diumenge, 21 de febrer del 2010

Una jornada més del Torneig de la Faixa


4ª JORNADA DE CAMPIONAT DE FRONTÓ PER PARELLES.
LLIGA DE LA FAIXA.


VIA CRUCIS AL FRONTÓ DEL COROMINES


Tot un calvari el que hagueren de patir les parelles favorites en la Lliga de la Faixa per fer complir els pronòstics. Jornada igualadíssima en què dos de les tres partides es van decidir per només dos quinzes de diferència en uns finals de partida ajustadíssims i emocionants. Malgrat el patiment, les parelles favorites aconseguiren a empentes i redolons fer complir les travesses i fer-se amb la victòria.

Sense dubte, la partida de la jornada, i potser de tota la lliga, per espectacular i emocionant va ser la que es va avançar al dissabte de matí entre Manyà/Òscar Nos vs Bruno/Cheto. El marcador final, 37-35, reflecteix com va estar-ne de disputada. Amb alternances al marcador i diversos punts de partida per a totes dos parelles. La parella favorita, Manyà i Òscar Nos, va anar com cagalló per séquia durant tota la partida. La seguretat de Bruno al rest i la picardia de Cheto que creix dia a dia els van dur a disposar de 4 punts de partida seguits amb un 30-26 que haguera complicat la classificació per a semifinals de Manyà i Òscar. A la fi, l´ofici de Manyà i les ganes i el bon fer d´Òscar a la treta els va permetre superar el calvari malgrat el seu ateisme confés.

L´altra parella que va estar a punt de donar la campanada va ser la formada per Tito i Garrido. La parella més veterna de la lliga va estar a punt d´aigualir la tornada de Tufarret al frontó després d´unes setmanes apartat per problemes de salut, ara fent parella amb Xatet. Tot i que anaren de corcoll durant tota la partida, aconseguiren refer-se i remuntar un 27-22 que apuntava cap a la primera victòria de la parella de veterans. A la fi, 31-29 per a Tufarret i Xatet que s´albiren com una de les parelles favorites per a classificar-se per a semis; això sí, si milloren el seu joc.

La partida més desigualada fou la que va enfrontar a “Martell” Esteller i Xarli vs Bruno i Cheto. Potser aquesta segona parella va acusar massa l´esforç i la derrota de la partida disputada durant el matí. Un marcador de 31-14 que no reflecteix el magnífic joc que van desplegar durant la jornada. La 3ª derrota de Bruno i Cheto els complica moltíssim la classificació per a semifinals. Tot el contrari que “Martell” Esteller i Xarli, que amb 4 victòries en 4 partides ja estan matemàticament classificats.

La partida entre Karce i Franjo vs Jon i Òscar París va ser aplaçada per unes molèsties de Karce a l´esquena (potser treballa massa, potser) i l´absència d´Òscar, de viatge a Castelló. En el seu lloc es va disputar una renyidíssima profia que enfrontà a Jon i Franjo vs Esteller i Xarli. De nou, igualdat total: 29-31 per a Esteller i Xarli que només es van posar per davant al marcador al final de la partida.

Els pilotaris un a un (fan dos):

Agut: enlluernat... pel sol. El sol que pega de cara a les 12 del matí al frontó del Coromines li va fer fallar dos quinzes decissius quan disposaven de quatre punts de partida.
Cheto: pillastre. El jove pilotari progressa dia a dia. L´ús de les dos mans li a permetre buscar constantment els dos panys i els rebots i dur de bòlit la parella rival.
Manyà: personificà el patiment. Va haver de lluitar fins l´última pilota, salvant 7 o 8 punts de partida in extremis, i aplicant sobre la pista tota la seua experiència.
Òscar Nos: rabiós. L´esperit de lluita i la competivitat el va dur a assegurar la treta i a complicar el rest del rival.
Garrido: savi. Tot i que li faltà un poc de sort en alguns quinzes, va tirar de saviesa i aplicà sobre el frontó allò de “sap més el dimoni per vell que per dimoni”.
Tito: entregat. Com ja és costum durant tota la lliga, Tito s´entregà a fons per tornar pilotes des del davant, el darrere, els costats i pel mig.
Tufarret: de tornada. Tot i la victòria,va acusar la inactivitat i encara no està ni de bon tros al seu millor nivell.
Xatet: concentrat. Va ferir amb seguretat i guanyà alguns punts claus en la recta final de la partida.
Esteller: sobrat. Un parell de carxots, dos o tres braguetades, i algun manró...els donaren un avantatge irrecuperable pels rivals.
Xarlie: afinat i sense despentinar-se. I mira que és pelut! Segur durant tota la partida, no va desafinar gens al costat de “Martell” Esteller.
Jon: ambiciós. Tot i quedar-se sense partida de lliga, només va tenir un objectiu durant tota la tarde: guanyar la profia a Esteller i Xarlie. A la fi, no pogué ser.
Franjo: decissiu. Decissiu a l´hora de regalar-los la partida als rivals, clar. Tot i alguna volea de mèrit, seua va ser l´errada en la treta amb un punt de partida en contra que donà la profia als rivals.
Crònica per Franjo.

