dimarts, 20 d’abril del 2010

La faixa es decideix este cap de setmana



Este cap de setmana el frontó de l'IES Coromines, traurà espurnes. La batalla per aconseguir la faixa de campions del Club està en joc i tots la volen tindre en la seua casa.
Els aficionats ja estan fent les seues apostes i es preveu una entrada en el trinquet espectacular. Recordem que la penya el Xato està més motivada que mai i veuen en esta parella una gran opció per muntar al seu jugador als muscles per celebrar un campionat. Tot i això , no podem perdre de vista l'espectacularitat de Cristian "el martell" i l'eficàcia de la seua parella, el Xarli que les mate callant i sense fer soroll.
L'altra semifinal, té una de les parelles més emblemàtiques del club. Franjo i Karçe, són el zipi zape, el Quixot i Sanxo, sempre preparats per donar el millor en cada partida i aquesta és la seua oportunitat de superar les semifinals i veure's en opcions de fer història en el club. Però enfront tenen un dels millors a Jon que últimament li pegue com els àngels i a París que està guanyant en confiança i sense tants errors.
L'espectacle està servit; el dissabte 24 i el diumenge 25...
la Faixa està en joc!.

30 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran cartell, gran presentació i gran faixa.

El 25 d´abril tornarem a lluitar i a recuperar tot allò perdut ((la vergonya i un rotllo d´esparadrap, entre altres coses).

Lo fill secret de Sarasol

PD: A per la faixaaaaaaa! Que no estamos tan mal!

Xorx ha dit...

tot un honor sortir al cartell de la final de la faixa juntament amb el Sr. Garrido.
molta sort a tots els participants!!

Anònim ha dit...

Sort i A FER PAÍS

Anònim ha dit...

Com fem país... alguna dolçaina i tabal no estaria mal no?????????
PILOTA I PAÍS!(PP)jejejejeje

Anònim ha dit...

que este tio/a no se canse mai?.

Anònim ha dit...

hola a totes.
encara no tinc el plaer de ser tio o tia, el futur dirà. De momen nomes soc un defensó del país que hi hagi que defensá. No me cansaré mai de fer país i de dir-ho als quatre vents, a l'igual que molts veteranos de este club.

un/una persona/o

Anònim ha dit...

estos anònims tenen poca faena, perfil de l'anònim:
persona (home)que treballa davant d'un ordinador amb connexió a Internet, tots els comentaris són en horari laboral, coneixedor de la vida personal dels veteranos del club, interessat per la pilota...
Només ens falta saber la IP i localitzar la població...

Anònim ha dit...

espiar està molt bé, és una bona manera de fer país, la més correcta

un veterano del país

Anònim ha dit...

anonim de les 9.39 no sé si tu estàs en horari laboral o no, però ja investigaré la teua ip

Anònim ha dit...

L´hora de l´esmorzar conta com a horari laboral?

Firmat: un veterà que no fa país, sinó països, Països Catalans, per suposat!

Visca la terra i la pilota i les pastilletes de sabó!!!!

A vorer quan quedem tots per a dutxar-nos junts!!!!

Anònim ha dit...

Bé tornant al tema de les partides que al cap i a la fí és el que importa..em sembla que estem davant una jornada de pilota molt i molt igualada i amb una ambient que fa temps no es veu pel frontó...suposo que la penya el xato acudirà al frontó a animar al seu ídol pilotari i a posar pressió sobre la parella rival..per cert aposte els meus euros a esteller i xarli com a futurs faixeros del club...tot i que tenen davant una final contra la old school del club amb els qui,sense cap mena de dubte, són la parella que m'agradaria veure en la final i que donaren la sorpresa guanyant-la..ja veurem el cap de setmana que ocorre..ens veiem tots al frontó fent pilota..i pel mateix preu un poquet d'eixe país (i països)que alguns encara ens estimem.salut.

Agut.

Anònim ha dit...

Que parelles s'enfronten a la final de demà?

Anònim ha dit...

Demà es disputaran la partida de consolació que enfrontaran les parelles de Karçe i Franjo Vs Èric i Xatet. I a continuació es disputara la final que enfrontarà a Esteller i Xarli Vs Jon i Oscar P.


Ens veiem dema al frontó.

Això VA DE BO!

Anònim ha dit...

Felicitats als guanyadors; Cristian i Xarli, uns grans vencedors de la lliga de la faixa.
Titot.

Anònim ha dit...

Perque borreu els comentaris que mes valen la pena?

Anònim ha dit...

Perque borreu els comentaris que valen la pena?

Anònim ha dit...

Enhorabona als merescuts guanyadors i a tots els participans del torneig.
Estaba prou clar des del sorteig qui guanyaria. A la proxima a vore si se pot aconseguir un poc mes d'igualtat entre parelles (enguany quasi s'aconseguix.
Felicitats.

