dimarts, 6 d’octubre del 2009

Profies de Tardor i paelleta

El passat diumenge 4 d'octubre vam gaudir d'una magnífica paella, cuinada pels xefs del club Xatet i Xarlie. No va faltar de res, ni la clàssica posada en escena com Manolito, famós restaurador de la ciutat.

Abans i després de la paella es van jugar diferents profies. La profia individual entre Esteller i Tufarret la va guanyar el primer, i en la profia per parelles d'abans de dinar quasi salta la sorpresa, ja que Pelli i Karçe van fer una gran partida contra Manyà i Tito.
Des del Club de pilota agraïm a totes les persones que vau acudir, i us esperem en les pròximes cites entorn la pilota valenciana.
Arrea-li Bona!!

58 comentaris:

Anònim ha dit...

Xe tú quina fartà de xuclà gambetes i xirles!
Enhorabona als xefs per la paella i per la partidassa que mos van oferir.

Xatet forever!

Xorx ha dit...

Vicent Ferrer acava de fer la crònica esportiva del diuemenge a Cadena Ser, a l'informatiu esportiu d'avui.
Moltes gràcies Vicent per donar difusió a la pilota valenciana.

Anònim ha dit...

Veig la foto d'un arròs en marisc però no veig la paella. Juanito que opines? Te veig molt afaenat a la foto, no t'hauràs passat a l'altre bando no?

Anònim ha dit...

En resposta a l'anterior comentari només me cal dir:

http://www.youtube.com/watch?v=3mR98oljRAw

Això és el que me sugereix.

Juanito.

Anònim ha dit...

Per si no ha quedat clar.

ME LA PELA

Unknown ha dit...

ola, dema eric i jo anirem al fronto a les 4 de la tarde per si algu es vol pasar

Anònim ha dit...

PUM,PUM...PUM,PUM

Anònim ha dit...

mira que convocar reunió de la plataforma el mateix dia i hora que del club...

no sé pa que voleu agendes, fills meus!!

sort que almenys la crònica arriba calenteta i ens enterem.

Au!

Òscar

Anònim ha dit...

Frena Òscar...

Anònim ha dit...

Perdona, però que jo sàpiga la plataforma i el club no és el mateix.

A vore si feu la reunió el dia que jo tinc reunió de guinyot? No me fastidieu.

O a vore si fareu la reunió el dia que tinc encaje de bolillos?

Unknown ha dit...

ola, el paasat diumenge dia 4 em vaig deixar les 2 camisetes (la blava i la roja) si algu sap qui se les a endut pieumeu per açi gracies.

Esteller

Anònim ha dit...

esteller ho perds tot ...jejej entre les claus de la moto i les samarretes ..el diumenge ho vas perdre tot menys la partida..que vas jugar a un nivell molt alt..a veure si hi ha sort i les trobes...salut

bruno

Anònim ha dit...

gent, avore si algu pot passar el power point que va fer victor i algu mes. Vinga, salut.

Esteller

Anònim ha dit...

Buenos días, tenía una duda para ver si alguien me la puede resolver.
Ayer busqué en la feria de las entidades su están.
Pero en deportes solo encontré una paradita, con algunas pelotas y un papel para firmar para no se qué dela television, y pegatinas de valenciano o algo así.
¿Era eso su están o un chiringuito multiservicios?
Es que estaba interesado en firmar para que hagan un trinquete, pero ese papel no lo encontré. En cambio si había cosas para firmar que no tenían nada que ver con la pelota.
Por favor. A ver si alguien me ayuda. Gracias.

Anònim ha dit...

Primer parla en valencià i despres t'atendrem...

Anònim ha dit...

Hombre, responderme ya ha sido una atención.Gracias
Vuestro silencio es más que una respuesta, pues denota que no tenéis argumentos para justificar que no sabéis separar deporte de politica.
Politiqueo no, deporte sí porfavor.

Anònim ha dit...

¿?

Anònim ha dit...

¿?

Anònim ha dit...

¿?

Anònim ha dit...

¿????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????'

Anònim ha dit...

Hola anònim, gràcies pel teu comentari, si no vas poder disfrutar de l'obervació del material relacionat amb la pilota valenciana perquè vam exposar-hi altres temes que van captar molt més la teva atenció, pots passar-te a practicar esport per la pista del frontó Ies Joan Coromines les vesprades dels cap de setmana.