46 comentaris:

Anònim ha dit...

quina crònica més ben feta, reeedeuu!!!.

Anònim ha dit...

Joder Franjo.

Me caguen la mar que rebén explicat.
Això si que és un cronista la mare de Deu.

Pedro M.P ha dit...

BRUTAL FRANJO...FINS I TOT PASSA INFORME FINAL ROTLLO COSTA EL DE RAC1!!!

Èric/Tufarret ha dit...

Molt bona crònica jeje
es cert encara he de millorar, i no vos preocupeseu que no sera d'aci molt..

Anònim ha dit...

Xa, com es nota qui té estudis!!

Anònim ha dit...

Impressionant!!! quina crònica més ben parida; que aprenguen Lobato i el "Marca" de com es fa una crònica esportiva.

Franjo l'has clavat en tot!!!

Ens veiem en la pista. SALUT a tots/es!!!!

Xatet.

Anònim ha dit...

XATET A TODO TRAPO A PER LA FAIXA!!!


PENYA EL XATO

Anònim ha dit...

Ni crònica ben feta ni hòsties!

Són 50€ + IVA.
I les fotos de Xarlie, a part.

A qui li passo la factura, a la Caixa Rural o a Jaume el de l´Arq?

Franjo

Anònim ha dit...

Un detall Franjo.

Com pot ser la foto de Xarlie si el que ix jugant és ell mateix?

Per lo demés una crònica de l'ostia. Faltava potser un enaltiment major de Xatet.

Anònim ha dit...

Paseu-li la factura al regidor...

Anònim ha dit...

Perhaps uncountable of You time after time would like to to a real tv manifest on telly of Your pc. I was worrisome to put one's finger on a fair website that allows it .

Can You recommend me something ?

Thanks.
[url=http://isport24.com/pl/dzisiaj.html]mecze na zywo[/url]

Anònim ha dit...

ENALTIU A XATET COLLONS!!




XATISTES ALÇANT EL CAP

Anònim ha dit...

i...
el proper diumenge més, bonicos
que la cosa no pare, no...

Èric/Tufarret ha dit...

Al final es jugue el diumenge?.. pero que no vam quedar que apartir de la quinta jornada es jugava els dissabtes de tarde?

Anònim ha dit...

Tranquils,xatistes,quan Xatet es classifique(cosa que encara està en l´aire) li farem un monogràfic, habilitats culinàries incloses.

Lo fill secret de Sarasol.

Anònim ha dit...

Si mirem la carta que es va enviar..... juguem el diumenge.
Potser hi han partides que es jugaran el dissabte pel tema de falles i presentacions.
En un principi es juga el diumenge, diria jo vaja.

Èric/Tufarret ha dit...

A vorer, ja se que se jugue el diumenge, pero jo me referixo que a la ultima reunio vam decidir que la quinta jornada i apartir d'aquesta se jugava els dissabtes de tarde, a mi no m'agradaria jugar de mati.. pero es igual a mi no me toca jugar ja voreu el que feu.

Anònim ha dit...

a vorer , a vorer,

Anònim ha dit...

esta directiva...

Òscar Nos ha dit...

A vore, jo tampoc tinc clar sobre l'hora de les jornades. Jo tenia entes que fins després de falles les fariem en diumenge, però que la pròxima seria diumenge de tarde, potser vaig errat, però això era el que creia que es faria a la 5ena Jornada...

Òscar

Èric/Tufarret ha dit...

Nose, es que com a la quarta jornada ja l'hem feta per la tarde i en dissabte, pos podriem seguir fent-lo aixi, no creeu?

Anònim ha dit...

diumenge de matí..dia de pilota sempre! I el que és bó per a eixir de festa també ho és per anar a jugar!!
Xatet tot un exemple de jugador professional i complidor..a veure si alguns aprenen i no es queixen tant!!!

Òscar Nos ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Jo no me queixo, i tot el que dic no es per molestar a ningu ni per a prenseu a mal, es una idea que dono per a que no peguem vacs com els que hem pegat anteriorment.

