dimarts, 7 de juliol del 2009

Resultats del Campionat d'estiu per Parelles

Bon dia, després d'un cap de setmana d'intenses partides, els resultats de les mateixes van ser les que es detallen a continuació.

Partides Classificatòries del dissabte:
Jon-Eric & Agut-Garrido: 31 - 22
Hugo-Mañes & Oscar P.-Pellicer: 31 - 28
Tito-Esteller & Rafa-Carceller: 31-16
Xatet-Carlos & Jesus-Oscar N: 31 - 20

Les parelles gunayadores es van classificar per jugar les semifinals i finals del diumenge, i les partides van quedar així:
Hugo-Mañes & Tito-Esteller: 24 - 31
Xatet-Carlos & Jon-Eric: 16 - 31

I la final del Campionat d'estiu per parelles la van disputar les parelles guanyadores, i el resultat va ser:
Tito-Esteller & Jon-Eric: 36 - 41

La parella gunayadora del Campionat d'estiu van ser Jon i Eric. Moltes felicitats per aquesta nova victòria.
Les parelles que van disputar la final seran les representats del Club Arrea-li Bona en la partida de Festes Patronals de Benicarló que serà el dissabte 29 d'agost.

I una vegada més, moltes gràcies a tota la gent que vau vindre a disfrutar de la pilota valenciana en el nostre poble.

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo millor de les partides la triple bolea consecutiva de Xatet, amb punt inclós.
A veure qui supera això.

Anònim ha dit...

Qualsevol

Anònim ha dit...

ESTELLER CRACK!!!!


Penya El Xato

Anònim ha dit...

Gran torneig, s'ha vist un nivell prou més alt que en altres ocasions.

Anònim ha dit...

El Xatet se'n va sortir, certament! Ara comencem a veure al pelotari que hi ha sota l'aparença d'home rude.
També cal destacar el nivell que han assolit els jóvens del poble. Els tres que han arribat a la final tenen nivell per inscriure's en algun campionat a nivell provincial o regional. Sobretot Jon i Esteller. Tufarret té un altre estil i molt que aprendre, sobretot el caràcter i l'estratègia. Això de parar a veure quan et surten mal dos cops... no sé si fora de Benicarló li ho permetrien.
I una última cosa que destacar; el públic infantil que va venir a veure les partides. Entre ells estavan els campions de l'escolar de raspall això és molt important.
Per revisar; la publicitat que es va fer de l'acte. Només amb els cartell i tant tard no és bo. De fet hi havia molt poca gent no vinculada al Club o familiars i amics dels pilotaris i la premsa local ni se n'ha assabentat.
Fot-li bona amb la pilota.

Pedro M.P ha dit...

La premsa local s'assabenta del que li bé de gust i poc més. Xatet ha millorat molt. Jo crec que tots els jugadors del club ho han de forma evident en sols dos anys, i és cert que les parets del frontó sonen diferent...les partides són millors i per tant els que anem a veure-vos jugar veiem més justificada la cervesa que mos fem al coromines.
En els més joves s'ha vist la major projecció, encara que personament tinc clar que alguns dels 'seniors' podrien allargar un poc més la seua hegemonia de ficar-li el temps i les ganes dels jons, tufarrets i estellers...Els tres han sigut protagonistes a les semifinals i final de la lliga individual i a la final de diumenge en el torneig (copa confederacions, toyota etc...) d'estiu per parelles. S'ha d'acceptar: són els jugadors 1, 2 i 3 del club avui dia (cadascú tindrà el seu ordre)amb algun que altre Hugo que pot ficar-los contra les cordes.
Com a Xatista m'alegra veure que disfruta molt més jugant...se pot perdre, però perdre gaudint del joc que s'ha fet sempre és millor.
Jon i Tufarret eren els favorits de la final, mereixedors guanyadors sens dubte, però personalment vaig endur-me molt bon regust del joc que van oferir durant totes les partides Tito i Esteller. Perfecta col·locació dels dos en cada pilota, esplèndida demostració de la picardia de tots dos i millor enteniment en una parella que espero es repetisca en altres cites. Junt a uns quants dels amics que anem a criticar-vos des del fons de la pista, vaig fer un seguiment a Esteller. Sols puc dir que este xaval té molta fusta i el progrés que li hem anat veient en els últims temps mereixen la consecució d'alguna competició. Segur que li arriba.
Res més, espero que Juanito i Hugo puguen defensar la faixa al octubre, Felicito a Jon i Eric per tornar a ser una vegada més els millors i enhorabona al club per l'èxit d'aquesta cita.

