dilluns, 30 d’agost del 2010

PROFIES PER L'AGOST!!

PEÑA, EL PRIMER “NAMBERUAN” DEL CLUB


La pista del Coromines, que darrerament registrava menys activitat que el cervell de Sergio Ramos, va acollir les profies d´estiu el passat divendres 20 d´agost. I ho feia amb novetats: Arrea-li Bona estrenava sistema classificatori o “ranking” per tal de fomentar una sana competitivitat entre els membres del club en els diferents tornejos i profies. Peña, que va guanyar les dos profies – per parelles – que va disputar ha resultat ser – citant un gran columnista musical local – el primer “numberuan” del club.


El bo i millor de la jornada es disputava tot just començar: els bessons Jon i Tufarret s´enfrontaven en un duel fratricida. Tots dos ens regalaren quinzes d´un alt nivell i tot un repertori de recursos i cops de tota mena que necessiten d´altres frontons i escenaris per a seguir enlluernant. Tanmateix, la profia anava decantat-se a poc a poc cap al vessant fisic. Els quinzes eren llargs i disputats. Tufarret, totalment recuperat de la malatia que el va tindre allunyat de les competicions durant bona part de la temporada passada, va disposar de 3 punts de partida que no va aprofitar. A la fi Jon, que a les postres era el favorit en totes les travesses, va fer-se amb la partida per 33-31.

Tot seguit, una profia per parelles enfrontava el jove Peña, amb unes ganes boges per incorpor-se a les competicions i una dreta potenta potenta, i la llegenda local, Garrido, contra un parell de dos anomenats Xatet i Franjo que van fer el que van poder i avant! A poc a poc, Garrido, a la treta, va anar traent de polleguera a Franjo que jugava al rest, cosa inhabitual en ell. I Xatet, molt insegur no aconseguia de tornar les manronades de Peña. Aquest, amb tota classe cops de dreta – l´esquerra la tenia fotuda – els va fer a bocinets al rest. El resultat 31-15 parla per ell mateix.

En la darrera profia de la tarda, formaren parella Franjo i Peña contra Karce i Manyes. Manyes, guanyador d´una faixa i retirat quasi un any per culpa d´una malaltia, tornava al Coromines i quasi ens fa plorar… No de les emocions, no: quan ja semblava que remuntarien una partida que dugueren sempre a la contra, va fallar un parell de cops decisius que va permetre a Peña guanyar la segona partida del dia i esdevenir el primer “numberuan” del club. Des d´ara la pilota ja no para! La setmana vinent, el torneig de festes; i al setembre arrenca la lliga individual! Per cert, us heu adonat que en aquest article sols hi ha una paraula que necessita accent? Si la trobeu participareu al sorteig d´un sopar amb l´heroi de la pilota local, Xatet

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Amunt Peña!!!

Anònim ha dit...

Com sempre una genial redacció del reporter més autèntic que ha parit mai el País.

Anònim ha dit...

La paraula amb accent és ...
físic.
Xatet, quan vulgues nem de soparet.



Titot