D'altra banda, no vivim de la gestió d'aquest blog i per tant, que hagis esperat menys d'una hora en rebre una resposta és una resposta més que ràpida. Així que agrairem els teus comentaris, sempre i quan siguen respectuosos amb nosaltres i amb el club.

Si vols més informació no dubtes en demanar-la.

Anònim ha dit...

Bien.
Gracias por la contestación anónimo, aunque no sea una respuesta a mi pregunta. Además no he esperado una hora para la primera respuesta, sino 42 minutos para ser exacto (sin contar la retaila de interrogantes que se han colado por el medio).
Ahora al tema. Si no me equivoco el están que ustedes montaron estaba relacionado con el deporte de la pelota. La pelota, si no me equivoco, puede ser jugada (o vista) por gente que apoya, o no apoya, o le de completamente igual el tema de TV3.
Lo que no encuentro lógico ni adecuado que se recogan firmas de esa plataforma en un están dedicado al deporte. Lo correcto hubiera sido solicitar un están independiente para tal efecto y no mezclar temáticas.
Digo todo esto por respeto a la gente del club que puede que no le interesen estos temas y que únicamente le interese la faceta deportiva de la pelota, como a mí por ejemplo.
También decirles que soy miembro del club, así que no necesito acercarme al frontón para ver pelota, pues ya lo he hecho (y seguiré haciendolo) varias veces. Aún así agradezco la invitación.
Bueno, espero que no se rechaze esta reflexión por el simple hecho de estar escrita en castellano.
Gracias de antemano por la atención que me han prestado.

Anònim ha dit...

Si eres del club... per què no dones la cara...? Trobe il·lògic el que fas...

Anònim ha dit...

Tienes mucha razón, si el deporte es la pelota, no hay porque poner una plataforma que no tiene que ver nada con la pelota. Aplaudo tu comentario.

Anònim ha dit...

Buenos días.

Veo que no hay respuesta a mis dudas y es más importante saber mi identidad (supongo que para señalarme), que resolverlas. A mí siempre me ha interesado más el qué, que no el quién, y puede que para muchos eso sea ilógico. Y como esto no es una pelea de barrio como para dar la cara, no pediré la identidad del o de los que me están respondiendo.

Por otra parte, dar la cara sería responder y dar una explicación al porqué de las reivindicaciones expuestas el domingo en un acto destinado, en nuestro caso, a una entidad deportiva.

Vuelvo a exponer la pregunta por si con anterioridad no había quedado clara.

Gracias de nuevo.

SR X

Anònim ha dit...

Açí tens una resposta.
Si et vas trobar la recollida de signatures en l'estant és perquè la identitat d'una comunitat està representada per molts aspectes, com l'esport, la gastronomia, els balls populars o la llengua.
En el club s'entén tot com un conjunt i la coherència en la defensa de la cultura i tradicions del poble implica donar suport a moviments que estiguen dins del mateix objectiu; la defensa i promoció d'allò que ens fa diferents, per poder respectar les altres formes viure i cultures.
PD:Un altra raó és la negació de l'ajuntament d'un estant per a la plataforma i com el club està adherida, els vam donar suport.

Anònim ha dit...

Gracias por responder.

Ahora si tengo un razonamiento claro sobre lo que cuestionaba.
Aún así, no creo que el club sea una herramienta de lucha, sino que alguien a titulo personal lo ha considerado una herramienta reivindicativa, incluyendo en ello a todos los componentes del mismo. Y el problema, si esto sigue pasando, es que el club puede perder la su carácter de entidad deportiva.

Desde mi punto de vista, entiendo la actividad del club unica y exclusivamente como deporte, así que no caben en mi concepto de club más acepciones. Para mis luchas personales prefiero utilizar otras vias y no, como dicen en Cataluña, "pixar fora de test".

Gracias por las respuestas, por la atención, y por el respeto que habéis mostrado en todo momento.

Anònim ha dit...

Segons fonts de VALNET (www.valnetpilota.com) l´idea de fer una revenja de fer una revenja de la final DEL CIRCUIT INDIVIDUAL BANCAIXA 2009 ha naixcut per part d´ells (VALNET). Lo ben segur esque hi haurá revenja de la final o lo que es lo mateix, que ALVARO i GENOVES II, es van a tonar a vore les cares, front a front. Sense dubte cada u que faja la seua valoració personal.
Fecha:
Domingo, 25 de octubre de 2009
Hora:
12:00 - 14:00
Lugar:
Trinquet de LLIRIA

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Eiii gent! Que passe que hi han tants comentaris esborrats???
Sóc Òscar N. Si es que els borreu per ser anonims...
Ja direu alguna cosa pel correu o per ací, com vulgeu!