XATET NEVER WALK ALONE!!

Anònim ha dit...

Collons Filador, quin anàlisis més acurat.

Anònim ha dit...

A vore si també es comenten les altres partides... que aci nomes veiem dels finalistes i de Xatet...

Anònim ha dit...

Essa es la verdá del mundo...I AVAN!
I a vore si parleu d'Emilio José, que al xaval el teniu ahí apartat Astiao!

Anònim ha dit...

garrido crackkkkkkkkkkkkkkkkkkk..ja veurem estos joves als 70 anys si juguen com el mestre

Anònim ha dit...

Parla tu mateix de les altres partides no te fot!

Tufarret ha dit...

Hola gent, com no sempre hi ha algu que ha de enbrutar este blog, jo com a jove i a inecsperiencia que tinc trobo que esta un poc mal criticar a la gent i primer no fijarse en un mateix...al fronto esta permitit parar per a veure i podeer descansar, i si el arbit no me dissaria faria el que el arbit me diguera, pero ei..anonim te pots fer arbit, nomes has de parlalo en el club ;-)

Cuidat anonim, i tranquil que no me pico, que sempre un poc de raó pots arribar a tindre.

A cuidar-se!!

Anònim ha dit...

A veure o a vore ?

Anònim ha dit...

Ahí Tufarret, tens raó.

Quan es juga es té tot el dret a parar, descansar i pegar un traguet. I si es fa quan pitjor et van les coses millor encara, així et pots serenar, recapacitar i fer una mica de joc psicològic.
A voltes sembla que ens vaja la vida en acabar ràpid les partides i traem super ràpid, inclús no deixant temps ni a preparar-se al rest en algunes ocasions.
Els temps morts existeixen en un munt d'esports i serveixen precisament per al que he dit: per parar el temps, descansar, canviar de tàctica si escau, i possar nerviós al rival si fa falta.
Per a que no hi hagin problemes seria convenient reglamentar-ho un poc i dir quants temps morts es poden fer i quan han de durar; així com possar un temps màxim per a la treta. Són detallets que poc a poc es poden incloure en els tornejos per millorar el funcionament.
Crec que a les partides de pros el sistema funciona més o menys així. Què vos pareix?

Juanito.

PD: Salutacions per al crític de la faixa, abans de que diga algo...

Anònim ha dit...

Salutacions rebudes Juanito però no tens raó. Les partides deurien de ser sense parar ja que és un esport molt poc sacrificat, a penes sueu.

PD: Com està la faixa, ja la tens almidonà ?

Òscar Nos ha dit...

A penes suem?? Pos sere de suar facilment... perquè acabo xopet...
I mira, que jo corro poquet...

Anònim ha dit...

Gent tant madura,..,que no sabeu parlar a la cara, que sempre parleu per aqui?Segur que qui ha escrit aquestes paraules li ha donat la mà a Tufarret, i li ha felicitat per la victoria.
Falsos!!!.


Paralues de un jove espectador.

Anònim ha dit...

Esa penya, cóm camina pel blog.
Tot és opinable, i no crec que s'estiga desmereixent a cap dels jugadors. Cal veure-ho amb més tranquil·litat tot el que es pot dir en el blog. És una ferrament d'expressió i pot servir per fer guasa , coordinar-nos o criticar o alabar el joc o el club.
A més el fet de descansar o parar per beure és un dret que hi ha, agrade o no i pot fer-se quan uno vulga. Així que no cal fer un problema d'un comentari del blog, lliure i respectuós, (jo no li veig mala llet).
Ens veiem en la propera reunió o en el trinquet.
Titot.

Anònim ha dit...

I respecte les partides, molt bon joc i molt interessants. Però el tema de la difusió ens ho hem de mirar i millorar-ho.
Ara a preprarar-se per a festes i el trofeu Ciutat de Benicarló.
La partida serà el dissabte 29 d'Agost a les 17h en el Coromines. Per a que aneu fent boca...
titot

Anònim ha dit...

Hey que sapigueu que el proper diumenge dia 19 a les 19h tenim partida en Santa Magdalena per jugar a raspall. Aneu entrenant i a veure cóm ens surt. Ja ho parlarem.
titot

Òscar Nos ha dit...

Esta tarde uns quants anirem al frontó a entrenar per a raspall, si algú vol vindre que porte pilotes per a jugar, que les que tenim son de tek i com que no anirem a trencar-nos les mans no?XD
Au ens veiem!

Anònim ha dit...

Zakaj pa ne:)