dijous, 26 de gener del 2012

ARREA-LI BONA PRESENTA EN SOCIETAT ELS NOUS VALORS DE L´ESCOLA

CRÒNICA RETALLADA I A DESHORA DE LES PROFIES D´HIVERN

Tito, "El Pastor" i el "rebañito", una nova generació de pilotaris
disposada a menjar-se el frontó del Coromines.

Diumenge de matí, sota un cel esplèndid i net com l´honorabilitat i l´expedient penal de Francisco Camps, es disputaren les IV Profies d´Hivern que serviren per encetar al frontó del Coromines la temporada per parelles que culminarà cap al mes de març amb la Lliga de la Faixa.

2012, a més de ser l´any en què segons alguns entesos en la matèria s´ha d´acabar el món - concretament cap al mes de desembre, de manera que encara podrem celebrar el Trofeu de Festes i algunes partides de la Lliga Individual - ha estat l´any en què Soufian, Èric i Lluís han fet el seu debut en societat davant la parròquia cadufera. Esperem que el cataclisme final previst per enguany els deixe temps de fer una curta però fructífera trajectòria en el món de la pilota.

De tot açò, i d´algunes entretingudes profies més protagonitzades per diversos pilotaris del club, tots no-culpables de moltes coses, en teniu tot seguit una crònica breu, retallada i a deshora donada les atrotinades jornades que viuen les persones de bona fe com aquest cronista o el mateix Francisco Camps.

Carlos, a punt de rematar de cap.

Kanell Màgic Karce tenia raó: "Fan lo que volen".  Aquests poca-solta de pilotaris d´Arrea-li Bona començaren les profies una hora més tard del que havien anunciat amb una partida de veterans en què s´enfrontaven els germans Agut contra Franjo i Manyà (aquest últim substituint Karce, enfeinat i en plena temporada de taronges i clementines i que de segur que serà l´únic pilotari capaç de sobreviure a la Fi del Món prevista per al mes de desembre). Els primers no tingueren rival perquè Franjo i Manyà fallaren més que una escopeta de fira i s´endugueren la partida més còmodament del que segurament esperaven per 31 - 21.

Èric, fotent-li amb tota l´ànima.

Tot seguir es produí el debut dels joves Soufian, Èric i Lluís, a més de Carlitos Sospedra (ben conegut ja pels assidus del frontó) en què demostraren davant el públic - més marejat que un polp intentat esbrinar les hores de les partides - la qualitat i el talent que tenen i que promet grans batalles i partides en un futur immediat, si açò no peta tot abans. La victòria, tot i ser el que menys importa, se l´endugueren Soufian i Èric per 21 - 14 davant Carlos i Lluís.



Després es jugà una profia entre "Martell" Esteller versus Jon, que tornava al Coromines després de molt de temps. Els dos joves, que actualment estan en Tecnificació a Xilxes (amb Mezquita) i València (amb Pigat) respectivament, protagonitzaren un duel d´alt nivell en què el Martell s´endugué la victòria per 31 - 24 de manera molt més fàcil del que podia esperar. Jon fallà massa i potser acusà la sobrecàrrega de partides que duu al damunt. I Esteller tragué a passejar la maça o martell l´han dut fins al número u del club de manera que aprofìtà sempre els avantatges que li donà el bessò. De tota manera, aquest parell de dos farien bé de no omplir massa el calendari de partides no siga que acaben fent-se mal de veritat.

També ens consta que es jugaren dos profies entre Xeto i Manyà, i una altra per parelles entre Xarli i Àngel versus Xatet i Juan de les quals no en tenim notícia ja que es feia tard i es gelava la paella. De manera que aquesta crònica també arriba retallada i incompleta com els sous dels funcionaris i els pagaments quatrimestrals a col·legis i instituts públics d´arreu del País Valencià.

I vet ací un gos, vet ací un gat, que Camps ens l´ha clavat... Ah, no, no, que la crònica ja s´ha acabat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Oeeeeee!!, ja pensava que no hi havia crònica... Uix quina falta feia.

Tito.

Anònim ha dit...

http://fedpival.es/noticies/detall/702

Cristian Esteller

Anònim ha dit...

Per a quan una paelleta?

Engrescador.

Anònim ha dit...

Ie, molt bona idea això de canvià la imatge del bloc. La veritat és que li feia falta.

Ara, amb tant de moviment al xat el cronista ja no podrà dir allò de: "Esteller es menejava menys que el xat d´Arrea-li Bona".

Un admirador

Anònim ha dit...

eh pronte se pareixerà aço al feisbuc este de las narices no?? aquesta modernor a un el deixa ben cego tu!

El del carxofar, xeic!