Èric.

Anònim ha dit...

Cny com està el pati..jo crec que aquests són temes per tractar en les reunions i no en el blog..tot i això a mi lo de la partida en diumenge de mati em sembla molt encertada i crec que porta més gent que si juguem les vesprades de dissabte.Això sí, cal organitzar millor les feines i tindre clares les dates en qué es juga.ENcara que jo pensava que la partida del dissabte era una excepció i que es continuaria jugant els diumenges.Però ja ho xarrem en la reunió i no cal patir.Això si aquests piques tant intensos a veure si els veiem en la pista ..que és on s'ha de parlar, jugar i disfrutar.Salut i calma que no cal enfadar-nos..
Agut

Anònim ha dit...

EL PROBLEMA NO ES OTRO QUE CADA JORNADA SE JUEGA CUANDO LES DA LA GANA A LOS PARTICIPANTES Y LOS AFICIONADOS SE DESPISTAN CON TANTO CAMBIO. HACE FALTA UN POCO DE DISCIPLINA CON EL CALENDARIO, COMO SE HACE EN TODOS LOS DEPORTES. ESCRIBO EN CASTELLANO Y EN LETRAS GRANDES PORQUE EL TECLADO VA MAL Y NO PUEDO NI ACENTUAR COMO TOCA. SALUDOS A TODOS LOS CONTERTULIOS.

Anònim ha dit...

oeoeoeoe. Eixe ultim te molta raó. Tot i que no es facil organitzar partides tants els findes com fins ara. Anim i aveure si ho arrregleu.

Xorx ha dit...

Si disposarem d'un espai on poder jugar en condicions, on la plutja i el fred no condicionaren les partides, segur que faríem les partides tal i com toca...
Està clar que en la majoria d'esports es seguiex el calendari, hi ho fan perquè tenen instal·lacions que ho permeten. Podeu preguntar a la gent que juga a bàsquet al carrer, a petanca, o a tennis si no han tingut problemes a l'hora de seguir els calendaris.
I a més, si teniu alguna proposta per a millorar aquesta situació, només heu de fer-la arribar per email i es tindrà en compte.
Ens veiem.

Anònim ha dit...

PRESIDENT, PRESIDENT, PRESIDENT...

Anònim ha dit...

No cal enfadar-se

Anònim ha dit...

Hello, as you may already discovered I am new here.
In first steps it's really nice if somebody supports you, so hope to meet friendly and helpful people here. Let me know if I can help you.
Thanks and good luck everyone! ;)

Anònim ha dit...

Eink?

Lo fill secret de sarasol.

Anònim ha dit...

Vinga anim!! Que no estamos tan mal!!

ere ha dit...

Em sorprén cada dia que entro en aquest bolg. Mira que teniu poca faena. Aquest dimarts a la reunió ja parlem de moltes coses, segur. Una cosa sí que vull dir. Franxatis, va per tu!
El que ha fet Franjo és complir amb un compromís que va agafar. A veure si l'exemple s'escampa. Després direu que jo sempre faig discursos però sembla que predico al desert.
Last but least, no least but last, if you want to build a great gruop of people in the way to liberty; do the right thing.
Menos samba y más trabajo coleguitas. Algú ja s'ha currat el cartell de les properes partides per enviar a la premsa, o tot ha de fer-ho Franjo?

Anònim ha dit...

El cartell el estic fent jo, val? Avorer si aixi es van calman els ànims de guerra.

Esteller

Anònim ha dit...

coleguitassssssss

Anònim ha dit...

AVORER

Anònim ha dit...

Eixe Esteller.

AVORER.

Anònim ha dit...

avorer!!

Esteller

Anònim ha dit...

El cartell ja esta fet, ara soles falta saber el dia i l'hora. Per al cap de setmana s'apropa mal temps.

Esteller

Òscar Nos ha dit...

Com va anar la reunió d'anit?

Anònim ha dit...

Iee, quines són les partides del diumenge? M´heu enviat un sms dient que Karce i jo juguem, però al quadre diu que ens toca descansar...

Franjo

Anònim ha dit...

Descansar...No pot ser, home!!

Anònim ha dit...

Doncs si, franjo i karçe descansen. Llavors juguen Jon i Oscar Paris contra Tito i garrido. Error tecnic.

Esteller

Anònim ha dit...

eing, wats yur name???

Anònim ha dit...

Ieeeee, ahi mos foten publicitat en anglès de rolex o no sé què hòsties! QUè vol dir això,xeic?

Lo fill secret de Sarasol.