dilluns, 22 de juny del 2015

LA FINAL DE SEGONA S´ALLUNYA




Pasqual Arcusa pare i Pasqual Arcusa fill, de la bonica localitat de Quart de Poblet, estan a punt d´acabar amb el somni de repetir final que des de feia dies rondinava els esperits desocupats de la parròquia cadufera. Ivan Peña i José Senar no pogueren amb aquests dos pilotaris de l´Horta, carn i ungla, costella l´un de l´altre, que adelitaren el públic amb un cop fortíssim de bragueta del pare i uns ganxos i alguna deixada a la basca del fill. 

No va hi va haver manera de clavar-los mà a n´aquest parell de Quart.





Pel que fa als nostres, al contrari d´allò que es podia esperar d´un pilotari apel·lat The Wall, Peña jugà davant, de punter, i Lo Flaret, al rest. A més, Pasqual Arcusa pare, esquerrà, els féu anar de bòlit amb un cop de bragueta poderós, alhora que el fill li tapava molt bé la dreta. 

Els nostre aconseguiren punts de molt de mèrit, però erraren massa. I això, en una semifinal es paga, i car. Així les coses, a poc a poc els de Quart de Poblet anaren fent forat al marcador i desesperant els cadufers, que veien com punt a punt s´escapava la partida i el somni de jugar una altra final autonómica. Algú entre la parròquia cadufera ho explicà molt bé: “Em pareix que si volem jugar una altra final, haurem de baixar a Tercera”.

I vet aquí un gos, vet aquí un gat, que aquesta crónica ja s´ha acabat. 



Com que no tenim cap altra foto, aprofitem per fer-li la volta


 a n´aquesta























                                      i homenatjar així Felip VI, que l´altre dia va fer un anyet al tro.