divendres, 5 de març del 2010

Novetats març 2010

Bones!!
El proper diumenge 7 de març es disputarà la 5ena jornada de la II Lliga per parelles de frontó a mà. Es començarà a jugar amb puntualitat "anglesa", a les 11:30 hores.
En cas de plutja, la jornada s'aplaçarà per al diumenge 21 de març. Les partides que es jugaran les podeu saber clickant sobre l'apartat que hi ha a la dreta on diu Resultats de la II lliga.

El dimarts 9 de març ens desplaçarem fins la ciutat de Castelló per a jugar a pilota amb la gent de Castelló. La partida és a les 17:00 hores, al C/ Papa Lluna. La partida està organitzada per la Colla la Masovera i el Club Pilotari de Castelló.

El dimarts 16 de març es disputarà una partida de pilota valenciana en modalitat de raspall en la ciutat de Benicarló amb la participació de jugadors provinents de València. La partida es disputarà al C/ Dr. Ferrer i està organitzada per la Falla Els Cremats i Arrea-li Bona.

Finalment, ens hem alegrat al vore la següent fotografia:

Es tracta del Tècnic d'esports, el concejal d'esports, l'alcalde de Benicarló i altres persones que estan observant els plànols del futur trinquet de Benicarló (Font: Vinaròs News).
Des d'Arrea-li Bona desitjem que aquest projecte es transforme en realitat el més aviat possible.
Fins aviat, i que la pilota no pare!!

18 comentaris:

Anònim ha dit...

a la pàgina web de l'Ajuntament de Benciarló hi ha més informació:
http://www.ajuntamentdebenicarlo.org/pdo/ppdo-shostd.php3?i_pdo=7787&g_idioma=v

Anònim ha dit...

Els aficionats a pilota de les comarques del nord de Castelló tindran en el futur trinquet de Benicarló un punt de referència per a la pràctica de la pilota valenciana. La instal·lació ocuparà una superfície de 2.500 metres quadrats que es construiran al camp de futbol de l'antic col·legi Jaume I, al costat de l'IES Ramón Cid. El projecte del futur trinquet s'ha presentat aquest matí en presència de l'alcalde de la ciutat, Marcelino Domingo, el director general de l'Esport, Mateo Castellá, i el diputat d'Esports de la Diputació, Luis Martínez. Els tres representants institucionals s'han mostrat satisfet del resultat final del projecte, que s'afegirà als 14 trinquets que s'estan construint actualment a la Comunitat Valenciana. La construcció del trinquet de Benicarló s'emmarca en el Pla d'Instal·lacions Esportives de la Diputació i la Generalitat i naix de la col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana amb l'objectiu de desenvolupar i potenciar la pràctica de pilota valenciana. En concret, el trinquet de Benicarló suplirà la falta d'aquest tipus d'instal·lacions a les comarques del nord de Castelló i servirà per aglutinar tots els aficionats de la zona. Els 2.500 metres quadrats totals de superfície que ocuparà la instal·lació es dividiran en dos blocs que ocuparan el trinquet pròpiament dit, amb una alçada de 13,71 metres, i un edifici per als vestidors i diverses sales polifuncionals que podran utilitzar les entitats esportives de la ciutat. Els dos edificis, que ocuparan una superfície útil de 1.443 metres quadrats, estaran comunicats. La ubicació del trinquet, al costat de l'IES Ramón Cid, permetrà una excel·lent comunicació amb el nucli urbà de Benicarló gràcies a l'execució de la tercera fase del vial de Corts Valencianes i l'ampliació del camí d'Artola. Una vegada presentat el projecte, ara comencen els tràmits administratius per a la construcció del trinquet, que passen pel visat del projecte per part de la Direcció General de l'Esport, la licitació i l'execució de les obres, que preveu un termini mínim de 10 mesos. El pressupost del trinquet és d'1,6 milions d'euros, dels quals 600.000 euros van a càrrec de la Diputació i la Generalitat a parts iguals. La resta del projecte el finançarà l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

I que rebé que ho fan.
Lo de mirar vull dir.
Fan cara de que els interessa a muntó.
Ara, falta el Cuenc per a que li done el toc artístic al projecte. Tot de marbre negre i 200.000 eurets més.

Anònim ha dit...

Quan ho facen, els felicitarem. Quan ho facen.

Agut ha dit...

I ens invitaran a l'únic club de pilota a veure els planols? O ens preguntaran si tenim algun suggeriment a fer? Ho dic per què lo del trinquet està molt bé però un frontonet en condicions per poder jugar tant els de la pilota, com la gent que li mola el frontenis..no estaria gens malament.Tot i això, i amb la prudència que es mereix..la proposta està molt bé i demostra lo bé que s'esta treballant des del club.Sobretot la gent que està treballant en les escoles i amb la gent de l'ESO..així que ànims a tots i acontinuar així.

Anònim ha dit...

Hello Everyone, They call me riviarrartola felt I should say Hullo.Fairly I am not knowing to this place, found it by chance while browsing a quite a lot of sites. Out of many websites I thought this places is very well put togetehr and I am very happy to write this to erverybody. It gives me a lot of happiness to say Hullo. I reckon people get the ideas about the various topic through this forum and this is the most rewarding method to propagate out the concepts.

Anònim ha dit...

i la lluna?, quan la tindrem la lluna?

Anònim ha dit...

Si sobretot els de la escola que fan un bon treball.Per cert, qui lis o paga?

Anònim ha dit...

això ho paga el capità moro.

Anònim ha dit...

Això ho pague jooooooo!!!Que diria el rei moro d'abans.

Ja saps que qui paga mana i qui mana no paga
i qui no mana no cobra, i qui no cobra sobra perque no paga.
Així es propaga aquest cerclé viciós del capital
des del bressol fins el puto funeral.

Anònim ha dit...

q vols dir? q el trinquet el paguen els mestres del club amb el q cobren per ensenyar als xiquets?

Anònim ha dit...

ai las daoooo!!

Anònim ha dit...

Xa. lo de l'escola ho fan per amor a l'arte. I lo del trinquet es un atre asunto.

Anònim ha dit...

algú podria comentar com va anar la partida de Castelló d'ahir dimarts?

Gràciesssss

Anònim ha dit...

Video:
PilotaValenciana: joc i tradició.
http://video.google.es/videoplay?docid=3445727755287964427&ei=bdKWS9C5FNnm-AbRj4jmAg&q=pelota+valenciana&hl=es#

Anònim ha dit...

Ep, el cap de setmana del 13-14 hi ha partides de la Lliga o es descans del personal?

Anònim ha dit...

Tu que creus?

Anònim ha dit...

DESCANSOOOO del personal