dijous, 8 de maig del 2014

COMENÇA LA MILLOR FAIXA DE LA HISTÒRIA

LA VICTÒRIA DAVANT L´ALMUSSAFES B CONSOLIDA BENICARLÓ A 1ª DIVISIÓ

Benicarló s´està consolidant com un dels bastions de la pilota al nord del País Valencià. I d´això en donen fe tres fets: les victòries la setmana passada a 1ª i 2ª divisió davant l´Almussafes B i el Museros B; una escola de la qual no deixen de pujar nous valors com Àlex o Lacin; i el coet d´eixida de la millor “Faixa” de tota la història. I és que, sens dubte, aquesta edició, la sisena, aplega parelles d´alta volada. A hores d´ara, quan només s´ha jugat una partida, no hi ha un clar favorit, o ho són tots. I és que no hi ha cap parella que desafine en una orquestra d´un nivell com mai no s´havia vist al poble. 

Els rojos tingueren una partida més còmoda del que s´esperaven.

Cristian Martell Esteller i José Senar, lo Flaret, aconseguien la seua segona victòria en primera divisió davant l´etern rival, l´Almussafes B,  amb una comoditat inesperada (41 – 24). Dani, l´exterminador d´Alginet, tornava a casa (i és que el caràcter d´aquest brau pilotari fa que la parròquia cadufera el considere com un més dels d´ací). Acompanyat del seu inseparable Cristian, venien amb el cartell fe favorits, tant pel seu nivell com per la coneixença d´un frontó, el del Coromines, que han visitat ja mil vegades. Però els d´Almussafes estigueren “fallons” i els nostres jugaren una partida espectacular , sense errades, que els donà la victòria amb més facilitat de l´esperada. Ara, Cristian i José estan a una partida de mantindre la categoria i amb totes les opcions per classificar-se per a les semifinals de primera.

Dos estampes de l´estilàs de Dani, l´exterminador d´Alginet.



En segona divisió, Ivan Peña, The Wall, i Jon jugaren animalades a Museros on s´imposaren per 35 – 41, si no recordem malament. Sense la suplència d´Èric el Bessó, que en el seu retorn prefereix centrar-se en la Faixa, els cadufers aconseguiren una victòria que els situa d´allò més bé per classificar-se primers i tindre un quadre còmode en els quarts de final. Aquest diumenge, el Benicarló B s´enfrontarà a Les Valls de Fran Queralt, un vell conegut per aquestes latituds, en una partida en què estarà en joc eixa primera plaça.

Bon rotllet entre tots dos equips. 

Cristian fallà més del compte i s´agarrà un mosqueig del copó.

 D´altra banda, en la partida que inaugurava la sisena Lliga de la Faixa s´enfrontaven els vigents campions entre sí, amb les seues noves parelles, Carlos Sospedra i Cheto, en principi favorits davant Franjo i Èric el Jove.  Però de seguida aquest parell de dos prengué distància en el marcador i només un reguitzell d´errades permeté a Sospedra i Cheto, aquest últim encara amb molt poc rodatge, igualar la partida a 12. Fou un miratge perquè una altra embranzida dels rojos els permeté de tornar a posar distància pel mig i endur-se la partida per 31 – 24.

D´esquerra a dreta, Franjo, Èric, Carlos i Cheto.


Resultats:

1ª divisió:

Benicarló A - Almussafes B: 41 - 24

2ª divisió:

Museros B - Benicarló B: 35 - 41

Lliga de la Faixa:

Èric i Franjo - Carlos i Cheto: 31 - 24

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'enhorabona i endavant, pilotaris! I pel que fa a les instantànies, ni el Discòbol de Miró!! Amunt Arrea-li bona!