dijous, 25 d’agost del 2011

AIXÒ HO PAGO JO!

Enguany, per festes, Arrea-li Bona tira la casa per la finestra. El III Trofeu Ciutat de Benicarló ha esdevingut pel número de participants i de patrocinadors, el més ambiciós de la curta història del club. Si mireu el cartell amb atenció, observareu que toquem a patrocinador per pilotari local. Es veu que algú pateix del mal de sant Vito i ha tocat les portes de tots els comerços i empreses de la comarca de tal manera que al cartell anunciador hi ha més publicitat que a les "Pàginas Amarillas". Qualsevol dia els pilotaris lluïran més propaganda que una roda de premsa de Fernando Alonso.

Encoratjats per l´esperit fester, els d´Arrea-li Bona hem organitzat un torneig on tot va a l´ample. Tal com si fos el casament de la filla de l´apoderat del poble, no falta de res: tot un assortiment de pilotaris de més enllà de València, humils pastissers i malabaristes del paladar, empreses del petroli i del ciment, tots caminant junts per engrandir un torneig que a poc a poc va fent la bastida que algun dia ens ha de dur a fer més dies de pilota que de bous a la mar.

Pel que fa a les parelles, Tírig, com a bicampions, són els rivals a batre; Alginet, per la seua joventut, la incògnita; i, els benicarlandos, com sempre, l´eterna promesa. De la resta de participants, com que els cronistes fa un temps que estan al" cocodrilo", no us en podem donar més informació. Però us podem ben assegurar que són xics molt eixerits i que ho faran d´allò més bé i entretingut.

No sabem si el Torneig acabarà amb focs d´artifici o amb salves d´honor, però tot s´ha fet amb el millor dels propòsits. Fins i tot aquesta crònica.

Agraïm un cop més a la Fundació Caixa Benicarló pel suport incondicional al nostre projecte de país. Als altres, va de bo, cavallers!