dimecres, 9 de desembre del 2009

II Liga per parelles Arrea-li Bona

La Faixa del club torna a estar en joc.
El club ha tornat a organitzar el torneig per parelles de Frontó a mà que es desenvoluparà al llarg dels primers mesos de l'any 2010. Les parelles que es trobarà el públic assistent seran molt diferents a les parelles del passat any, ja que han estat formades pel comitè de savis del Club que han triat les parelles per a que estiguen el més igualades possibles.
Hi haurà una primera fase on totes les parelles s'enfrontaran entre elles, fins que els quatre primers de la lliga hauran de fer front a una fase final on es decidirà quines persones bordaran els seus noms en la Faixa roja de guanyador del II Torneig per Parelles.
Però la sorpresa que ens té preparat el Club és la primera partida, ja que tindrà lloc el diumenge 27 de desembre des de les 11:30h. I les parelles d'enguany que jugaran aquest dia són:


Xatet i Mañes
DESCANS
Xarli i Esteller VS
Franjo i Tufarret
Oscar París i Jon VS
Karçe i Bruno
Oscar Nos i Manyà VS
Garrido i Tito

A més també podrem veure el progrés dels pilotaires que participen en l'Escola de Pilota juvenil i que també faran partides entre ells mentre les parelles es preparen per jugar.
Esperem que l'espectacle torne a fer vibrar i a emocionar al món de l'esport local, que els aficionats tornen a omplir el frontó de l'IES Joan Coromines i on cada cop de braç es visca com un impuls al manteniment de les nostres arrels.
Us esperem!

24 comentaris:

Pedro M.P ha dit...

Xatet i Mañes...el descans dels guerrers


PENYA EL XATO

Anònim ha dit...

Fabulós!
Vaig a plorar!
Quina lliga ens espera!

Anònim ha dit...

Avore si busqueu a un que faça d'speaker i les presentacions de les parelles són més espectaculars.

Anònim ha dit...

Clar que si, que la gent sapiga qui xue.
Avore si fem la moneda eixa per a vore qui trau, la que es per un costat blava i per l'altre costat roig.

Anònim ha dit...

Ahí Ahí Ahí Ahí!!!!!

Anònim ha dit...

ooooo
o o o
ooooooo
o o
o o
o o
o o
o o o
o o o o
o o o o

Anònim ha dit...

Ja està trobat l'espeaker......
el mateix o mateixa que ho demane.
Aquí som totes del fer i totes ho podem.
No t'ho penses i avant.

Anònim ha dit...

Avui hi ha reunio, al mateix lloc de sempre i a la mateixa hora. Vinga fins la nit.

Pedro M.P ha dit...

La Penya El Xato té el plaer de convidar-vos a tots, mitjançant la present, a l'acte oficial d'inauguració del torneig que ens ocupa i del qual en fa mensió la notícia que presedeix tot aquest seguit d'opinions que s'han vingut generant al respecte. Queda clar que dit esdeveniment tindrà lloc el proper dia 3 de gener, quan, amb els primers batecs de 2010, Xatet, el gran Xatet, i Juanito Mañes, per a la resta Don Juan, sortiran a repartir seques a tots aquells que miren de disputar-los la faixa. Avisats quedeu tots...i també invitats, evidentment.

XATET NEVER WALK ALONE. IES COROMINES WALL WILL FALL DOWN SOON

Xorx ha dit...

Atenció atenció:
es comunica que per tenir les agendes massa carregades de partides, hi han hagut canvis en la programació de la lliga.

La lliga per parelles començarà el 27 de desembre, i la segona jornada serà el 17 de gener, dia de Sant Antoni, patró dels xuaors, perdó, dels animalets.
Tots aquests canvis van ser aprovats en l'assamblea del 15 de desembre de 2009.

Pedro M.P ha dit...

Doncs això...igualment esteu invitats.

Anònim ha dit...

Per al diumenge com diu el anunci de malibu: SOLEADO

Anònim ha dit...