Òscar

Anònim ha dit...

un pesat, que vol intoxicar el funcionament del club.
titot

Anònim ha dit...

cOMENTARI ELIMINAT

Anònim ha dit...

comentari intoxicat

Anònim ha dit...

libertad=comentari eliminat

Jon ha dit...

iee gent dema per la tarde anirem a xuar al coromines, que ve aqulles home que va estar fent fotos la diada dels socis, de moment som eric cristian l'home este, que no se com se diu, i jo, si algu s'apunta estarem ahi.

ENs veiem pel fronto.

Anònim ha dit...

molt bé, jo intentare passar.me cap a les cinc i veure-vos, però no podré quedar-me que tinc feina.
Heu mirat el tema del curs de monitors?
titot

Anònim ha dit...

Titot jo he anat a l'ajuntament pero sols esta obert entre setmana. He picat a jose luis 6 o 7 vegades pero res... Ja anirem aquesta setmana a preguntar-li. Vinga, fins a la vesprada.

Esteller

Anònim ha dit...

xe que cansino el castellano pelotero....Escolta si tanta preocupació tens pel funcionament del club i tantes lliçons t'agrada donar..sigues valent i t'apropes a la reunió del club i allí ens exposes tots els teus dubtes...ací no és el lloc idoni per fer-ho...(a més segur que no ets ni soci)i que sapigues que en aquest club les coses es decideixen en assemblees i per consens....(ho entens això??)
però veient la teua valentia i forma d'actuar segur que mai tindràs els pebrots de vindre i dir les coses a la cara...almenys tingues la deferància de signar amb el teu nom...no sigues poruc home que som gent molt dialogant i respetuosa...au..espere que tingues la valentia de si tant et preocupa el tema t'apropes a xerrar-ho en nosaltres pero en persona home, en persona...
Agut

Òscar Nos ha dit...

Eii! Esta setmana toque reunió no???
Quan se farà??
Ja direu alguna coseta.

Òscar

Anònim ha dit...

el dimarts a les 8 i mitja al lloc de sempre.

Anònim ha dit...

i en persona...

Anònim ha dit...

...si tens pebrots

Unknown ha dit...

Hola, l'altre dia vaig trobar una norma que diu:
-Tot aquell jugador que vol traure de bot i braç pot traure sempre que es situe 2 metres mes arrere que la linea de treta.

Esteller

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

He pujat unes quantes fotos al picasa del dia de la paella.

http://picasaweb.google.es/arrealibona/IIDiadaDeSocisIPaella#

Esteller

comentari eliminat ha dit...

Un administrador del bloc ha suprimit aquesta entrada.

Xorx ha dit...

molt guapes les fotos ....moooooooooooooolt!!

Ara a entrenar pa jugar a Torreblanca

Anònim ha dit...

Si, avore si ens deixen entrenar al Rodenas al minitrinquet, a entrenar els rebots. Adeu

Esteller

Jon ha dit...

ei dema anirem a jugar a lfronto si algu es vol passar natros estarem a apartir de les 4 alli.


ens veiem a la pista!

Comentari eliminat ha dit...

Aquesta entrada ha estat suprimida per l'autor

Anònim ha dit...

Dema reunio a la mateixa hora i al mateix lloc de sempre no?

Anònim ha dit...

Sí no hi ha reunió de cap plataforma (pertolifera o no) si. Sino comprar agenda.

Anònim ha dit...

Si algu pot actualisar el blog amb algun tema de torreblanca que ho actualize.

Anònim ha dit...

Se demane per favor Anònim.

Anònim ha dit...

per favor

Anònim ha dit...

Al llest/a del comentari de la plataforma:

el club forma part de la plataforma, i com a tal, un grapat de gent d'Arrea-li Bona estem a les dues coses, no només una.

si cada vegada hi anem menys persones a les reunions, pitjor encara és contraprogramar-les per a que els que solem anar, haguem de triar, com si no hi hagueren dies lliures, i més quan les convocatòries a les reunions a vegades les fan persones que són al club i a la plataforma.

si hi hagueren cinc persones d'Arrea-li Bona que foren part de les puntaires, no et preocupes que ja miraríem de no solapar les activitats.

Nyas fail, anònim. Què per a graciosos, ja tenim a Xavi Castillo.

Òscar