Anònim ha dit...

Llastima que no van guanyar la semifinal Xatet i Èric, que ells si que s'ho mereixien!

Anònim ha dit...

I que ho digues Anonim, se ho mereixien molt

Unknown ha dit...

Desde el primer moment es podia pensar qui guanyaria pero pensar no el lo mateix que voreu a la pista, i a la pista s'han vist partides igualadíssimes on la faixa haguera pogut caure a qualsevol canto.

Anònim ha dit...

No creo lo mismo, esto que dices de "partides igualadisimes", esto tu lo has visto porque hay otros jugadores que teniendo una pareja inferior a la tuya se han esforzado y han luchado solos. Que eso lo ha podido ver cualquiera en el frontón, y si no es así que alguien me lo niegue señores y señoras.

Uno que observa.

Anònim ha dit...

Quanta rào "Uno que observa"...
S'hauria d'haver fet més cas a la classificació dels grups del torneig individual...
Per cert Esteller, no cal que sigues tan humil... que com se diu popularment, se't veu el plumero, i les actituts demostrades ahir a la pista em diuen que d'humil no tens res de res...

Anònim ha dit...

Hi han hagut partides de tot tipus, però els clars dominadors han segut esl que han guanyat (Xarlie i Esteller). Victories treballades i molt merescudes.
Però les parelles no estaven del tot compensades. Els jugadors,i no ho dic en mala fe, de menos nivell deurien haver estat en els de mes nivell, i ha hagut una parella on açó no s'ha complit, que es la guanyardora.
Tot i aixó la lliga molt més compensada que l'any passat i molt més emocionant. El camí que s'ha seguit és el bó.
Enhorabona.

Xorx ha dit...

El dia que es facen les parelles per a la lliga 2011 esteu tots convidats!!
Si fem memòria, les parelles inicials no eren així, però degut a les baixes i noves incorporacions de jugadors es van refer algunes parelles i es va intentar fer les parelles el més igualat possible.
Tots estos comentaris sobre les parelles ara ja no serveixen per a res, l'únic que fan es estorbar; des del dia que es van fer les parelles no he rebut cap comentari en contra.
Al finalitzar la partida de la final ja vaig rebre queixes sobre certes parelles, li vaig agrair a la persona que me les va fer la seva opinió (benvinguda la discrepància). Però ja era tard, la lliga havia acavat.

Enhorabona a totes les parelles, ente tots heu fet la pilota una mica més gran.
Inclús sortim al Periódico Mediterraneo (en edició de paper surtim en una foto super gran):
http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/noticia.asp?pkid=555101

Anònim ha dit...

home Xorx. Crec que els comentaris no estorben i que cada un pot dir la seua i poden servir per a millorar a la proxima lliga encara que la lliga ja s'haja acabat.
Este blog servix per parlar de pilota si no ho tinc mal antés.I mentres se parle de pilota cap comentari estorba.El joc té estes coses, i sino domés cal anar a un trinquet per veure el murmullo general, aixó dona vidilla.
Gracies Xorx per una lliga tan bonica.

Anònim ha dit...

Açò es una lliga manipulada en tota regla.

El punt i final!

Èric ha dit...

Disseuo estar gent, esta lliga ha acabat no cal donar-li mes voltes a tot cas dels errors s'apren.
Les coses han sortit aixi i aixi son. Bé crec que el millor que hi ha es que hem jugat i ho hem passat bé dins de les seves dificultats.
Ara a prepararse per a la lliga individual. I felicitats a tots els pilotaris que han participat en esta lliga i als que no tambe jeje.
Un abraç.

Anònim ha dit...

A la pista es van vorer partides igualades. Desde la primera jornada fins a la final. Tots cometen errors i se enfaden. Com ha dit Xorx les baixes dels jugadors han fet canviar les coses. De un Bruno Eric a un Cheto Bruno hi ha molta diferencia. No hi han escuses per a dir que estes partides han estat amanyades perque per a arribar al estat de Esteller "martel" i Carlos han tingut que entrenar, i si no vos vau donar compte tots dos vam cometre errors a la final que hagueren pogut acabar en derrota. Oscar va traure molt be fen que Esteller errara moltes esquerres, aixi que tampoc va estar tan i tan descompensada. La rabia de Jon als ultims punts va ajudar a que Cristian i Carlos guanyaren. Tambe vull recordar les semifinals del dissabte, hi ha que reconeixes que Karçe i Franjo van donar por a la parella de Jon i Paris i la partida de despres va estar molt igualada que va acabar 31-29 per a Cristian i Carlos. Nose si veeu per on vaig, pero dir que esta lliga de la faixa ha sigut millor que la anterior i que esta vegada han guanyat els que fa temps que busquen un trofeu. Felicitats campions!

Anònim ha dit...

Picaus!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.