dimarts, 14 de juliol del 2009

Partida Santa Magdalena


Hola de nou, el proper diumenge 19 de juliol a les 19:00 hores jugarem a Santa Magdalena en la modalitat de raspall. El carrer on jugarem serà el carrer Alcalà de Xivert, en la zona del centre del poble.
Aquesta vegada participarem en les festes d'aquest petit poble del nord del Maestrat, emmarcat dins de la nostra estimada Serra d'Irta, gràcies a la col·laboració de la colla de joves de Santa Magdalena de Polpís i al seu Ajuntament, que han decidit que l'esport de la Terra torne a sentir-se pels seus carrers.
Tots aquells que vulgueu participar en la partida o vindre a veure-ho sols cal dir-ho i organitzarem la marxa.

Adeuuuu

12 comentaris:

Anònim ha dit...

A Santamalena.
PA RUS!

Anònim ha dit...

Per a qui vulga allargar-se, s'ha quedat a les 17:30 en l'olivera del marqués, per començar a fer camí.
Ens veiem per st malena...

Òscar Nos ha dit...

Ei, mun pare m'ha dit que potser els desaigües s'ens traguen les pilotes, que portessem un poc de cartró per per a tapar-los i aixi evitem poder perdre pilotes.
Si algú te cartró que en porte.
Òscar

Anònim ha dit...

Val oscar, encarregat de portar unamica de cartó que sols tens que buscar-ho. Vinga home, ens costa a tots el mateix.
Gràcies.

Agut ha dit...

per cert..segons un correu intern..sembla que l'alcalde del poble i el regidor d'esports han demanat diners a la generalitat per a fer un trinquet i inclós s'han desplaçat a xilxes per veure les instalacions....costa de creure però si és cert seria una notícia espectacular!!!!ja veurem com es desenvolupen les coses però és un pas important...genoves i alvaro per a la inauguració..i com no garrido fent de feridor..

Xorx ha dit...

Si Agut, la notícia m'ha sorprés moltíssim, l'he vist en el Vinaròs News, en l'Edició 318- Del 20 de juliol al 2 d´agost de 2.009, en la secció de Benicarló, la notícia està dins del Titular "El edificio administyrativo estará listo para 2010"
El dijous reunió, a les 19:30 al lloc habitual.

Anònim ha dit...

oe,oe,oe,oe!!!; tot i que dels polítics ens hem de creure la meitat o res, el cert és que si surt a la premsa i fan aquestes declaracions, vol dir que ho estem fent bé. El club funciona i ho estem fent bé, cadascú en el seu paper, tant els que es munten les mans, com els que venen com les penyes dls pilotaris, la premsa; cal felicitar-nos i continuar en aquest camí.
El dijous reunió i ja en parlarem.

Anònim ha dit...

Ara avore quan de temps tarden a construïr-lo.

Agut ha dit...

encara han d'aprovar-ho, rebre els dinerets per fer-ho, triar el lloc...jo crec que si s'arribara a fer seria una mostra de que som més que un club (ho sento pels madriles..jejej)i de que si anem fent les coses bé, junt amb l'enfonsament del futbol sala benicarló..ens podríem convertir en un dels cinc esports locals que més genteta arreplega (molt per damunt del handbol, basket, futbol....)...ara a ficar veletes a sant bertomeu per a veure si tot açò es cert..salut

Anònim ha dit...

Molt bon resultat la sortida a Santa Magdalena...

Lo del trinquet a Benicarló...mareeeeeeeee

Anònim ha dit...

Hey penya, s'està preparant un viatge a tírig per veure les partides de frontó de les festes del poble. Jugaran dos parelles del Tírig (una d'elles baixarà a Benicarló per participar en el trofeu ciutat de Benicarló, en plenes festes locals), una partideta dels veterans (genovés entre ells) i una partida de professionals on estarà al rest Álvaro i Núñez.
Les partides són el dimecres 29 de juliol. En la reunió de demà es concretarà l'hora de quedada i el lloc. Ja es dirà al bloc i qui vulga que vinga.
PD:a la nit hi han correfocs de Xarxa Teatre; perfect!.
titot

Anònim ha dit...

Zakaj pa ne:)