dissabte, 5 de setembre del 2009

Tírig, uns dignes campions del "I Ciutat de Benicarló"

El primer torneig "ciutat de Benicarló" celebrat durant les passades Festes Patronals, en l'últim dissabte, va tindre una parella guanyadora molt digna i que va oferir un nivell de joc superior a la resta. En el torneig, van participar diferents clubs de la província, un fet insòlit en la localitat, i que va motivar que el públic s'apropara fins el frontó de l'IES Joan Coromines.Les dos partides semifinals van enfrontar la parella local Jon i Tufarret davant la parella de Castelló Vicent i Carles. Els locals van oferir resistència tota la partida, però la qualitat de joc de Vicent va fer ensopegar a la parella d'Arrea-li Bona. Per altra banda, la segona semifinal entre Esteller i Manyà i la parella de Tírig, va estar molt igualada, fins que a mitja partida els tirigians van forçar més les tretes i van acabar guanyant l'enfrontament.
Per finalitzar, la final on s'enfrontaven els jugadors dels clubs de Castelló i Tírig, va ser d'un nivell mai vist en el frontó del Coromines, cops de brageta, de bot i braç i uns atacs de bolea que van fer alçar-se al públic en certes vegades.
Tot i això, l'hora de la partida, que va ser imposada per l'organització de les Festes Patronals al Club Arrea-li Bona, va provocar que la nit caiguera sobre el trinquet, deslluint l'espectacle que els jugadors estaven oferint. A la fi, va ser la parella de Tírig la qual va fer-se amb el trofeu del torneig "Ciutat de Benicarló".
Des del Club Arrea-li Bona, volem agrair als Clubs de Pilota de Tírig i Castelló, l'esforç de vindre al poble per poder participar en el I Torneig Ciutat de Benicarló i a tot el públic que va vindre per gaudir de les partides. A més podem assegurar que a les nostres parelles els espera un hivern ple de partides, ja que participaran en el campionat de galotxa de Torreblanca.

31 comentaris:

Anònim ha dit...

mol bona actualizacio, fins al dijous 8 a les 8 jeje

Esteller

Anònim ha dit...

dimarts 8 a les 8

Anònim ha dit...

Ei gent a la reunió jo no podré anar que ja estic instalat a Reus.

un salut!

Jesús

Anònim ha dit...

val pos aj anirem natros a fdete la reunio a reus.

Tufarret ha dit...

Ei gent, si teniu fotos del del Torneig Ciutat de Benicarló penjeules.

Anònim ha dit...

Jo ja m'he inscrit al torneig de torreblanca

Esteller

Anònim ha dit...

Molt bé esteller, tu contra tots.
Per les fotos estic intentant fer-ho però tinc problemes amb l'ordinador i em costa. A una mala us deixaré el llàpis de memòria i us les passeu.
Vinga ens vem al frontó.
Titot

Anònim ha dit...

Les fotos ja estan al picasa.

Anònim ha dit...

Al picassa tambe hi han fotos de borriol, si algu en te mes que les penje ja que les meues no son de bona categoria jeje.

Esteller

Anònim ha dit...

Jon, que tens la carta pals socis i sòcies preparada? Mira que ha d'estar pa ahir, nen.

Pedro M.P ha dit...

JORDI LORES, EL MEJOR PRESIDENTE DE ARREA-LI EN DÉCADAS


Associació de Veïns de la Penya Xato

Anònim ha dit...

El dia 13, dia de la pilota valenciana els de punt 2 van dir que proximament es fara el trinquet a Benicarló aixi que anim que ja ho tenim açi.

Anònim ha dit...

Jon, molt bé per la carta. Li he fet un parell de correccions ortogràfiques i gramaticals, però ja la tenim preparada per enviar. Ok!

El xonas de museros ha dit...

Perfecte!

Unknown ha dit...

Gent, el dimarts passat em vaig fer una fisura al dit, i me van dir dos setmanes sense fer res, es a dir poder jugar entre totes. Però ahir vaig anar al metge, i aquest mirant per segona vegada la radiografia va vorer DOS fisures...i em va dir que tinc que estar en mes sense jugar, perque tinc possibilitats de que es trenque. Aleshores no podre jugar el dia de les paelles, la partida de esteller & jon contra tufarret & bruno.
Res més pilotaris.

Salut!

Anònim ha dit...

Osti tu, això és serio!!
també diuen que aguntar gots en cubitos va bé pa la recuperació :-)

cuida't

Anònim ha dit...

i si dins del got hi ha beguda millor jaja

Anònim ha dit...

drogats!!!

Anònim ha dit...

Hola, dema a les 4 de la tarde tufarret i jo anirem a entrenar al fronto, avore si algu s'anima.

Esteller

Anònim ha dit...

Hola, dema a les 4 de la tarde tufarret i jo anirem a entrenar al fronto, avore si algu s'anima.

Esteller

Unknown ha dit...

al final eric no pot anar, algu anira?

esteller

Unknown ha dit...

ola, el dia 18 d'octubre el juga la final individual d'escala i corda al trinquet de sagunt. El plan es anr a vore la partida. Jo el mes segur es que hi vaja.

Unknown ha dit...

quan es fa la proxima reunio?

Anònim ha dit...

Vam fer reunió el dimarts passat. La propera l'hem de fer el pròxim 6 d'octubre.
Si vols el dissabte de tarde hi anirem a jugar un ratet al coromines i t'expliquem el que hem decidit i les feines que hi han.
Titot.

Anònim ha dit...

em pareix correcte, el dissabte a quina hora anireu?

Esteller

Anònim ha dit...

no funsione lo correu vaketa bona?

Jon ha dit...

Ei, he parlat en garrido i li he comentat que el dia 4 de ferir els dos. Un per a rojos i el altre per a blaus, a ell li ha paregut molt millor perque no fa tant d'esforç. I jo per a fer aquesta tasca no tinc cap risc de fisures jeje.
Si vos pareix bé, es faria aixi, a Jose li a paregut perfecte.

Una abraçada companys.

Pedro M.P ha dit...

Jo tinc que recordar des d'ací a un tal Jon, Tufarret i especialment Óscar Nos que mos vam fer unes fotos amb un tal Genovés, Sarasol i Fredi...Doncs bé, on estan eixes fotos? I no me val el Picassa, que són de baixa resolució. Podeu enviar-les si pot ser a benicarlando@gmail.com

gràcies.

Anònim ha dit...

Totes les fotos les te Oscar. Es ell el que te les te que eneviar.

Anònim ha dit...

Aixó, eneviar-se-les a filaor.

Òscar ha dit...

Es una palissa enviar-les per correu... es que m'aniria millor passar-les per un pen o algo... es que podria tardar hores i hores per passar-les...