dimarts, 20 de gener del 2009

2º Jornada

Hola companys, ja teniu ací el cartell de la segona jornada. Recordeu que els cartells "bons" encara s'han de repartir pels llocs habituals!! Passeu pel lloc de reunió habitual per les vesprades i agafeu-los.

I com no, el dissabte és la reunió, a les 19:30 al Casal Municipal. No us podeu perdre les novetats que hi han per aquest 2009. Més d'un sortirà plorant (de l'emoció).

I el diumenge a les partides, que ja sé de més d'un que va a entrenar-se tots els dies...




Ens veiem pel trinquet.

arrealibona@gmail.com

49 comentaris:

Anònim ha dit...

Xe tu ara me dixaras en les ganes de saber el que pasra a la reunio jajaja

Un emocionat

Anònim ha dit...

per al dissabte garrido m'ha dit que portarà el café i el cava...però no tenia gotets i volia saber si hi han de l'altra vegada o si hem de comprar-ne.
Jo puc dur alguna cosa també...crec que hi han truites de patata, puc dur coc de tomata o coc dolç...ja aneu dient alguna cosa..
Per cert molt bonic el blau del cartell..jje, aquesta jornada sembla encara més interessant que la primera...quines ganesssss
Salut

Anònim ha dit...

Els joves preparaven moltes coses, així vam quedar a la reunió de fa un parell de dissabtes. Potser seria portar el tema de la infraestructura, com gots, platerets, algun gabinet...
Aneu preparant-vos les mans que farà fred, fred.
Titot

Anònim ha dit...

Gent, jo porta-re borranyes rebosades amb un pols de sucre, i per a que no falte, també portare la gana.xDxD

Vinga ens veiem!

Anònim ha dit...

Qui porta la casalla? que encara mos la deixarem...

Òscar Nos ha dit...

Jo portare dos truites de patates d'acord?
I la cassalla... potser Xatet guarde una mica del dia de la Gossa Sorda, ell era el barman que l'oferia a tot el mon... fins i tot a mi que soc menor xDxD
Bromes a part, ell segur que guarde una mica...
Vinga gent...
SALUT I FAL·LERA!!!

Anònim ha dit...

bueno els cartells ja estan repartits.
al mercat, a la picina municipal, a vetes i fils, panaderia al costat del jubilao, latino, la ballena blanca i algun lloc mes que ara ja no m'he enrecordo jeje.
au fins al dissabte

Esteller

Anònim ha dit...

Esta jornada és molt bona per als pilottoris.

Filador

Anònim ha dit...

Per cert...Esteller, un crack al frontó i un sinyó fora de la pista.

Amunt Xatet, sempre!

Filador

Anònim ha dit...

he anat a peñiscola i he penjat un cartell al polideportiu.

Esteller

Anònim ha dit...

Xeic, no em surt publicat el missatge, avore si ara...

Què si falta alguna cosa de beguda, m'ho dieu i ja hi vaig jo... de cuinar... com a universitari sóc expert en arrossos (menys paella), pastes i congelats, però de postres...

I una altra cosa, avore si per al cartell de la 3a jornada se'm pot canviar el "Oscar P." per "París", que cada vegada que ho veig m'agrada menys la inicial i el puntet :S

Òscar (P.)

Anònim ha dit...

al final quan juguen hugo i franjo...ja hi ha hora per a la partida???

Anònim ha dit...

A vore. No vos estreseu tant en la partida de Hugo i Franjo i prepareu-vos bé la vostra. Tranquils que Hugo i Franjo jugaran abans de les partides de la segona jornada. Lo bo se fa esperar.
Recordeu la cassalla per al dissabte. Si pot ser de la marca Filador.

Representant de Hugo.

Anònim ha dit...

eixa marca de cassalla és una mica del palo, no?

Recordeu que si algú es vol presentar per a formar part de la Junta Directiva ho podrà fer el dissabte, excepte per a President, claro, que és càrreg vitalici.

Anònim ha dit...

Un trinquet personal per a Xatet o eixa junta al carrer...Eixa és la demanda.

Respecte a la partida Hugo - Franjo la gent volem vore'ls en acció...o és partida a portes tancades? La penya el Xato no hem muntat altercats, per tant no entenc la clausura del frontó. Eixa junta me sentirà.