Ieee, Tufarret, Xarli i Esteller. Està confirmat que juguem dissabte a les 15.30?

Franjo

Anònim ha dit...

Ieee, sóc Franjo una altra vegada. Au, tot anulat, ke tufarret m´acaba de picar i està de baixa. Ja kedarem per abans de la propera jornada.

Au, Bon Nadal, Happy New Year, Tkakurra Kanpora!

Anònim ha dit...

Prepareu-vos que tornen els gladiatorssss!!!

Anònim ha dit...

Franjo, tufarret no pot jugar perque esta dolent, supose que ja t'havia picat. Llavors que la partida nostra del dissabte no se pot jugar, ja buscarem algun dia per a poder fer-la.
Salut i bons nadals

Esteller

Anònim ha dit...

Fa unes setmanes esta pàgina web, complia dos anys. En novembre del 2007 l'antiga http://www.escoladepilota.tk es feia major i es reconvertia en http://www.escoladepilota.com.

En un inici esta web volia col·laborar en la divulgació d'este deport tan estimat pels valencians, volia també donar-li cobertura a l'ampla activitat dels clubs i dels pobles. De la mateixa forma es pretenia ampliar el coneixement bàsic del joc de pilota.

Pot ser estos objectius no s'hauran complit en la seua totalitat, però lo que si s'ha aconseguit és fer arribar a la gent, en més o manco qualitat, informació variada del món de la pilota valenciana.

Actualment, unes 130 persones diferents es connecten cada dia per llegir els diferents articles penjats en esta web. Sense cap dubte, les persones que visiteu diàriament o espontàniament escoladepilota.com sou els que feu possible que la web haja pogut complir dos anys en activitat. Per eixe motiu volem celebrar el nostre segon any en tots vosaltres.

Escoladepilota.com ha pogut reunir un interessant lot d'articles:

 - Una camiseta del 25 aniversari de la FPV cedit per la mateixa Federació de Pilota Valenciana.
 - Una edició del llibre "La pilota valenciana. Deport, cultura i llengua del nostre Poble" donat per l'autor Aureli López.
 - El Quadern d'activitats de Pilota valenciana i les dos baralles de l'editorial Denes.

Este lot pot ser teu si envies un correu electrònic a escoladepilota@gmail.com indicant en l'assumpte "II aniversari escoladepilota.com". A cada participant li correspondrà un número de tres xifres. El guanyador del regal serà aquell que el seu número coincidisca en les tres últimes xifres del primer premi del sorteig de la ONCE del pròxim 29 de desembre de 2009.

Unknown ha dit...

Avui a les 8 i mitja reunio al mateix lloc de sempre, me equivoque?

Esteller

Unknown ha dit...

Demà a les 4 de la vesprada es jugaràn les partides aplaçades de la primera jornada de lliga per parelles, enfrontaments:

Jon i Oscar Paris Vs Cheto(juvenil) i Bruno

Carceller i Franjo Vs Carlos i Esteller

Aquestos canvis de parella es deuen a la baixa de Eris per aquest torneig.

Anònim ha dit...

osties quin fred demà com per a jugar a pilotaaaaaaaaa!!!!Que es jugue en bufanda, gorret i guants de llana ...i esquis casi casi...
Una llastima la baixa d'Eric..esperem es recupere prompte i torne a poder `pegar-li a la pilota..i benvingut el nou jugador..cheto..la veritat és que eixa és una molt bona notícia i significa que s'estan fent bé les coses..
Per cert el diumenge també hi ha partida de raspall per la festa de Sant Antoni..i la setmana que ve hi ha partida d'exhibició el dissabte i el diumenge torneig per parelles...quasi res...la pilota més viva que mai!!!
Agut

Anònim ha dit...

Demà porteu pilota taronja que jugarem amb neu, com a russia!

Anònim ha dit...

Sou una colla de russos!

Anònim ha dit...

Hi ha molts russos a russia!

Anònim ha dit...

Visca la Pilota Valenciana a Blo
jugais depm , sobretodo jon