divendres, 12 de març del 2010

LA PLUJA AIGUALEIX LES PARTIDES


Tomàs Molina, l´home del temps preferit dels pilotaris més veterans del club Arrea-li Bona, va dir que plouria, i va ploure. I ho va fer just quan Xatet, un altre home del temps, anava a fotre-li una manronada de treta qua anava a deixar a Manyà amb un pam de nas. Com podeu veure a la foto – presa en el precís instant que us estem relatant per l´intrèpid fotògraf del club Carlos Lores, sempre a la que cau – Manyà ja preparava les dos mans per tornar el cop i feia cara d´acollonit. Però com que el que no pot ser, no pot ser, la pluja va remullar la pista del Coromines i va impedir de continuar la partida, que es va suspendre quan el marcador campejava a favor de Xatet i Tufarret 10 a 7 davant Manyà i Òscar Nos. La partida es jugarà la propera jornada de pilota al frontó, el 21 de març.
Abans es va poder disputar la partida entre Jon i Òscar París vs Tito i Garrido, que va acabar a favor dels primers per un ajustat 31-28. Amb aquest resultat, Jon i Òscar ja estan pràcticament classificats per a les semifinals. Tot el contrari que Tito i Garrido, als que potser els ha faltat un pèl de sort. Tot i presentar sempre batalla, amb marcadors ajustats davant les millors parelles, encara no han pogut guanyar una partida. La classificació és ja impossible per a aquesta gran parella de jugadors que en la recta final de les partides han acusat els anys l´un i les cervesotes a l´Arq l´altre.

La tercera partida de la jornada, la que enfrontava Xarlie i Esteller contra Cheto i Bruno, havia estat avançada al dissabte anterior amb el resultat conegut de 31 – 14 per als primers. Franjo i Karce, descansaven, que bona falta els fa, als pobres. I és que l´última partida que van disputar, tot i guanyar-la, van pegar més voltes al frontó que un fill de puta buscant la partida de naixement.
Però no tot van ser inconvenients meteorològics al frontó. Fins a la pista del Coromines s´aplegaren vells amics de Club Arrea-li Bona des dels seus inicis i grans aficionats de la pilota valenciana – alguns d´ells encara amb una dreta que faria córrer més d´un “jovenelo” – com Bernardino, Manolo Mars, Jaume Gozalbo o Vicente Jovaní. Tots junts van disfrutar d´una jornada de pilota, aigualida i en format reduït, però pilota al cap i a la fi. I és que feia massa anys, dècades, que els aficionats a la pilota benicarlandos no podien disfrutar de l´esport autòcton a ca nostra, tot i que siga passada per aigua.

RESULTATS DE LA 5ª JORNADA DE LA LLIGA DE FRONTÓ A MÀ PER PARELLES. LLIGA DE LA FAIXA.


Jon i Òscar París vs Garrido I Tito 31 - 28

Tufarret i Xatet vs Manyà I Òscar Nos 10 – 7 (Aplaçada)

Esteller i Xarlie vs Bruno i Cheto 31-14

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb una setmana de retard en el blog, però una setmana més, moooolt bona crònica.
I lo de les cervesetes a l'arq, ja teu faré pagar, bandido!
Titot.

Anònim ha dit...

La partida nostra, la de Tufarret i Xatet vs Manyà i Òscar Nos se jugarà el dia 20 per la vesprada, si no hi ha canvis d'última hora.

Òscar

Anònim ha dit...

Molt bonica esta cronica jaja
Ens veiem estos dies de festa gent i el dimarts a la partida.

Visca la Pilota!!!!


JON.

Anònim ha dit...

Qui va fer les fotos de les partides que les puje al picasa que açi anem molt atrasats en el tema de les fotos.

Esteller

Anònim ha dit...

Cristian, estan al correu de gmail del club. Si pots passar-ho tu al picasa, seria mooolt bonico (jeje).
Titot.

Anònim ha dit...

Aquesta crònica també és de Franjo? la veritat és que està molt i molt i molt bé...així que felicitats..dona gots esperar al dilluns després de les partides sols per a llegir estes cròniques tant ben fetes..

Anònim ha dit...

És un treball en grup de Franjo + Charli.
A més de la persona que ho ha penjat al blog i ho ha enviat a la premsa escrita.
Continuem fent pilota!

Anònim ha dit...

lexapro diet pillsbuying testosterone pills

[url=http://www.bebo.com/buylevitraonline1]buy levitra online canada[/url]

Anònim ha dit...

A la falla el Grill hi ha un critica per la regidor d'esports que diu:
El regidor Ximo Pérz
un trinquet ens construirà
es veu que aixà a la llarga
de menjar ns donarà

Esteller