Filador

Anònim ha dit...

clar ..la gent tenim ganes de veure jugar a un dels favorits a guanyar la lliga...no estaran els possibles guanyadors de la pilotto manipulant la partida per guanyar més diners no?? no estarà algun membre de la junta implicat??...açò està adulterat...jo proposo a Calderon(ex del madrid) com a president del club!!!

Anònim ha dit...

Ho acabo de llegir al MARCA, increíble.

Titular: XATET, ENTRE LA “PELOTA” Y LA PARED. Por Antonio Lobato.

Ciertas filtraciones en el mundo de la pelota valenciana indican un cambio de rumbo en el devenir del jugador más prolífico y deseado en la cantera, Xatet lo Roig.
Parece ser que los continuos rifi-rafes con su representante, Filador de Filo, podrían llevar a la ruptura de este tandem demoledor.
Por todos es sabido que su relación está pasando por horas bajas, pues los últimos resultados no han acompañado a este mito viviente de la pelota. Por ello, los socios (4) han dictado sentencia y piden la cabeza del presidente, pues la confianza en el jugador no ha mermado.
La gota que colmó el vaso se produjo este pasado sabado. Xatet fue visto en un karaoke de un conocido local de la movida benicarlanda. No solo cantó temas com “Amante Bandido” de Miguel Bosé, sino que además consumió múltiples cervezas junto con chupitos de espirituosos. Parece ser que Filador tuvo que pararle los pies, voceando alguna palabra subida de tono (cual Lopera en ataque de ira).
Tras el altercado, las declaraciones de Filador no se hicieron esperar: “Este xiquet me porte pel camí de l’amargura. Es més difícil de controlar que Romario en mig d’una conga”.
Xatet fue más hermético en sus declaraciones cuando MARCA le preguntó sobre el asunto: “Jo sempre ho he donat en la canxa. Estos últims resultats no han sigut bons, però estic treballant dur per remendar els errors. Sobre el president no tinc res a dir, ell fa la seua feina i jo la meua, lo meu són les pilotes i lo seu les paraules. La relació no és del tot positiva, però estes coses passen. Una cosa és l’esport i l’altra la vida privada”.
Nadie sabe como acabará el asunto, pero puede que la proxima aparición en escena del presidente sea para declarar la ruptura y dejar el cargo. Nombres como Xorx suenan como futuribles de la “Penya el Xato”, pero esto le obligaría a dejar la presidencia de “Arrea-li Bona”… y tal vez en manos del conocido pintor valenciano Filipi de los Filipis.
De producirse estos acontecimientos nos encontraríamos ante el escandalo deportivo del año, por delante del abandono forzado de Calderón por el caso del “Pucherazo Madridista”.
Estaremos al corriente.

Anònim ha dit...

Redéu com está el món.
Espero que Filador fique les cartes damunt la taula. Al soci no se'l pot enganyar!!!!

Soci nº3 de la Penya el Xato.

Anònim ha dit...

avui, 23 de gener del 2009, 11.000 visites al blog.
Si la penya el Xato tinguera tants socis, eixe president ja no estaria al palco.

Anònim ha dit...

ja estan els del marca intentant desestabilitzar al favorit...com sempre!!! Tot fum....xatet en un bar bebent??? no m'ho puc creure....A
Xatet no me l'imagino dormint-se a les 6 del matí en la barra d'un famós bar de ma moguda benicarlanda...o si??

-possible rival de xatet en quarts...no en la barra.

Anònim ha dit...

La partida entre Hugo i Franjo és dema dissabte a les 12, amb les portes obertes i el culet ben apretat (el meu, claro).

Franjo

Anònim ha dit...

Resultat del partit:
Hugo 25
Pellicer 8

Anònim ha dit...

Indignació, aquesta és la sensació que s'ha tingut quan en la reunió de socis d'avui dissabte, em trobat la porta del casal municipal tancada i cap resposta des de l'ajuntament. Sí senyor@s, s'han oblidat de nosaltres.
Menys mal que el Antonio, el responsable del MUCBE, ens ha cedit la sala de premsa i hem pogut fer la reunió de sòcies. Això sí, d'açò correrà tinta pel setmanaris....
PD: En aquesta reunió s'ha decidit fer a José Garrido millor esportista del club de pilota de l'any.
Felicitats a tots i que demà guanyen els millors.

