dilluns, 15 de març del 2010

ARREA-LI BONA TORNA A LA MAGDALENA


Per segona vegada en la història del club, pilotaris benicarlandos s´apleguen fins a les festes de la Magdalena per participar d´una jornada de pilota al carrer amb d´altres jugadors de Castelló i Borriol. Els pilotaris més joves del club han pres el testimoni d´aquells qui fa dos anys no s´ho pensaren gaire a l´hora d´acceptar la invitació de practicar una modalitat que només coneixien de sentides: la galotxa.


Un estol de joves pilotaris del club Arrea-li Bona de Benicarló es va desplaçar el passat dimarts 9 de març fins a Castelló amb motiu de les festes de la Magdalena per a participar d´una tarda de pilota al carrer en la modalitat de galotxa. Fins a la capital de la Plana s´aplegà el rovell de l´ou del planter cadufer – Erik, Jon, Xeto, Xatet, Cristian i Manyes – convidats per la colla “La Masovera” (Casal Popular de Castelló).

En la trobada de pilota participaren també el Grup de Pilota de Castelló i el Club de Borriol. Els pilotaris es distribuïren en tres equips i jugaren tres partides a tres tantos al cèntric carrer del Papa Lluna. Els resultats van ser aquests:


Erik / Jon / Xeto (Bló) vs Xatet – Manyes – Cristian (Bló): 15 – 10
Erik – Jon – Xeto (Bló) vs Francesc – Jordi – Lluís (Cs i Borriol): 10 – 15
Francesc – Jordi – Lluís (Cs i Borriol) vs Xatet – Manyes – Cristian (Blo.): 5- 15

No és la primera vegada que Arrea-li Bona és convidada a les festes de la Magdalena per a jugar a pilota. És una prova més del bon treball que s´està fent des del club, de les ganes i la implicació dels més joves, i de les bones relacions amb d´altres clubs del nostre país. Seguimt fent pilota, seguim fent país!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ie, a quin carrer i a quina hora és la partida de demà, que he borrat lo mail de vaketa bona i no me´n recordo?

Lo fill secret de Sarasol

Anònim ha dit...

al carrer de darrere de la salle. El perpendicular a l'antic carrer correus.
Espere veure't allí i així conèixer al bastardo del sarasol(jeje).
Salut i pilota.

Anònim ha dit...

esta Mary se'n podria anar a fer la ma

Èric/Tufarret ha dit...

Èric, no Erik! i si vos lieu poseu Tufarret i prou jeje

Anònim ha dit...

Tufarret, fes tu alguna cosa i la gent tindrà menys lios.