cap a muchola i despres a la dreta i el primer cami que hi ha a ma dreta.

El domenge anira algu al fronto?? o el dissabte de mati??

Esteller

Anònim ha dit...

heiiiiiiiiiiiii jo tinc la xarxa per a jugar a galotxa..així que si es vol provar a jugar i voleu la xarxa sols teniu que demanar-la...pensavem que estava perduda i ahir vaig trobar-la...
Per a jugar al MArqués no se com va la cosa però titot te claus , encara que aquest cap de setmana ell no està ...en tot cas ja li demanaré jo la clau i si algú vol anar que me la demane...salut
Avui a les 18:30 al coromines no??

Anònim ha dit...

si, jo anire

ya mos veem

jon pilotari

Anònim ha dit...

No us ho perdau, ara pilota sobre gespa

http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2008092000_11_497138__DEPORTES-pelota-valenciana-probara-modalidad-nueva-sobre-campo-cesped-metros-largo

Anònim ha dit...

DEMA DIUMENGE ANIRA ALGU AL FRONTO??

ESTELLER

Anònim ha dit...

Este mati em parlat en el Ximo Perez i nos a dit que ell va pintar el fronto del marques i esta miran lo del squash del polideportiu. Esta prou be el squash
i per a poder jugar a pilota tenim que tallar el carrer i tardaran 2 mesos a donanos contestacio.

Esteller

Anònim ha dit...

http://www.pbase.com/rotalbar/pilota

Anònim ha dit...

Ieeee!
De qui son les fotos?
Molt però que molt xules. Enhorabona.
Juanito.

Anònim ha dit...

les fotos són una canya..l'home de la càmera enorme és un fotògraf boníssim...hi ha fotos realment bones..molaria dir-li que estem agraïts i que el fitxem de fotògraf del club jejeje...algú sap si es poden descarregar?? Hi han de molt bones per a fer cartells....Salut
Per cert hem de quedar algun dia per començar a organitzar el intercomarcal no???

Anònim ha dit...

Si però...no deixa de ser un fotògraf de ginasio

Anònim ha dit...

Gracies per avisar...anònim.

Anònim ha dit...

Ieee les fotos una canya, molt guapes, felicitats al fotògraf!!!

La partida de carrer no es pot realitzar en el nom del Club, ja que no s'han fet els tràmits de manera adequada.

Ens veiem, adeuuuu

Anònim ha dit...

En quin nom es faran les partides, en nom de Déu o de Nostre Senyor?
Llavors que fem, borrem de les samarretes la denominació de "CLUB" i possem la de "PUTI-CLUB"? No siga que ens denuncien.
Des de luego, hi ha que veure les tonteries que cal aguantar i la merda de tramits que cal fer (i els conseqüents culs que cal llepar).
No res, a aguantar el que vinga. Salutacions Xorx.
Juanito.

Anònim ha dit...

Que vol dir que no es pot realitzar en nom del club?? Suposo que la partida al carrer de la que parleu era anar a jugar nosaltres al carrer no?? per a entrenar... Doncs quina llàstima ...hi ha que veure les meravelles que ens toca fer per poder jugar a pilota...uffff!!!! Quanta paciència...menys mal que ens sobra...o no? jejeje Salut.
Demà algú va a jugar?

Anònim ha dit...

Ier bandidos, la qüestió és que per fer una cosa legal, s'han de fer un munt de papers, no obstant, sempre ens queda el anar a jugar al carrer com aquell que juga a futbol, i aván!!!!
Això sí, si es trenca alguna cosa, o li peguem al cap d'una persona cadascú és responsable dels seus actes ( o els seus pares en cas de menors).
Però bueno, poc a poc farem paret.
Auuu mos vem

Anònim ha dit...

Trenquem-ho tot!!

Unknown ha dit...

Wenas, avui per la tarde anira algu al fronto?

Anònim ha dit...

Xe,que si trenqueu algo ho pague jo. No vos preocupeu que vaig sobrat.

Anònim ha dit...

Que pagaras tu... si no pots pagar ni la meitat de coses que dius... ale sobrat, quan t'interesse el poble ens avises vale?? I també quan sigues alcalde ens avises...xD
Au Salut i Fal·lera
Òscar

Anònim ha dit...

No suspasei que os quedais sin trinquete

Si hay que inagurar algo poner un piscolabis pa comer algo, sino malamente.

Anònim ha dit...

Asin kaceis pelota valenssssssiana los catalanitos esos del norte?
Che, que emosión!
Pos no sus preocupeis que (hip...) yo pago lo caga falta che (hip...).
Si sus rompeis alguna cosita esto va a mi cargo (hip...).
Y si acefalta un trinquete desos yo lo pago también, de mi buchaca che (hip...).

Anònim ha dit...

Ara nomes falte el senyor Carlos Fabra, i un Colomer o altre pa que li dija Hijo de Puta xD
Aiii estos mandataris... sempre preocupats pel seu poble, sobretot Cuenca, que parle a la perfecció el valencià! xD
Gracies per fer-nos riure un rato pel blog (no es sarcastica aquesta ultima frase...)
Salut i Fal·lera!!!
Òscar

Anònim ha dit...

jajaja...si açò de la pilota no va endavant tenim uns quants cracks de l'humor per a ridiculitzar els polítics..que en la pasta que cobren almenys que els ridiculitzen un poquet...molt bo...jo a la rita la feia dama del club sense pensar-ho gens..almenys els chupitos, i el vinet no faltarà...Salut

Anònim ha dit...

Avui dissabte, sino plou anira algu al fronto? Aviseu perfavor que les ganes munten perque entre semana no podem fer res jaja.


Esteller

Anònim ha dit...

MOlt de jiji y jaja, pero hi ha que organitzar una partida on participen altres pobles del país. Algú ha trucat o ha fet alguna cosa per poder organitzar-ho y portar-ho a treme?. Vinga cal ficar-se les piles. Proposeu una data de reunió i a veure si dona temps. La sala del mucbe per al dissabte 22 la tenim guardada des de les 17h fins les 20h. També estaira bé saber si es va muntar a Ulldecona i si ja se conèix el carrer on jugarem.
Vinga continuem caminant, això si, amb risses, moltes risses.
Titot.

Anònim ha dit...

Això mateix les rises no estan enfrontades amb ficar-se les piles. Que no falten jijis ni jajas.

Pedro M.P ha dit...

A punt de començar el torneig individual i per ací tot el món calladet. Si això és xuar a pilota....

XATET, JOC GENERÓS

Anònim ha dit...

el divendres anira algu al fronto del coromines?


i del markes?





oscar nos i jon pilotaris

Anònim ha dit...

Filador sempre a preu de pista. Per no sentite, ficaré la primera jornada, per anar fent boca.

Anònim ha dit...

ostis ha tornat a desaparèixer l'última notícia que havia sigut publicada....ke cony passa???? Suposo que és algú de nosaltres el que ho ha borrat no??? O algú està boicotejant el blogg???Esperem notícies si es que no s'esborren jejeej Salut

Anònim ha dit...

Hola companys/es tot i els efectes paranormals que estan succeint en el blog, voldria fer públic (denou), una proposta. El dissabte 4 d'octubre a les 19h al lloc habitual, reunió per organitzar la trobada de pobles del país, els actes de l'aniversari del club, la campanya de socis, campionat individual...etc.
Amb la major part de gent que he parlat els sembla ok, si no hi ha cap altre problema queda convocada.
Ja parlarem dels efectes paranormals el dissabte. Salut i a cuidar-se,