Anònim ha dit...

i una altra cosa que hauria de sortir als diaris...on estava la penya el xato??? i els del diari marca?mareeeeeeeee que poca professionalitat
lo de l'ajuntament...vergonyós...una més que ens fan..
felicitats a jose...mooooltttttttt per el mestree

Anònim ha dit...

He mirat les feches de les partides i he vist que de esta segona partida de lliga a la proxima hiha un temps massa gran. Jo la ficari per a meitat de febrer.

Esteller

Òscar Nos ha dit...

No em sembla bé que hem de canviar les partides de dia, jo crec que estan bé com estan, pel simple fet que es va acordar que entre jornada i jornada passaria un mes, i entre la primera i la segona hi ha hagut tan poc temps de separació perquè es va haver d'aplaçar pel mal oratge, no se si ho recordes... Si no estas d'acord com vam quedar fa un bon temps, ara no es hora de dir-ho, ja es va decidir, i el que està decidit, decidit està. Jo crec que les dates estan bé, no hi ha que canviar-les, i crec que si s'ha de fer un canvi s'hauria de decidir per unanimitat, perquè no els que no estem d'acord ens hem de "fotre" per els que ho volen canviar...
No res més, esta es la meua opinió, ens veiem pel frontó!
SALUT I FAL·LERA!!!
Òscar

Anònim ha dit...

Avore, el tems de jornada a jornada des de el prmier moment vam dir que seria un poquet llarguet, si no men recordo malament.
Crec, millor dit es deu fer com es va acordar per escrit , i votar per la majoria a la reunio.

Ens veiem a la pista!;)

Anònim ha dit...

Jo eixe dia no vaig anar a la reunio aleshores que nose com es van quedar si se pasava un mes entre partida i partida o que.

Esteller

Anònim ha dit...

com han quedat a l'última partida?

Anònim ha dit...

25 pa mayà 20 per tito. Se'ls ha acabat la corda als germans per aquest campionat. Però que es conega que no quedarà així, i l'any que bé.... prepareu-vos locos!!!. I la partida que queda serà per recordar i més d'una piloto saltarà pels aires.
Titot

Anònim ha dit...

Ah caram, llavors la lliga comença a despejar el camí cap a la final!

Si no m'equivoque

Al grup A, Esteller i Manyà, classificats els dos, jugaran pel primer lloc.

Al B, el mateix amb Jon i Mañes

Al C, tenim Tufarret classificat amb 2 victòries. La segona plaça sortirà de la partida entre Carceller i Xarli.

I al D, pot quedar en un triple empat a 2 partides guanyades si Hugo venç a Òscar i Pellicer a Jordi. Llavors caldria treure les calculadores!
O fins i tot, encara que més enrevesat, un triple empat a una si Òscar guanya a Hugo i Jordi a Pellicer, tot i que el pilota-average sembla beneficiar a Hugo.

Jornada interessant la de l'1 de març, pos!

Anònim ha dit...

Bones gent, he trobat una tenda de pilota vasca, us dis-ho aqui el link: www.ciao.es/sr/q-euskalduna+pelota

SaluT Companys!!!

Anònim ha dit...

No he pogut estar amb la penya i amb el club perquè he tingut que acudir a uns cursos d'estos de tot el cap de setmana. M'estic ficant al dia de tot el que ha passat, que pareix que és molt. Enhorabona a tots els que estan classificats i sempre amunt Xatet!

Filador

Anònim ha dit...

Bon dia companys!
Gran jornada la d'ahir, i gran jornada la que queda per davant. Esperem que el 1 de Març l'èxit d'assistència, tant de pilotaris com de públic, siga el mateix o més.
L'enhorabona a José pel títol que s'ho mereix de totes totes.
Sobre el tema del casal indignació total...ja sabem que no podem confiar massa en els nostres benvolgudíssim i il.lustrisims i que caldrà buscar-nos la vida per tirar endavant.
Però a veure que diem a la premsa...jo soc partidari de que es conte el que va passar, adjuntant la instància com a prova de la incompetència. Però també espero que s'explique la veritat amb total objectivitat, sense escudar opinions personals en el nom del club (que en som molts).
Bé xiquets, molta salud i molts d'ànims per enfrontar el que ens queda per davant. I una forta abraçada.

Juanito

Anònim ha dit...

Ok nens.

Acabo de llegir la carta i per la meua part suport absolut. A veure que respon als interrogants que han quedat oberts...si es que algú te ous u ovaris de respondre'ls.

Gracies al redactor.

Juanito.

Anònim ha dit...

Encara no estan totes les fotos...ON ESTAN!!!!?

Anònim ha dit...

Lo de ahir va ser una gran festa de la pilota a benicarló. Un gran èxit d'assistència i sobretot de joc. Es van veure unes partides molt molt.
Al picasa ja hi han penjades algunes fotos.
Adeu i saluttt!.
PD: Jo també m'adherisc a la carta.
Titot.

Pedro M.P ha dit...

Doncs no sé si es pot tindre accés a la carta, o és cosa de la directiva del club. Siga com siga, el meu suport per a la junta i per a tot el club. M'agradaria estar al corrent de com va anar la reunió, però això ja m'ho podreu contar...Estic rabiós per quedar-me sense les partides de diumenge...passeu fotos al Tro. Salutacions.

Anònim ha dit...

Per mi suport absolut, encara que canviaria algunes dades que no són del tot correctes, així no ens podran tirar res en cara.

Avui estic fet pols de la partida d'ahir, va ser dura.
Penso que podríewm adelantar una setmana la próxima jornada, és una proposta, ja ho parlem en una propera reunió.

filador, la reunió va estar de luxe. Ja te contaré els detalls.

Anònim ha dit...

be una jornada molt bona per a la pilota...tot i haver perdut (mes val perdre en una partida així d'emocionant i amb un jugador que ha demostrat haver millorat molt els seus defectes i ser un dels més competitius de la lliga...felicitats esteller!!) la veritat es que personalment estic molt satisfet perquè cada cop hi ha més públic al frontó i perqué aquest públic cada cop enten millor el joc i sap reconèixer els bons punts...es a dir a més de l'espectacle estem fent pedagogia de l'esport i això es clau per a que l'afició es motive...

Que conste que tito i jo estem fora però ara tindrem més temps per preparar-nos per als tornejos que ens esperen..mentre la resta de rivals estaran cansant-se en la lliga...jajaja i no us perdeu la partida entre germans que anem a fer pilota espectacle jajajaa salut i felicitats als classificats i als eliminats

Anònim ha dit...

Bruno penja les fotos d'ahir

Anònim ha dit...

no vull...es mi tesoroooooooo

Anònim ha dit...

Guardal ben guardat que encara tel pillaran!;)

Jajajajaja



Ens viem al fronto!

Anònim ha dit...

Ieeeeeee i les fotos???

M'esteu rallant ja....ASTIAO!

Anònim ha dit...

Hola pilottos!
Sobre la modificació suggerida per a l'article del dissabte, opinió personal això sí, jo preferia l'anterior. Però esta tampoc me sembla mal eh!
Però com cal decidir entre tots, ho deixo en les vostres mans (que sou els que esteu al poble i vos ho curreu de veritat).
Bueno xatos, fins la proxima.
Salut!!!!!

Juanito.

Anònim ha dit...

En qué se parece una casa deshabitada y una que se quema?...que en la que se quema salen llamas y en la otra llamas, y no salen.

El aburriment

Anònim ha dit...

Hola gent!

En una de les meues visites al blog mai interesat per a borer els resultats d ela lliga....I NO ESTAN FICATS!!!
Ja sabeu, si no teniu molta faena podrieu ficar els resultats :-)

Vinga Gent!

SaluT!!!

Anònim ha dit...

les fotos ja estan impacients....encara falta alguna però aquí un servidor està enfeinat i té el temps que té..a més a més que el picassa eixe mas molt lent per carregar fotos...no es pot muntar una carpeta directament??? només poden pujar-se fotos de 5 en 5??ja direu alguna cosa....i gaudiu les fotos...no us perdeu la del petonet entre oscarN i jon (crec)...ahí hi ha temaaaaaaa!!!!Salut
També hi han fotos de la porta als nassos al casal.

Anònim ha dit...

Hola Agut, per a pujar moltes fotos juntes a Picasaweb hauràs d'utilitzar l'Explorer, ja que estos de Picasa no deixen pujar més de 5 fotos a l'hora amb altres exploradors tipo Firefox o similars.

Ho he descubert ara fa un rato, i m'ha deixat pujar les 100 fotos de la primera jornada.

Una llàstima que no es puga fer amb el Firefox.